The perfect skirt + ask.fm

Tämä on joku asukuvapostauksen ja ostospostauksen sekasikiö lapsi, mutta antaa mennä.
Ihastuin tässä joskus viime vuonna erääseen hameseen minkä näin weheartitissa vilahtavan, jonka jälkeen kehitin siitä jonkinlaisen pakkomielteen itselleni ja aloin kuumeisesti sitä metsästämään tuloksetta. Kunnes eräs kaunis päivä törmäsin siihen ihan sattumalta ebayssa ja ostin sen ennen kuin kukaan kerkesi edes ajatella nappaavansa sen mun ostoskorista. 。◕‿◕。

This is some kind of a mixture between a shopping post and an outfit post but let's get started anyway. Last year, I fell in love with a skirt I saw on weheartit. I knew I just had to find it somehow and one day a few weeks ago I ran into a similar one on Ebay. I just had to buy it before anyone could snatch it away from me. 。◕‿◕。


(we♥it)

Ko. hametta myytiin juurikin samalla kuvalla(ei taida olla kuva juuri tämän myyjän myymästä hameesta siis, vaan yleensä nämä kiinavaatteet valmistetaan vain myyntikuvan perusteella) ja pelkäsin pahinta, että se on aivan muuta kuin kuvassa näkyy mutta pelko osoittautui aivan turhaksi, vaikkakin toivoisin että se olisi hieman napakampi vyötäröltä. c:

Viskasin sen niin innoissani päälle ja käyttöön, että muistin vasta jälkikäteen unohtaneeni silittää sen. Much wrinkles. Such silly. Wow.

This skirt was sold with this exact same picture(definitely not a photo of the actual product but a similar one) so I was a bit doubting if it's actually that perfect. But yes, it is even though I wish it would be a lit tighter on the waist. c: After wearing it for  a while I realized that I forgot to iron it. Much wrinkles. Such Silly. Wow.
All my clothes here are bought from Ebay except for the jewelry.Kaikki lukuunottamatta koruja ostettu ebaysta.(kyllä, kengätkin oli :D)Päätin helpottaa anonyymit haukkujat ry:n tuskaa ja tein minäkin ryhmäpaineen alla askin, osittain siksi että mulla on tällä hetkellä nyymikommentit kokonaan pois päältä blogin puolella. Askiin löytyy linkki alta, siirtykää sinne perseilemään jos jossain pitää huonosti käyttäytyä, haluan pitää blogin ilmapiirin toistaiseksi posiitivsena. :D Toki mitkä tahansa kysymykset ovat tervetulleita.

8 kommenttia :

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!