Graduation

Kolmen vuoden tiukan rutistuksen jälkeen kaikki on paketissa, kun perjantaina 29.5. sain painaa kaksoistutkintolakin päähäni ja kutsua itseäni ammattilaiseksi. Ylioppineita amiksia, oloni on enemmänkin tyhjä ja hukassa kuin ammattimainen. Heh. Loppukevät oli älyttömän stressaavaa, enkä ollut ainoa jonka hermoromahdus oli kurkki nurkan takana lähempänä jokaisen koulupäivän päätteeksi. Sain kuin sainkin loppujen lopuksi kaikki opinnot pakettiin ja ammattipaperit kouraan - olen nyt siis korualan artesaani sekä ylioppilas vuosimallia 2015. Ymmärrettävää varmaan, ettei tämä kaiken sotkun keskellä jäänyt oikeastaan aikaa bloggailuun, mutta onneksi tällaisella työttömällä kakkaläjällä ei ole kesällä kiire mihinkään.
Kesäkuun alussa lähdettiinkin sitten heti reissuun perheen kanssa, mutta siitä lisää myöhemmin. Viikon olen tässä kotosalla jo ollut, mutten suinkaan vapaalla jalalla: minulle nimittäin nousi sunnuntaina korkeampi kuume kuin koskaan aikaisemmin ja nyt olen pysynyt sievästi neljän seinän sisällä kuin häkkilintu.

Perjantai 29.5. päivä alkoi siis yhdeksältä aamulla lakituksella, jonka jälkeen suunnattiin Oulun tuomiokirkkoon valmistumaan ammattiin. Kumpaankaan kenraaliin en edeltävänä päivänä päässyt, sillä olin Helsingissä pääsykokeissa, joten jännitin aivan hirveästi. Kaikki meni kuitenkin hyvin, sillä turvalleni en kaatunut, irtoripset pysyi päässä ja todistus kädessä.
All hail pikkupokkari ja salama.
Valmistujaismekko oli heräteostos Zalandolta(Closet London merkiltään), sillä en kuollakseni meinannut löytää sopiviä vetimiä mitä laittaa päälle. Kaikissa oli jotain pielessä, kunnes annoin tälle mahdollisuuden, enkä kadu yhtään!

Virallis valmistujais/ylioppilaskuvat kiitoskortteja varten on vielä ottamatta. Lauantaina pidettiin itse juhlat, jonka jälkeen muutamia kuvia napsittiin, mutta ah niin uljas nutturani muistutti tässä vaiheessa iltaa etäisesti  lähinnä kuollutta turkiseläintä. Sanomattakin selvää, että tahdon siis hieman siistimmän kuontalon levitykseen lähteviin kuviin. Tältä näytti kuitenkin lauantain pienimuotoiset pippalot:Nykyisestä vehnätttömyydestäni johtuen ruokavalioni koostui koko juhlien ajan alkoholittomasta kuoharista, macaroneista ja marengeista, kakkuja sain vain ihastella. Ehkä parempi niin, nimittäin en ole koskaan ollut kovin suuri täytekakun ystävä, mutta rakastan erityisesti pistaasimacaroneja!
Tankotanssijoiden ylioppilaskuvat (ja kengänpohjassa oleva liimajälki)on katu-uskottavampia kuin teidän:
Kiitoksia kaikille ihanasta päivästä ja koulukavereille kuluneista vuosista! Tästä eteenpäin elämä on pelkkää kysymysmerkkiä, vaikka kunnianhimoa ja unelmia löytyisi. Eri asia onkin sitten, mikä on mahdollista saavuttaa. Unelma-ammatti pyörii mielessä, nyt pitäisi vain saada kasaan rahaa sekä tietoa että taitoa koulua varten. Nyt edessä on kuitenkin välivuosi Oulussa ja ankaraa työnhakua, vaikka yliopiston pääsyokeissa kävinkin. Koulunpenkille ajattelin kuitenkin palata vielä sen verran, että tahdon korottaa keväällä paria jo kirjoittamani aineen arvosanaa.
En aio heittäytyä taas epäaktiiviseksi blogin puolella, nimittäin olen varastoinut kuvat jo useampaan postaukseen, pysykää kanavalla!

6 kommenttia :

 1. Tuo mekko on hurjan kaunis ja koko konaisuus on todella upea!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, sulla oli aivan täydellinen mekko tohon päivään! <3
  Ja onnittelut vielä!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, otapahan kivan näköinen ja kovin katoavainen herrasmies yhteyttä whatsappissa asap ☻

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!