Fall colors

Tästä tulee hieman erilainen postaus nyt, sillä yleensä en laita tänne kovinkaan paljon kuvia kevereistani. Minulla on ollut pitkään sunnitelmissa käydä puistossa kuvaamassa kavereiden kanssa, mutta ilman ottaessa ainoana mahdollisena päivänä käänteen huonompaan, päädyimme metsään. Olen tiennyt  metsässä lymyilevän pienen hylätyn sillan olemassaolosta jo vuosia, mutta vaikeakulkuisen ja tiheän pusikon takia en ole sinne ennen päässyt. Nyt kuitenkin otettiin riski, kun kaikilla oli joko pitkät housut tai hame, että käydään kurkistamassa kuviot. Mitään takeita ei siitä ollut että silta on edes pystyssä, niin laholta ja yksinäiseltä se vaikutti keskellä ei mitään. Kuvattavat olivat kuitenkin uhrautuvaisia ja päättävisiä, joten sinne sitten marssittiin läpi hirveän heinikon. Onneksi totesimme, että silta on lähes ehjä, eikä edes läpimätä.Olen todella kiinnostunut valokuvauksesta,tarkemmin muotokuvauksesta. Paljon olen oppinut viimeisen vuoden aikana, kovinkaan hyväksi en kuitenkaan itseäni väitä ja aina on opittavaa. Olen onnekas aloitteleva kuvausharrastelija, sillä minulla on useampia kavereita jotka mielellään ovat kuvattavina. Molemmat osapuolet hyötyvät, minä saan harjoitusta ja he instagram-kuvia. Itse viihdyn nykyisin enemmän kameran toisella puolella, joten tältäkään reissulta ei kovin montaa kuvaa minusta ikuistettu.
Kamerani kärsii ongelmista automaattitarkennuksen kanssa ja manuaalisesti inhoan sitä objektiivia vatkata. Näissäkin on siis nähtävissä se, että tarkennus on aina vähän sinnepäin muttei koskaan kuitenkaan ihan justiinsa. Kauhistuttaa katsoa näitä kuvia näin suurina. Tämä ongelma on ilmaantunut hiljattain, eikä objektiivilla ole siihen vaikutusta. Rungon vaihto olisi kuitenkin edessä joka tapauksessa, sillä tämä ei enää vastaa ominaisuuksiltaan sitä mitä kameralta halajan."Oota laitan jotain hienoa päälle niin saan blogiin asukuvia".
 Kumpparit oli söpöt ja käytännölliset, kunnes sain kantapäähän valtavimman vesikellon ikinä. En ehkä ole mikään #fashionista, mutta kumisaappaat ja pitkät housut osoittautui oikeasti ihan hyväksi valinnaksi ojan varrelle keskelle märkää pusikkoa!
Ja Liz Lisan poncho palvelee uskollisesti takin päällä. Vaikea myöntää, mutta joskus pitää vissiin vähän uhrautua tyylistä käytännön syistä.

Nyt nökötän pienessä läjässä nuutuneena mutta tyytyväisenä ensimmäisen työpäivän jälkeen.(Eikä siis niinkään "työpäivän" vaan herätyksen takia) Onneksi minulla on kertynyt kesän ja syksyn varrelta ihan sopivan paljon kuvia ja juttuja blogattavaksi! Kuvattavaakin on, ja onneksi olen talvellakin valoisan aikaan kotona silloin tällöin.

Itse olen aivan lapanen otsikoinnin kanssa, blogaisin varmaan useammin jos voisin nimetä nämä kaikki vain numerojärjestyksessä. Jos löisin otsikoksi "belfie of the day" niin katselukerrat kyllä pomppaisivat pilviin, mutta tämä ei ihan täytä laatustandardejani.
Nyt esitän teille kysymyksen hyvä yleisö, miten ihmeessä te keksitte vakaviin ja vähemmän vakaviin dokumentteihin otsikoita? 

12 kommenttia :

 1. Iski aikamoinen meikkikateus sun kavereista, söpöyskateus ja kuvauskateus susta *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata, paitsi meikkikateus tässä tilanteessa on pop :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, pistänpäs terveiset eteenpäin kuvattavillekin!

   Poista
 3. Kauniit värit ja kauniit mallit! Tosi makeita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Voi taivas mitä kuvia! Upeita otoksia, ei voi kuin ihailla. Kyllä susta kuule valokuvaaja tulee vielä :) Ja itse olet kyllä melkoinen ilmestys, niin luonnollisen kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Tykkään kun on vahvoja värejä kuvissa ja tosi hienot meikit!

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!