Aerial

Käytiin Sannan kanssa elokuussa Ainolan puistossa treenailemassa ja kuvaamassa renkaalla sekä silkeillä, minä toin silkit ja Sanna renkaan. Ulkona auringonpaisteessa treenaaminen oli aivan mahtavaa ja siinä tulikin roikuttua hyvinkin kolmesta neljään tuntiin.  Mutta olipa pelottavaa tehdä 10cm halkaisijaltaan suuremmalla renkaalla ja vielä yhdellä kiinnikkeellä! Kyllä se on oma rengas kaikista sopivin ja turvallisin aina.

Kuten aikaisemmin olen maininnut, kamerani automaattitarkennus ei voi hyvin, varsinkin muiden kuin omissa käsissäni. Tästä johtuen saatiin ikuistettua vain muutamista liikkeistä kuvia, mutta onneksi seuraan liittyi valokuvausharrastelija myöhemmin illalla. Siinä vaiheessa voimat olivat jo aikalailla loppu, joten huikeimmat temput ja venymiset jäi tältä kertaa ilman todistusaineistoa. Kivaa kuitenkin oli ja seuraavana päivänä kroppa varpaita myöten jumissa!
Alemmasta kuvasatsista kiitos Veera Kontiokarille.(ensimmäisistä silkkikuvista alaspäin) Sannalle suurkiitokset ensimmäisistä kuvista ja treeniseurasta!

Yleisöä keräsimme aina silloin tällöin ja varmasti huvitusta tuli herätettyä kanssaulkoilijoissa, mutta ei sitä pääalaspäin kerkeä hävetä katseita. Eniten hauskuutimme kuitenkin varmaan lukuisilla yrityksillä kiinnittää vermeitä oksalle aivan liian lyhyillä tikkailla. Harmiksi seuraavaan kesään on vielä pieni ikuisuus, tällaisia päiviä voisi nimittäin olla lisää!

Rakastan muutenkin ulkoilla, vaikkei sitä ehkä uskoisi kun katsoo päivän ohjelmaani. Kesällä suurin vaiva oli ötökät, mutta onneksi tänävuonna oli kummallisen vähän ampiaisia. (Kuitenkin sen verran, että niitä riitti treenatessakin kiusaksi asti) Kesällä tuli muutamat kerrat muulloinkin venyteltyä ulkona kera hyttyskarkotteen, mutta ensikesänä lisää ulkoilma-akroa!

6 kommenttia :

 1. Vaaau miten oot saanut ittes noin notkeeks! Mulla on niin ikuisuusongelma nuo lonkankoukistajat :/ Voisit muutamat tavoitteelliset liikkuvuusvenytykset kertoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, etten ole kovin ahkera venyttelijä. :D Silloin tällöin venyttelen muun liikunnan yhteydessä, taikka joskus harvoin innostun ihan vain pelkästään. Minulla on yliliikkuvat nivelet, joten en ole aivan näkkileipä luonnostaan. Oma lemppari on kuitenkin venyttää keskispagua seinää vasten selällään nilkkapainot jaloissa niitä avaten rentona, siinä on helppo lukea tai värkätä muuta samalla!

   Poista
 2. Oot sä kyllä taipuisa! Ihan tässä pienen pakollisen vertailun jälkeen hävettää, että oon päästäny itteni näin kankeaan kuntoon! Pari vuotta sitten meni spagaatit melkeinpä joka suuntaan biellmannit mukaan lukien, nyt hyvä jos yltää kädet lattiaan kumartuessa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni nyt meidän pitää vaan alkaa siis jumppaamaan ja venyttelemään yhdessä!!! :D

   Poista
 3. Voihan kateus!! Oot niin taitava *_*

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!