Helsinki

Kävin viikonloppuna pikaisella Helsinki-visiitillä Sagan luona, perillä olin perjantaina ja maanantaina lähti lento kohti Oulua. Vaikka vierailu oli lyhyt, siinä kerkesi kyllä palaa rahaa enemmän kuin tarpeeksi! Päästiin myös vihdoin tekemään pitsaa, juomaan skumppaa, juoruamaan, kikattamaan ja ottamaan jopa asukuviakin. Minullahan ei yleensä ole kameraa mukana lyhyillä reissuilla, mutta pitihän sitä uutta lelua päästä näyttämään maailmalla! Shoppailtua ja kauppoja tuli kierreltyä joka päivä, mutta jouduin rahatilanteen vuoksi hieman hillitsemään itseäni. Uskaltauduin ensimäistä kertaa myös käymään luksusliikkeissä, kuten Luis Vuitton tai Michael Kors, nyt kun minulla oli asiantuntija mukana! Säästämisestä huolimatta tili tuli tili meni ja lompakon sisällön pistin sileäksi aika huolella, mutta kaipa sitä joskus saa itseään hemmotella kun viimeaikoina olen shoppaillut suhteellisen halvalla. Nyt jatkuu säästäväinen elämäntyyli.(maailman tyhjin lupaus)
Määrällisesti ei tavaraa tarttunut matkaan niin paljon kuin pelkäsin, mutta kuitenkin niin ettei matkalaukku enää kiinni mennyt. Tein tosin pari normaalia kalliimpaa heräteostosta, mitkä esittelen myöhemmin.
Pääsin myös vihdoin testaamaan H&M:n uutta kosmetiikkasarjaa! Jokaiseen ostokseen olen tyytyväinen, vaikka poskipunan nappasinkin vahingossa väärän. Tuo sivellin varsinkin on hintaansa nähden hyvä ja juuri sellainen mitä olen etsinyt, pääsee ehdottomasti päivittäiseen käyttöön. H&M:ltä keräsin mukaan myös lastenosastolta sukkahousuja tuplapakkauksina, yleensä kun niistä on koko 170 loppu.
New Yorkerissa yleensä päädyn hamstraamaan: sitä kun ei lähempänä ole, eikä hintataso itketä. Ostin vaaleanpunaiset pitsisortsit, mustan kaipaamani perushameen sekä aivan symppiksen karvahupparin.(Siinä on korvatkin!)
Rakastan lastenosastolla shoppailua, sillä sieltä saa yleensä kaiken halvemmalla. En ymmärräkään miten olen aikaisemmin voinut ignoorata Kampissa sijaitsevan Cubus Kidsin! Sieltä löysin kauan kaivatut paksummat kukkalegginssit, joista ei kyykkiessä näy aivan alushousut ja pylly. Lisäksi näiden käyttöä housuina puolustaa takataskut ja en maltakaan odottaa, miten kivalta nämä näyttäisi pitkän neuletakin kanssa!


Oltiin myös true bloggaaja-sieluja ja kuvattiin kaikkea mikä näytti tai maistui kivalta. Leikittiin pohotoshopilla, lightroomilla ja uudella kameralla. 
Tästä lauantain asusta minulla tulee hieman koulutyttövibat, vaikkei se lainkaan ollut alkuperäinen tarkoitus. Tuon hameen löysin muutamalla eurolla kirppikseltä yksi päivä ja vaikka alussa epäröin ostopäätöksen kanssa, on se osoittautunut oikein kannattavaksi! Paita on sama Onlyn kirppislöytö kuin edellisessä postauksessa neuleen alla, neuletakki on Vilan ja ylipolvensukat Ebaysta.

Sain myös vihdoin värjättyä hiuksetkin! Juurikasvu alkoi olla hävytön ja häpeälevelit sen mukaiset, joten oli kiva saada uutta väriä päähän. Tai siis, samaa vanhaa vakkaria mutta vääränväriset haivenet piiloon. Pidän punertavasta blondista, mutta jotenkin tuntuu että kaipaisin uutta. Vaalentaa kuitenkaan en halua ja väri tulisi pitää suhteellisen lähellä omaa väriä, joten pattitilanne.

Kiitoksia Sagalle seurasta, asukuvista, majoituspalvelusta ja ylipäätänsä ihanasta viikonlopusta!


6 kommenttia :

 1. Kiitos itsellesi kaikesta ^_^ Oli ihan parasta ja toivotaan et nähään ennen jouluu viel!!

  VastaaPoista
 2. Täältähän paljastui ihana blogi! <3

  VastaaPoista
 3. En olekaan ainoa, joka hankkii sukkikset lastenosastolta :) Millaisia sukkahousuja ostat lastenosastolta? Itse etsin pääasiassa paksumpia, puuvillaisia ja kivoja kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillaisia ehdottomasti eniten! Ne on aikuisten koossa todella kalliita, mutta lastenosastolta tuplapakkauksen saa alle kympillä. Nyt valkoisia sukkahousuja ei ole meinannut löytyäkään mistään muualta, onneksi koko 170 menee. Paksut nuden väriset nylon-sukkikset on kans toinen mitä en meinaa muulta kuin lastenosastolta löytääkään.

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!