KOTD- Knit Of The Day

Olen hirveä vilukissa, joten rakastan neuletakkeja, neulepaitoja ja neulosta ylipäätänsä vaatteissa ja asusteissa. Syksyn mittaan olen hankkinut useita uusia neuleita, joista yhden ympärille halusin nyt koota söpön tyttömäisen asun. Neuleista ja syyspukeutumisesta teenkin varmaan postauksen myöhemmin vielä, niin rakkaita ne tällä kelillä ovat.

Ne jotka minut Snapchatissa ovat lisänneet, varmaan jo tietävätkin, että kultani on tullut kotiin. Uuden kameran hankkiminen on tiedossa, haaveissa, suunnitelmissa ja budjetissa otettu huomioon jo jonkun aikaa, mutta tarpeeksi hyvää diiliä ei vain meinannut ilmaantua. Eräs päivä kuitenkin putkahti käytettynä Nikon d7100 runko hyvään hintaan, toimivaksi testattuna takuun kanssa, ja näin minusta tuli (viikon tuskaisen odottamisen jälkeen) onnellinen uuden kameran omistaja. Hintava ostos se kuitenkin oli, joten onneksi vanhempani tarjoutuivat maksamaan siitä osan syntymäpäivälahjana. Napit ja asetukset ovat vielä aivan tuhannen hukassa - tuntuu kuin olisi vaihtanut merkkiä. Manuaalia pikaisesti selattuani lähdin kuitenkin urhoollisesti koeajolle kameran kanssa. Vielä on paljon opittavaa, sillä säätöjä ja erilaisia nappuloita löytyy huomattavasti enemmän kuin tämän edeltäjästä. Mauno II Suuri(edellisen kameran siskoni nimesi tuttavallisesti siis Maunoksi) on kaikenkaikkiaan mahtava vempele, kun pääsee jutun jujusta kiinni. Kaukolaukaisimella kuvaaminen tosi ei helpottunut sitten yhtään: tässä ei ole kääntyvää näyttöä, kuten 5000-sarjassa.

Iltavuorot töissä on siitä pirullisia, että koko päivä menee odottaessa. Ennen lähtöä kerkeää kuitenkin hyvin kuvata asukuvia pihalla, mikäli siis ilmat antaa myöten. Viime perjantaina aamulla oli onneksi täydellinen tilaisuus ulkoiluttaa uutta kameraa!

Kauluspaita: Only (kirpputori)
Neulepaita: H&M(kirpputori)
Hame: Kreikasta
Kengät: Ebay

Lupaan ja vannon, että alan käyttämään muitakin kenkiä kunhan ilmat kylmenevät. Ja saan vietyä muut syyskengät suutarille jossain vaiheessa.
Olen varmasti aikaisemminkin maininnut, mutta tämä hame on kuulunut lemppareihini siitä lähtien, kun sen Kosilta kesällä ostin. Ei voi sanoa, että siellä vaatteiden shoppaileminen olisi ollut mitenkään erityisen halpaa: tästäkin pulitin melkein 20€. Vaaleaa, kuviotonta perushametta olin kuitenkin metsästänyt kissojen ja koirien kanssa jo pienen ikuisuuden, joten tähän törmääminen oli ihme. 

Olenkin viimeaikoina yrittänyt uudistaa vaatekaapin sisältöä, sillä minulla on hirveästi kivoja vaatteita, mutta en osaa yhdistellä niitä. Lähes kaikissa on kuviollinen kangas, enkä koe oloani mukavaksi jos päällä on yhtäaikaa ruutua, raitaa, kukkaa, palloa ja pitsikuviota. Tämä on minun perushameeni nro 1, mutta lisämetsästys jatkuu. Pitäähän niitä olla ainakin viisi. Kriteerieni mukaisia hameita on todella vaikea löytää, sillä Suomessa myytävissä hameissa tuppaa olemaan liian pliisusti materiaalia helmassa - lyhyitä kellohameita on harvassa.

Hiusten värjääminen ja kampaajareissu olisi myös edessä ja jännityksellä(kauhulla) odotankin, mitä tämä tuo tullessaan.

10 kommenttia :

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!