OOTD - bows&pearls

Tämä asu on pari viikkoa vanha, mutta olen säästellyt sitä huonojen ilmojen varalle kovalevyn kätköissä. Teki mieli reippailla ja laittautua kun menin tekemään uutta työsopparia, harvemmin minua näkeekään hiukset kiinni. Toisaalta rakastan kun kiinni hiukset on niin vaivattomat, mutta vallaton vauvatukka(havaittavissa näissäkin kuvissa) aiheuttaa harmaita hiuksia.
Olisipa täydellistä, jos joku vapaapäivä aurinko paistaisi samalla tavalla, vesi- tai lumisateessa kun asukuvien ottaminen on kovin... Epämukavaa. Olenkin kiittänyt onneani blogaamisen kannalta, sillä nyt oli yllättävän aurinkoinen syksy!

Minua näkee hyvin harvoin kokomustassa vaatekappaleessa, yleensä ne eivät tallennu kuviin ollenkaan. Tämä hame vilahtikin jo Helsinki-postauksessa, ostin sen New Yorkerilta viimeisimmällä reissulla. Vihdoin löysin hameen, missä on tarpeeksi leveyttä helmassa minun makuuni, mutta laadulla tämä ei kyllä pääse loistamaan. Kotiin päästyäni nimittäin huomasin, että hameen helma on aivan juosten kustu ja täynnä saksilla leikattuja lovia. Kyseinen pulju on aina ollut laadullisesti hieman arveluttava, mutta tämä tuli silti yllätyksenä. Onneksi nämä eivät kuitenkaan näy ilman lähempää tarkastelua ja hametta voi näin ollen käyttää.

Tuo neulepaita kuuluu yksiin ehdottomiin suosikkeihini! Ostin sen Tallinnasta pari vuotta sitten ja se on ollut ahkerassa käytössä. Lämminhän se ei kaikessa reikäidyydessään tietenkään ole, mutta ainakin söpö. Tämä taitaa myös olla ainoa vaate, jonka kauluksen helmikoristelut eivät ole lähteneet livohkaan - vielä. Ignooratkaa karannut alemman paidan hiha, spottasin tämä vasta jälkikäteen ison ärsytyksen saattelemana.

Viimeviikko piti kiirettä Kitacon-järjestelyiden kanssa. Sain vaihdettua työvuoroni vasta torstaina, joten sitä ennen en ollut edes varma pääsenkö koko tapahtumaan lähtemään. Kaikki kääntyi kuitenkin parhain päin ja sain myytyäkin hyvin odotuksista huolimatta - suurkiitos kaikille myyntipöydässäni asioineille! Loput korut tulevat piakkoin nettiin myyntiin ja siitä ilmoitan vielä erikseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!