Sunset

Päivät lyhenee ja jokaisen bloggaajan painajainen muistuttaa itsestään: täällähän on ihan liian pimeää jo. Aurinkokin laski, eikä kello ole edes neljä. Asukuvat jäävät ottamatta.
Tänään kuitenkin ehdin juuri ja juuri, ennen kuin aurinko karkasi kokonaan horisontin taakse. Auringonlaskun aikaan ja hieman sen jälkeen on täydellinen valaistus, paitsi tietenkin siihen suuntaan mihin minä aion kuvata. Ja tämä huomataan aina vasta kotona tietokoneen ruudulta. Eihän ne mustat vilkkuvat kohdat kamerassa osoita puhkipalaneita kohtia, ei tietenkään. Ensikerralla parempi onni, toivottavasti.

Tänään kävin ottamassa asukuvia pikaisesti(kaipa maailman nopeinta tuntia saa pikaiseksi kutsua) ennen perinteistä sunnuntain mummolareissua. Auringonlasku oli ihana, mutta ulkona tuntui tuulevan niin että hiukset lähtee. Tukka putkella sitten hääräilin itselleni kuvia. 
Tiedättekö sen tunteen, kun kuva on valokuvauksellisesti kaukana priimasta, mutta pidätte siitä kuitenkin? Tänään kävi niin. Puhkipalaineita taivaita, karanneita tarkennuksia, leikattuja varpaita, mutta kaikesta huolimatta pidänkin näiden kuvien tunnelmasta.  Ehkä se on se, että vaihtelu virkistää? Vaikka pitkälle en kotipihasta kerennyt, on kiva vaihtaa maisemaa taustalla edes hieman.

Joskus toivon, että asuisin maalla, jotta ei tarvitsisi piilotella ihmisten katseilta piha-aidan takana kuvatessa. Hei kato Jope mikä pöljä, hähä, se kuvaa itseään. Toisaalta taas suurkaupungin keskustasta löytyisi paljon erilaisia paikkoja ja vaihtelua taustaan saa jo muutamalla askeleella.


Minulla on omituinen tapa pitää hiuksista kiinni vähintäänkin toisella kädellä kun tuulee. Ehkä salaa pelkään, että koko tukka lähtee livohkaan tuulen mukana, en tiedä.

Tänään oli hyvin neutraalin värinen fiilis. Syksyä ja talvea kohden tykkään aivan älyttömästi hieman neutraalimmista sävyistä, kuten beigestä, ruskeasta ja vanhasta roosasta. Olen myös eräänlainen neuletakkihamstraaja ja tahtoisinkin lisää pitkiä neuleita. Kaulahuiveja minulla on laatikko pullollaan, mutta mikään ei koskaan ole hyvä: kaksi kierrosta tuubihuivia on liian vähän ja kolme kierrosta on yhtä tiukka kuin kauluri konsanaan. Koen myös katoa syyspäähineistä, tänään onneksi sain mummulta mahtavan katu-uskottavan tupsupipon. Olen meinannut, josko liittyisin huopahappukerhoonkin. Lierihattu on nimittäin houkuttanut jo pitkään, sillä niistä olen pitänyt aina. En vain osaa päättää minkä värinen: punaista minulla ei ole mitään, tummanruskea sopisi kenkiin, beige olisi kivoin mutta hukkuu hiusväriin.

Tänään minulla oli Onlyn ihana pitkä neuletakki, joka on ollut ahkerassa käytössä jo viimekeväästä saakka. Kengät ovat Ebaysta ja mekko H&M. Tämäkin mekko on kirppislöytö joka minun piti esitellä vasta myöhemmin, mutta olen huomannut pikkuhiljaa paljastaneeni asukuvien yhteydessä jo lähes kaikki muutkin ostokseni. Loputkin varmaan lipsautan aikanaan, tällainen hattarapää kun olen, mutta taidan joka tapauksessa koota ne vielä yhteen postaukseen. Long live kirpputorit

10 kommenttia :

 1. Niin ihana asu, ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Sulla on todella kauniit hiukset :) On myös aivan ihana mekko yhdistettynä kivaan kokonaisuuteen. Kirpparit rules!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko tunnustaa, että olen elävässä elämässä ihan kävelevä hiuskatastrofi oikeasti. :D

   Poista
 3. Eksyin sun blogiin ja ensi silmäyksellä tää vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja sulla on aivan ihana tyyli!♡ Sait minusta uuden lukijan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos! Ihana aina saada uusia lukijoita ja toivottavasti tulevakin sisältö miellyttää silmää! :)

   Poista
 4. Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Sulla on ihanan omaperäinen tyyli ja mielenkiintoiselta vaikuttava blogi :)

  VastaaPoista
 5. Nämä sun asukuvathan on ihan huikeita! Sanoisin, ettei suurin osa ihmisistä osaisi edes ottaa yhtä hyviä kuvia, joten ehkä parempi, että otat ne itse. :D Pitää varmaan itsekin opetella tuo taito.. Meillä ei tosin tässä missään saa olla rauhassa kuvailemassa ilman uteliaana kurkisteleviä silmäpareja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti paljon! :D Olen tosiaan aika onnekas, että keskellä asuinaluetta meillä on tässä takapihan takana pieni metsä ja polku missä kuvata. Hätätilanteessa omalla pihallakin onnistuu. Kaupunkikuviakin olisi toki joskus kiva ottaa!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!