Over the knee

Viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt tahattomasti liikaa aikaa, sillä kävin välissä reissussa ja muuten aikaa onkin tullut vietettyä aikalailla töissä.
Tänävuonna yritin hankkia talvivaatetusta ajoissa, mutta tällainen valikoiva aikaoptimisti kun olen, sain kaikki hankinnat kotiin vasta joulukuun puolella. Olen hankkinut kaksi uutta talvitakkia ja kengät, kaulahuivi olisi vielä tarkoitus askarrella. Kaksi takkia kuulostaa kamalan hintavalta, mutta niiden yhteishinta jäikin vain 50€ paikkeille! Toisen talvitakin esittelen myöhemmässä postauksessa.

Tilasin ensimmäistä kertaa Sheinsideltä ja mukaan olisi tarttunut vaikka ja mitä, mutta suhtaudun kyseiseen verkkokauppaan hieman varauksella. Tilasin vain tämän viitan ja ihan hyvä että muun jätin pois, sillä tuote oli juuri sitä mitä näiltä kiinapuljuilta voi odottaa. Viitan piti olla villasekoitetta, mutta tämä tuntuu lähinnä ohuelta fleeceltä. Ei siis ehkä se lämpimin vaihtoehto koville pakkasille, mutta hyvä lisä ohuemman takin päälle! Tästä myös roikkuu satunnaista lankoja ihan joka nurkasta, vaikka suurimman osan yritinkin napsia pois. Noh, onneksi tämä on sentään söpö.

Tilasin myös ebaysta mustat ylipolvensaappaat. Postauksen nimesin näiden mukaan, koska ne on vain täydelliset! En ikinä arvannut, että voisin rakastaa mitään mustaa näin paljon, mutta näköjään kaikki on mahdollista. En ole koskaan tuntenut oloani "minuksi" pukeutuessani mustaan, mutta ruskeat ja beiget ylipolvensaappaat omistan jo, joten vaihtoehtoja ei kamalasti ollut. Näillä oli hintaa noin 40€ ja tulivat perille Britanniasta vähän yli viikossa, eli ei siis laisinkaan paha. Suomesta yritin tällaisia metsästää, mutta kaikissa oli joko hurja hinta tai korko.(tai vaihtoehtoisesti ei ollenkaan korkoa)


Uskaltauduin jopa ulos kuvaamaan päivällä kun aurinko oli juuri laskemassa, vaikka mittari näytti -10. Pitää ostaa varaparistoja kaukolaukaisimeen useampia, koska se tuntuu simahtavan kylmässä todella nopeasti. Jos talvella olisi aina näin ihanan pirteää ja kaunista, voisin jopa rakastaa sitä! Toivotaan, että lumi pysyy tulevista plussakeleistä huolimatta että pääsee joulutunnelmiin. Piparitkin on leipomatta!

12 kommenttia :

 1. Iiihanat saappaat! Kiva asukokonaisuus jälleen ja tuohan tota lunta tänne eteläänkn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! En mä raaski luopua kun kohta se täältäkin varmaan lähtee kun nollakelit tulee :(((

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tänks, se onnistui toisella otoksella jo itseasiassa! Enempää en olisi kyllä yrittänytkään, sen verran pylly paleltui ;-;

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Meni kyllä ehdottomasti omiin suosikkeihin myös :)

   Poista
 4. I love the ambiance of your photos, so pretty!
  How do you make them like that? that is what camera do you use and how do you edit them?

  You're also so pretty and I really like your outfits <3
  Too bad I just don't understand FinnishXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! Haha I used to make English translations for my blog posts but it made them look a bit too disorganized with all the text doubled.
   My photos(which I mainly shoot all by myself) are just a combination of my lens and editing. I only use aperture 2.2 or bigger(1.8 or 2 usually) which gives me a nice blurred background. In these photos the sun was already setting and really low so it gives the perfect lighting! My camera is Nikon d7100, lens is 50mm f/1.8 and I edit my photos with Adobe Photoshop cs 2 and Lightroom. :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!