UPCOMING: JAPAN 2016

Pääsykokeet kolkuttelee ovella ensiviikolla ja stresikiirehuoli tiivistyy, harrastuksille ei ole liiemmin likennyt aikaa, mutta sittenpähän on ohi!

Osa ehkä muistaakin että kävin Japanissa, tarkemmin ottaen Tokiossa, vuonna 2011. Uutta reissua on toivottu ja suunniteltu viisi vuotta ja nyt havahduin siihen, että lähtöön on viikko. Viikko tästä eteenpäin pääsykokeet on tältä erää ohi, laukut pakattu ja jenejä polttelemassa taskussa Helsinki-Vantaan lentokentällä.


Tokio on kaupunkina aivan ainutlaatuinen ja huikea, ehdoton suosikkini ikinä. Viimeksi meidän matkamme sattui hieman onnettomaan aikaan, nimittäin vain pari kuukautta vuoden 2011 tuhoisan tsunamin jälkeen. Tällä kertaa matka on ajoitettu samaan aikaan vuodesta, mutta toistaiseksi ilman luonnonkatastrofeja.
Tällä kertaa lähdemme matkaan koko perheen voimin ja reissumme ei rajoitu vain Tokioon, vaan jatkamme matkaamme eteenpäin myös Kiotoon. Vietämme viisi päivää kummassakin kaupungissa, sekä Hiroshimaan teemme Kiotosta päiväreissun. Tokio on kaupunkina jokseenkin tuttu, mutta Kioto on aivan eri luokkaa jättimetropolin kanssa. Hotellimme Kiotossa sijaitsee aivan Gionin historiallisen alueen ja hanamachien vieressä, eikä Tokiossakaan sijainnissa ole moittimista - majoitumme aivan Shinjukun sydämessä.
Luvassa on nähtävyyksiä enemmän kuin koskaan ennen, valokuvausta, ankaraa shoppailua sekä hyvää ruokaa.  Nähtävyyksiin tällä kertaa kuuluu muunmuassa Aokigaharan bambumetsä, lukuisia temppeleitä, pyhäkköjä ja museoita. Molemmissa kaupungeissa on niin paljon nähtävää, ettei aika riitä edes murto-osaan niistä.  Shoppailulle on Tokiossa pyhitetty useampi päivä, mutta aikaa on pari päivää vähemmän sekä nähtävää tuplasti enemmän kuin viimeksi.

Kuvat Tokiosta vuodelta 2011. Tällä kertaa lähden vihdoin mukaan kunnollisen kameran kanssa!

Tästä matkasta teen oman postaussarjan kesän mittaa, mutta matkan aikana seikkailua voi seurata instagramistani!

8 kommenttia :

 1. Varmasti tulee ihana reissu!! Jänskättää jo teijänki puolesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en ymmärrä miten missasin kaikki tämän postauksen kommentit reissussa! Ja olihan se tietenkin ihana reissu, kuten olen varmasti jo hehkuttanutkin!

   Poista
 2. Mä niin haluaisin käydä Tokiossa tai no, Japanissa ylipäätänsä!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, mikäli vain mahdollisuus tulee! Sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

   Poista
 3. Ihanaa reissua ja tsemppiä pääsykokeisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä näin jälkikäteenkin suuret kiitokset!

   Poista
 4. Onpa upeita kuvia, reissukuumehan tässä iskee itsellekin. :D Toivottavasti on huikea reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olihan se, postauksia luvassa myöhemmin kesän mittaa! :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!