OUTFIT: NEW SHOES&TULLE SKIRT

Lähdettiin käymään poikaystäväni kanssa elokuvissa pari päivää sitten ja näin sen täydellisenä tilaisuutena päästä koeajamaan uusia kenkiä. En omista monia maltillisia korkoja, vaan kenkävarastoni on aika mustavalkoinen. Mennään joko balleriinoilla tai huikeilla korkokengillä, välimuotoja ei oikeastaan ole. Nämä ovatkin ihana ja helppo lisä kaappiin! 


Olen halunnut tyllihametta jo pitkään ja sellaisiin oli onneksi vaikea Tokiossa olla törmäämättä. Olen pitkään jo haaveillut tyllihameen ja korkokenkien yhdistelmästä ja nyt pääsin vihdoin sen toteuttamaan! Sain pitkästä aikaa myös asukuvia, sillä ennen lähtöä nakitin äitini napsaisemaan muutaman kuvan kiireessä.

Tyllihameita toin Tokiosta useamman, mitkä kaikki sitten esittelenkin vielä ostospostauksessa. Niistä mikään ei ole kovin muhkea, mikä sopii enemmän kuin hyvin arkielämiseen. Suunnitelmissa on kuitenkin hankkia ihan kunnon prinsessahamekin, käyttötarkoituksesta  tai -tilaisuudesta ei vielä tietoa. Sellaisia on turha miettiä vielä ostopäätöksiä tehtäessä.
Shirt: BikBok; Skirt, bag: Japan; Shoes: H&M; Necklace: Glitter, Watch: Michael Kors

Hameen jouduin parittamaan pitkähihaisen paidan kanssa, sillä sain pyöräillä elokuvateatterille. Tämä paidan löysin joskus BikBokin joulualennuksista, mutta hankalan värin takia en ole oikein päässyt käyttämään. Väri ei siis tosiaan ole beige, vaan enemmän vaaleanpunertava. Rakastan korkeita kauluksia ja kankaan kimaltavaa pintaa, joten pakko oli kuitenkin hankkia.


Nämä korkosandaalit löysin H&M:n alennuksista aikaisemmin kesällä, mutta jäin empimään. Onneksi jäinkin, nimittäin seuraavalla kerralla hintaa oli alennettu entisestään ja maksoin näistä kaikkine alennuksineen vai hieman yli viisi euroa. Nämä eivät ehkä ole sitä perinteistä minua, mutta monikäyttöiset.
Onko muut tehneet yhtä hyviä ja edullisia alelöytöjä vielä?

2 kommenttia :

  1. Noi kengät on kyl tosi ihastuttavat! JA toi laukku meni ihan Ted Bakerista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä sen ostinkin! Ei arvaisi, että se on Hello Kitty kaupasta oikeasti... :D

      Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!