OUTFIT: GREY&GLITTER

FRIDAY, SEPTEMBER 02, 2016
... 

Huomasin että minulta oli välistä lipsahtanut yksi postaus pois: ennen muuttoani Tampereelle kuvailtiin Pauliinan kanssa nimittäin vielä yhdet asukuvat.Oikukkaasta säästä huolimatta kuitenkin onnistuttiin, joten pääsen jakamaan teille vielä yhdet kuvat tutusta ja turvallisesta maisemasta!

Tyllihamevillitys ei ole syksyäkään kohti minulla laantunut, enkä usko sen laantuvankaan. Ostin Tokiosta kokokonaisuudessaan kolme tyllihametta, joista jokainen kuuluu ehdottomiin lempparihameisiini. Minulla on muutenkin viimeaikoinan lyhyimpien hameiden käyttö vähentynyt ja tilalle on tullut midiä ja polvimittaista. Olenko kasvamassa minihameista ulos(henkisesti) vaiko onko kyseessä sitten vain kausi, sitä en tiedä, mutta tykkään. Rakastan sitä että pitempien hameiden kanssa voi huoletta käyttää korkeitakin korkoja ilman epämukavaa oloa. 
Tällä kertaa tein kuitenkin historiallisen valinnan - en pukenut päälleni ollenkaan vaaleanpunaista.

Vaikka koruissa tykkään kullasta, erityisesti ruusukullasta, vaatteissa pidän myös hopeasta ja harmaasta. Molemmat näistä näyttää raikkaalta sinisen kanssa, sekä sopii hyvin vaaleanpunaiseen. Välillä on mukavaa vaihtelua pukeutua muuhunkin kuin vaaleanpunaiseen, mutta minulla kuitenkin tulisi auttamatta tylsä olo jos pukeutuisin joka päivä tällaiseen väriskaalaan. Seuraavassa asupostauksessa palaan mukavuusalueelleni!

Shirt: BikBok; Necklace: Cubus; Tulle skirt: Tokyo; Shoes: New Look, Photos taken by Pauliina

Hieman täytyy puolustautua ja sanoa, että tukkani oli aivan sekaisin ja pörröinen erään kiharavirityksen jälkeen. Lukuisista pelastusyrityksistä huolimatta tällainen oli ja sellaisena pysyi ja sillä mentiin. Näitä kuvia katsellessa huomaa, miten aurinko on kesän aikana vaalentanut hiuksiani! Useita kyselyitä on tullut, että miksi vielä vaalennan ja nyt on uusia tukka, mutta todellisuudessa edellisestä värjäyskerrasta on vierähtänyt jo hävettävän kauan. 

New Lookin glitter-korkkarit vilahtikin jo aikaisemmassa postauksessa. Nämä kyllä lukeutuu yksiin ehdottomasti parhaimpiin kirppislöytöihini! Pakko vielä näyttää nämäkin tositoimissa, sillä edellinen postaus ei päästänyt näitä täysin oikeuksiinsa.Toivoisin kovasti, että elämässä olisi enemmän tilaisuuksia käyttää korkeita korkoja. Mitä mieltä tämänkertaisesta?

6 kommenttia :

 1. Vau, miten kauniita kuvia! Tuo asu on ihana ja nuo korkkarit ovat aivan täydelliset <3

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. niiiin upea asu! ♥ aivan täydellinen, voisin käyttää itsekin! :) mulla on tuo sama toppi parissa värissä, ja se löytyy usein päältä korkeavyötäröisten hameiden kans :) mullakin on vahva midi-kausi hameissa menossa, lyhyemmät hameet on ainakin hetkeksi jääneet kaapin pohjalle pölyttymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Itse löysin tämän topin BikBokin black friday alennuksista ainoana kappaleena puolivahingossa ja on ollut kyllä rahansa arvoinen löytö!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!