OUTFIT: PINK WATERFALL COAT

MONDAY, SEPTEMBER 19, 2016


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Käytiin tässä jonkun aikaa sitten poikaystäväni kanssa lounaalla ja pääsin ulkoiluttamaan uutta takkia. Olen aina rakastanut liehuvia helmoja ja lyhyet tiukat takit ei ole koskaan ollut se minun juttu. Uusin ihastus onkin waterfall-kauluksiset trenssitakit! Tämän halusin lisätä edelliseen postauksen listaan, mutta ajattelin olla paljastamatta liikaa ennen varsinaista esittelyä.
Asukuvat ovat tällä kertaa ihan uusista maisemista. Tampereella tuntuu rakennuskanta olevan muutenkin kauniimpaa ja  vanhat kivitalot ulottuvat keskustan reunoille. Tykkään!
Jalkaan pääsi myös ensimmäistä kertaa jalkaan uudet, jo aikaisemmassa postauksessa esitellyt, nudekorkkarit!

Tällaista takkia olen hetken metsästänyt ja sen löysin New Lookilta samalla kun kengätkin. Poikaystävääni kiitänkin muustakin kuin pelkistä kuvista, hän nimittäin hankki minulle sekä kengät että takin lahjaksi.♥ Paketissa tuli vielä ihana kimaltava pikkulaukkukin, joka varmasti tulee vilahtamaan tulevissa postauksissa.
Huomasin edellisiä asukuvia Pauliinan kanssa kuvatessa, että tämä 50 mm objektiivini tarkentaa hieman taakse. Pitäisi ilmeisesti pyöräyttää huollossa, sillä lähes kaikki kuvat olivat sumeita, vaikka kamera näyttää tarkennuksen olevan kunnossa. Tätä ongelmaa ei ole aikaisemmin ollut, mutta kuten näistäkin kuvista huomaa, se on tullut jäädäkseen. Onneksi kaikki kuvat eivät kuitenkaan menneet roskakoriin, vaan sain muutamat parhaat karsittua!
Dress: BikBok; Coat, shoes: New Look; Bag: Tokyo

Tykkään itse tästä asusta kovasti - tai oikeastaan ihan mistä vain tämän takin kanssa! Tällaisissa mekoissa kestää tosin syödä ehkä salaattilounaan ennen kuin olo alkaa tukalaksi. Uhmasin kuitenkin itsesuojeluvastoani ja lähdin tiukassa trikoomekossa. Nyt oli muuten päällä aikalailla kaikki uutta! Aikaisemmin en ole myöskään tätä mekkoa käyttänyt, sillä se oli jäänyt aivan väärään väliin vaatekaapissa.
Olen myös tyytyväinen kuvauspaikkaan, näitä minulla on muutama muistissa. Tykkään tämän tyyppisistä taloista todella paljon, olen ehdoton rakennusfriikki mikä tulee vanhoihin kivitaloihin. 

Tuuli oli puuskittain todella kovaa eikä yksikään kuva suoraan edestä onnistunut. Mekossa on kuitenkin niin kiva tuo yläosa, että laitan tähän vielä kaikista vähiten tuulisen ehkä hieman tönkön kuvan:Tämä laukku on päässyt Japanin matkan jälkeen lähes päivittäiseen käyttöön. Isoja ehjiä olkalaukkuja minulla onkin vain tämä ja Ted Bakerin pinkki, joten tämä on päässyt heti koululaukuksi. Mukaan mahtuu hyvin pari kirjaa ja vihkoa, iPad ja muuta tarpeellista.

Minulla on nyt jokin super vaaleanpunainen kausi menossa. Siis vielä enemmän kuin normaalisti. Ehkä nude, puuteri tai vanha roosa voisi kuvata sitä paremmin. Näitä yritän metsästää vaatekaappiin ihan todenteolla tuomaan hieman uutta väriskaalaa kaiken perinteisen vaaleanpunaisen keskelle. Minulla on kolme syystakkia, joista voinkin valita laitanko vaaleanpunaisen, vaaleanpunaisen vaiko vaaleanpunaisen. Jostain syystä kaipaan vaihtelua.

Tänään päästin itseni pitkästä tuskasta ja tulin kotiin lähes kuukauden vuokraa köyhempänä ja uutta puhelinta rikkaampana. Tästä lähtien saan varmaan monipuolisempaa ja tiheämpää kuvasatoa blogiin, sillä uudella luurilla saan otettua myös raakakuvat! Mobiili-lightroom on hankintalistalla ja nyt onnistuu myös spontaani kuvaaminen missä vain ilman kameraa. Puhelimesta voin kirjoitella vielä myöhemmin hieman lisää, kunhan siihen pääsen tottumaan. Nyt vain äkkiä ostamaan läjä vaaleanpunaisia kimaltavia suojakuoria, ettei tämä koe samaa surullista posliinilavuaari-kohtaloa kuin edeltäjänsä.

Mitä mieltä tämänkertaisesta asusta sekä uudesta kuvausmiljööstä?

6 kommenttia :

 1. Älyttömän ihanan värinen takki! Voi että, tosi kauniita kuviakin! :)

  VastaaPoista
 2. tää asu on aivan valtavan kaunis! ♥ värimaailma, kuvauspaikka, koko asu.. oi että :') niin hempeetä ja suloista, joten tykkääntykkääntykkään! nuo kengät on ihan huikeat, harmi etten enää löytänyt noita new lookin sivuilta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Eksyin itsekin taas New Lookille ja kengät on tosiaan poistuneet valikoimista, vielä oli pari viikkoa sitten alennuksessa kokoja jäljellä muutamia. :(

   Poista
 3. Siis aivan ihana asu! Noi kengät on mielettömän kauniit ja toi mekko on ihana ja takki kruunaa vielä kaiken!! Miljöökin ihan loistava tälle asulle ja tosi kaunis!! Komppaan edellistä kommentoijaa ja sanon tykkääntykkääntykkään!! <3

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Olen kyllä tosi iloinen että tämän paikan löysin sattumalta, lähistöllä on muitakin ihania rakennuksia joita pitää testata

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!