SIVELTIMET TÄYDELLISEEN MEIKKIIN?

FRIDAY, NOVEMBER 04, 2016Olin aina ennen todella huono panostamaan meikkaustarvikkeisiin ja laiminlöin siveltimiä pitkään. Meikkipohjan töpöttelin paikalleen ihan tavallisella meikkisienellä, kaikki tietää nämä mitä saa marketeista? Siistiin lopputulokseen vaaditaan kuitenkin sopivat välineet ja ilman niitä laadukkaimmistakin meikkituoteista on vaikea saada kaikki irti.
Tästä on tultu pitkä matka vuosien varrella ja olen huomannut, kuinka tärkeää on panostaa itse meikkien lisäksi myös välineisiin. Kaikenlaista on tullut kokeiltua, mutta mitä minä olen todennut parhaaksi?

Olen itse löytänyt suosikkini erehdyksen ja virheiden kautta, joten ajattelin nyt jakaa teille muutamia hyviä vinkkejä! ♥

Kaikista eniten harmaita hiuksia ihmisille aiheuttaa varmasti luomivärisiveltimet. Niitä on tarjolla erilaisia enemmän kuin tarpeeksi ja hintahaitari on laaja. Halpojakin vaihtoehtoja on, mutta niitä en itse suosittele kellekään. Ebay-siveltimillä ja muilla halpakapistuksilla yritin pärjätä pitkään ja mietin, miksen kehity. Miksi pigmenttiä ei irtoa edes kalliista luomiväristä? 
Yritin etsiä laadukkaita vaihtoehtoja ja ajattelin keräileväni pikkuhiljaa, mutta siitä ei oikein koskaan tullut mitään. Päätin kuitenkin repäistä ja satsata oikein kunnolla kun törmäsin vihdoin Zoevan nettisivuihin.
Näitä siveltimiä on vilahtanut Youtubessa meikkitaiteilijoilla niin moneen kertaan, että oli pakko laittaa testiin. Koko setillä taisi olla hintaa hieman yli 70€, mutta hetkeäkään en ole epäillyt, ettenkö olisi saanut rahoilleni vastinetta! Yksittäiselle siveltimelle tuli hintaa siis noin 6,30€, joka on huomattavasti vähemmän kuin ihan perussiveltimet mitä Suomesta löytää. Hinta hirvitti aluksi, mutta mikäli haluaa kehittyä meikkaamisessa, on hyvät siveltimet korvaamaton investointi. Nämä on ihan hurja apu päivittäisessä meikkaamisessa, sillä setissä tuli kaikki tarvittava. Tässä on luomivärisiveltimien lisäksi myös siveltimet kulmatuotteille, peitevoiteelle sekä rajausgeelille. Näillä on vaivaton luoda täydellinen luomiväri niin iltaan kuin arkeenkin, eli suosittelen ehdottomasti! Zoevalta löytyy myös mustempaa sivellintä, mutta itse valitsin tämän setin juuri ihanan  väriteeman perusteella.
Zoevan siveltimet on eläinkokeettomia ja valikoimissa on myös vegaanisia, joten ne sopii kaikenlaisille käyttäjille.

Jos meikkipohja ei ole kunnossa, on vaikea saada yleisilmeestä enää siistiä. Olen kokeillut kaikenlaisia siveltimiä, mutta koskaan en ole tykästynyt. Siveltimet tuntuu jättävän aina epätasaisen pinnan, jonka joudun tasoittamaan kertaalleen vielä sienellä. Meikkivoiteen levitän aluksi nopeasti kuitenkin siveltimellä, sillä suuret sienet imee itseensä yleensä runsaasti tuottetta mikäli niittä kasetaan suoraan meikkivoiteeseen. Vannoin ennen ehdottomasti Beautyblenderin nimeen, kunnes löysin huomattavasti edullisemman. mutta yhtä hyvän vaihtoehdon.
Nämä kaksi H&M:n meikkisientä ostin elokuussa, kun Oulun Ideaparkin myymälään lanseerattiin vihdoin  kosmetiikka. Epäilin hieman aluksi, sillä hintaero alkuperäiseen Beautyblenderiin on huima. Näillä nimittäin oli hintaa muistaakseni vain 1,99€ ja 2,99€. Näillä on perinteistä meikkisientä kevyempi ja nopeampi töpötellä meikkipohja naamaan ja käyttöikääkin on huomattavasti enemmän, kunhan puhdistaa säännöllisesti. Molemmat toimii kastelemalla kuten Beatyblender, mutta valkoisen sienen koostumus on hyvin erilainen. Tämä on varmaan makukysymys, mutta itse pidän H&M sienen koostumuksesta enemmän: se on huomattavasti tiiviimpi ja sen puristelu herättääkin aamuisin paljon hilpeyttä. Jos siis tuntuu, että meikkipohja on vaikea levittää tasaisesti eikä lompakko raotu lähes 20€ meikkisienelle, ota seuraavaksi suunnaksi H&M!

Koska contour on in, en voinut jättää tätä postauksesta pois. Arkailin tätä contour&highlight trendiä pitkään, mutta meikki-intoilijana en voinut pitkään sitä välttää. Kadulla näkee monenlaista contouria ja suurin virhe onkin yleensä väärän sävyn lisäksi väärät välineet. Contouria ei kannata lähteä tekemään liian suurella siveltimellä, ellei tavoittele tunkkaista lopputulosta. Minullakaan ei soveliasta sivellintä ollut, kunnes tilasin Cocopandalta tämän Real Techniquesin siveltimen hyvän alennuksen kera:


Tämä on sopivan kapea ja tarkka puuterimaisen contour-värin levittämiseen ja kaiken lisäksi ihanan näköinenkin. Rakastuin näihin RT:n Bold metals-sarjan tuotteisiin, mutta harmiksi tämä on toistaiseksi jäänyt minun ainoakseni. Siveltimen harjakset ovat pehmeät, mutta tiiviit eikä varmasti harota ulos rivistä. Saman merkin muutkin siveltimet ovat tällä hetkellä kovin suosittuja ja tykättyjä, joten varmasti löytyy siveltimiä muihinkin tarpeisiin!

Tällä hetkellä itseltä puuttuu vielä täydellinen poskipuna-, hightlight sekä huulipunasivellin. Metsästys jatkuu ja odotan innolla, milloin pääsen tästä Makeup storen karvapesäkkeestä eroon. Se poskipunasivellin on ehdottomasti ollut huonoin ikinä, karva on karheaa sekä katkeilee jättäen poskiin runsaasti mustia pätkiä joka kerta käyttäessä. Tuohon 20€ hintaan en voi suositella lahjaksi edes pahimmalle vihamiehelle.

Syy tälle ei-toivotulle blogitauolle on koulukiireet ja internet-yhteyteni taso. Jostain syystä useampi viikko sitten nettini nimittäin päätti lopettaa yhteistyön asuntoni sisällä, ja siitä lähtien netin selaaminen kotona on vaatinut katkeamatonta pinnaa ja pitkää ikää. Toivottavasti tästä postauksesta oli kuitenkin jollekin apua tai uutta ideaa, kertokaa ihmeessä myös  mitä löytyy teidän suosikeista!

4 kommenttia :

 1. Miten kauniita noi siveltimet onkaan! *sydäsilmäemoji* En oo ikinä kuullutkaan tollasista siveltimistä, täytyykin hiukan tutkia asiaa ja miettiä noita yhtenä vaihtoehtona kun tarkotuksena ois uusia siveltimiäni ;-)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Myös Makeup Geekillä on hyviä siveltimiä, mutta niitä omistan vain yhden. Zoevan etu MG verrattuna on sijainti(EU), sillä Makeup Geekiltä tilatessa joutuu maksamaan alvit tullissa. :I

   Poista
 2. Oi miten hyvä postaus! <3 Hei mistä tilasit nuo siveltimet? Itselläni on myös hakusessa kunnon siveltimet :)
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nuo Zoevan siveltimet on ihan suoraan heidän omasta nettikaupasta https://www.zoevacosmetics.com/ ! Zoeva on saksalainen merkki, joten postitus on nopea ja mitään ylimääräisiä tullimaksuja ei myöskään tule :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!