THE PERFECT BUCKET BAG

TUESDAY, DECEMBER 20, 2016

Olen hurahtanut täysin tällaisiin bucket bag tyyppisiin laukkuihin ja sellaista olen metsästänyt itselleni jo kauan. Tämä oli pitkään kuitenkin vain haave, kunnes löysin sattumalta tämän ihanan Zafulin sivuja selatessa. Laukkuja minulla on paljon, muttei koskaan juuri sitä laukkua. Niitä ei koskaan ole liikaa, ei varsinkaan tarpeeksi. Vaaleanpunaisia minulta löytyy kaikista eniten, mutta tilaa on aina vielä yhdelle.
Tällä kertaa siis esittelen Zafulin yhteistyöpaketin toisen ihanuuden, joka vilahtikin jo edellisten asukuvien yhteydessä!

Tämän laukun sain aikaisemmin esitellyn trenssitakin kanssa samassa paketissa ja tämä oli oikeastaan se, mitä eniten odotin. Koska minulla ei aikaisemmin ollut Zafulista kokemusta, ajattelin pelata varman päälle ja valita laukun. Vaatteet ja kengät voivat istua huonosti tai olla väärän kokoisia, mutta laukkuja on huomattavasti helpompi ostaa. Tähän hintaan minulla ei ollut odotukset laadun suhteen kovin korkealla, mutta yllätyin positiivisesti!
Laukku on huomattavasti parempaa laatua, kuin oletin. Materiaali on mukavan pehmeää eli sen ei pitäisi toivottavasti nyörejä kiristettäessä halkeilla, muttei kuitenkaan niin pehmeää, että se naarmuuntuisi helposti. Väri on kaupan kuvasta poiketen hieman kylmempi, mutta sievä vaaleanpunainen silti.
Bag: Zaful (gift), Coat: Zaful (gift), Boots: Nelly.com, Watch: Michael Kors, Sweater: H&M

Tykkään todella paljon näistä metallin värisistä yksityiskohdista, vaikka huomasin, että osa "metalliosista" on kevyen painonsa vuoksi varmasti muovia. Tämä on kuitenkin sellainen laukku, jolla ei painavaa tavara kanneta, joten en usko tämän haittaavan käyttöä. Pienestä koostaan huolimatta laukku syö tavaraa yllättävän paljon: mukaan mahtuu iso lompakko, hiusharja, puhelin, avaimet, meikkejä ja sekalaista sälää.
Miten on, iskeekö teihin tämän tyyppiset laukut?

10 kommenttia :

 1. TOi laukku näyttää ihan niiin sulta! Tosi söpö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! ;_; Jo loppui valinnan vaikeus kun tämän löysin!

   Poista
 2. Onpas herkullisen näköinen laukku! Ja ihania kuvia muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ulkona otetuista kuvista saa kiittää poikaystävää, joka tunnollisesti kameran takana tarvittaessa heiluu

   Poista
 3. Ompa ihana laukku! Mäkin oon hurahtanut noihin Bucket bageihin, yhden mustan jo omistankin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä todella söpöjä ja yllättävän tilavia tällaisiksi pikkulaukuiksi!

   Poista
 4. Toi laukku on aivan täydellisen värinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan sävyltään aivan ihana, tällaista vaaleanpunaista minulla ei aikaisemmin laukuissa ollutkaan! On mukava saada hieman vaihtelua vaaleanpunaisiinkin

   Poista
 5. Niin ihana ja kauniin värinen laukku<3

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!