VUODEN KYNSILAKKASUOSIKKI

WEDNESDAY, JANUARY 25, 2017


Olen hirmuinen kynsilakkojen rakastaja ja olen aina ihaillut huoliteltuja naisellisiä käsiä. Minulla ei ole ollut vuosiin mahdollista pitää pitkiä kynsiä koulun ja töiden takia, kunnes vasta viime syksynä. Syksyllä korkeakouluopintojen alkaessa alkoi myös ahkera lakkaaminen, ja lakkoja onkin kertynyt muutamia sen jälkeen. 

Minulla on useita lempparimerkkejä kynsilakkojen suhteen, sisältäen Essencen ja Lumenen geelilakat, mutta yksi on jäänyt ylitse muiden. Näitä olen varmasti hehkuttanut täällä aikaisemminkin, mutta ajattelin esitellä tämänhetkisen kokoelmani vielä erikseen. Pääsiin kokeilemaan H&M beautyn lakkoja ensimmäistä kertaa, kun ne Oulun Ideaparkin myymälään rantautuivat. Olin kuullut H&M:n lakoista paljon hyvää aikaisemmin, mutta suhtauduin silti aluksi hieman skeptisesti - onhan kyseessä edullinen, 4,99€, lakka suhteellisen isossa pullossa. Jo eka kerta koukutti,  enkä ole sen jälkeen muita lakkoja ostanutkaan!


Sävyt vasemmalta: Beach bunny, Spellbreaker(kynnellä yllä), Proper pink, Bubblegum ja Candyfloss

Aikaisempiin suosikkeihini verrattuna, H&M:n lakat eivät ole yhtä paksua ja helposti kynnellä lohkeilevaa kuin Essencen peruslakat, mutta pigmenttisempää ja paksumpaa kuin käyttämäni Lumenen geelilakat. Kuvissa ei ole pohja- eikä päällilakkaa, ja ylemmässä lakka on ollut kynnellä jo pari päivää. Jokaisessa kokeilemassani sävyssä on riittänyt vain yksi tai kaksi kerrosta tasaisen lopputuloksen saamiseksi, jopa minulle, jolla kynnen pinta on todella epätasainen. Minulla on näistä kehutuista Essien lakoista vain huonoja kokemuksia: kaikkia on joutunut kerrostamaan niin, että loppujen lopuksi (edelleen epätasaisen värinen) kynsilakka lohkeilee pois paksuina levyinä - puhumattakaan ilmakuplista. Näiden kokemuksien perusteella voin sanoa, että H&M:n lakat voittivat Essiet aivan 6-1.Sävyt vasemmalta: Bijoux, Fired earth, Sedona, Milky tea, Starfish (kynnellä) ja Peachy keen

Nämä on hinta laatu-suhteeltaan erinomaisia, ja hyviä vaihtoehtoja budjettilakkailijoille. Paras osa ehkä kuitenkin on, että näitä on ihan joka värissä! Värivalikoima on todella laaja, joten sieltä löytyy ihan varmasti juuri se sopiva. Haluaisin vielä jonkun vanhan roosan, harmaan sekä viininpunaisen sävyn, mutta olen ostolakossa lomamatkaan asti. Olen ollut aina hieman laiska lakkaamaan, sillä lakan kuivuminen kestää niin kauan enkä jaksa pysyä paikallaan sohimatta koloja märkään lakkaan. Näiden hamstraaminen on kuitenkin nostanut motivaatiotani huimasti ja nyt olo on ihanan huoliteltu lähes päivittäin! Jos mikään muu ei ole hyvin, niin vähintäänkin kynnet.

Löytyykö teiltä muita suosikkeja tai kokemuksia näistä?

20 kommenttia :

 1. Siis tuo viimeisen kuvan hempeä vaaleanpunainen on ihan täydellinen! täytyy ehkä kipaista lähimpään H&M ja napata tuo kokelmiini! <3

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kieltämättä kaikki niin ihania, että on vaikea valita suosikkia!💕

   Poista
 2. Onpas kivan sävyisiä kynsilakkoja! :o ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nämä on kaikki ihania sävyjä, vielä monta puuttuu kokoelmasta! Katson ensin mitä Tokiosta löydän, sen jälkeen palaan kyllä pikana H&M:n hyllyväleihin hiplaamaan lakkoja. :D

   Poista
 3. Ihanan heleitä kynsilakkoja ♥ Kelpuuttaisin myös näistä jokaisen :)

  http://funfitfash.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä näyttää kaikki noudattavan samaa väriskaalaa, kyllä huomaa että vaaleanpunainen ja nude on minulla in!:) Käytännöllisiä, eikä mikään näistä ole liian räikeä!

   Poista
 4. Oi todella ihania sävyjä ja todella kauniit kuvat ♥ Itse olen kanssa tykännyt H&M:n lakkojen olevan hinta-laatu -suhteeltaan todella hyviä :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen todellakin iloinen, että uskaltauduin näitä koittamaan!:)

   Poista
 5. Siis wau mitä herkkusävyjä ja jälleen kerran ihan superupeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ näitä tulee varmasti kerääntymään vielä lisää!

   Poista
 6. Wow mitä upeita sävyjä<3 Ihanat kuvat:)

  VastaaPoista
 7. Olen monesti näitä H&M lakkoja katsellut mutten sitten ole uskaltanyt ostaa kun tuntuivat "liian halvoilta". Ajattelin että puoli pulloa saa läträtä sormiin että jotain sävyä alkaa näkyä. Pitääpä käydä hankkimassa kokeiluun noita. Taas oli niin kauniita kuvia <3 Joutais H&M sulle nyt muutamat kynsilakat ilmaiseksi tarjota kun näin innostavan postauksen teit ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaaleimpia sävyjä laitan toki kaksi kerrosta, kun monissa tummissa näistä kokeilemistani riittää vain yksi. Näistä ei kuitenkaan minulla ole tullut koskaan sellaista paksua lohkeilevaa laattaa kuten monista muista lakoista parin kerroksen jälkeen, vaan nämä kerrostuu sievästi ongelmitta! Tämä ei esim Essien lakoissani toiminut, vaan kun optimaalinen peittävyys saavutettiin, lakka lohkeilu nopeasti pois paloina. :(

   Poista
 8. Ihanan karkkimaisia sävyjä! Jos joskus saan kulutettua omia lakkoja pois (niitä on liikaa) niin täytyy pistää korvan taakse mistä ostaa uusia kokeiluun, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, näistä kokeilemistani ei ole kyllä mikään ollut pettymys!

   Poista
 9. Oho, yllättävää! Jonkun verran olen kuullut näistä kehuja, mutta kun lakkavarastoa on jo useamman sadan verran, menee aina hetki ennen kuin uusille merkeille lämpenee. Pari vuotta sitten hamstrasin Ginan lakkoja, jotka olivat yllättävänkin hyviä, mutta nyt voisin kyllä jopa koittaa näitä H&M:nkin omia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginan lakkoja minäkin kokeilin, mutta näistä tykkään ehdottomasti enemmän. Osa Ginan lakoista oli ihan hyviä, mutta osaa en voinut käyttää. Aivan ihanat peruslakat saa H&M:ltä kyllä, näistä on tullut mun jokapäiväisiä arkilakkoja!

   Poista
 10. Mä koitin kovasti vastata tonne sun vastauksen alle, mutta se ei ehkä onnistunut nyt sitten? Noh joka tapauksessa, kävin kattelemassa lakkoja meidän lähi-hennesissä ja siellä ei ollu näitä :( Kauhea pettymys! Oisin kaivannut jonkun lällärivärisen lakan, mutta en sitten löytänyt :/ Nude ja vaaleanpunainen on täälläkin IN ja mun kaikki asusteet ja vaatteet noudattaa hyvin tätä värimaailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valitettavasti jostain syystä kommentteihin vastaaminen onnistuukin vain mobiiliversiossa tällä hetkellä!! Näitä tosiaan on vain myymälöissä, missä on tämä Beauty-konsepti. Sitä ei esim Oulun alueella ollut ennen elokuuta. Todella harmi, sillä muutkin H&M:n meikit ovat olleet oikein hyviä! Toivottavasti niitä jostain löydät!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!