PINK&GREY WITH NEW BOOTS

SUNDAY, JANUARY 22, 2017Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Pääsin eilen ulkoiluttamaan uusia nilkkureita ihanaan ilmaan, kun lähdettiin käymään lounaalla. Vaaleanpunainen ja harmaa on nykyään yksi lemppariyhdistelmistäni ja muistinkin, että minulta tällainen mekko löytyy kaappien kätköistä! Lähdin oikeastaan siitä ajatuksesta, että pukisin tämän vaaleanpunaisen rusettineuleen ensimmäistä kertaa vuosiin. Tykkään tästä ihan hirveästi ja ainoa syy käyttämättömyyteen onkin se, että talvitakin mahduttaminen tähän päälle on oikea taistelu.

Odotin näitä nilkkureita innolla, sillä olin halunnut vaaleanharmaita kenkiä pitkään. Lisäksi minulla ei oikeastaan ole kuin pitkiä saappaita, joten pidempien mekkojen ja hameiden käyttäminen talvisin ei ole tullut kuuloonkaan. Tämä mekko kuuluu siis niihin pidempiin, sillä se oikeasti koko pituudessaan peittää polvetkin. Lasketteleminen alas järven jäälle vei kuitenkin veronsa sen ryhdistä, enkä huomannut tätä kuvia varten korjata. Kengät eivät kuitenkaan olleet samaa väriä kuin kuvassa, joten etsintä jatkuu eivätkä ne istuneetkaan asuun suunnitellusti. Näissä on kuitenkin karvavuori sisällä ja koko on sen verran väljä, että jalkaan mahtuu villasukatkin tarvittaessa. Mutta vielä joku päivä löydän ne nilkkurit, ne jotka näyttää hyvältä asun kuin asun kanssa eikä ikinä petä. Sitä päivää odottaessa, hiihtelen menemään niillä mitä löytyy.Boots: Dresslily(gift); Earrings: Dresslily (gift); Coat: H&M; Dress: BikBok; Knit: Mary Rose; Bag: Zaful(gift)

Moni varmaan tietää sen tunteen kun asukuvat ei vain onnistu, vaikka kuinka yrittää? Kaikki on ihan tyhmää: valo on tyhmä, pilvet on tyhmiä, aurinko on tyhmä, ympärillä tuijottavat ihmiset on tyhmiä, tausta on tyhmä, mutta muut taustat on tyhmempiä. Tällainen päivä oli eilen ja mietinkin, julkaisenko nämä vaiko otanko uudet. Suurin harmistuksen aiheuttaja oli tämä tausta - asukaan ei enää silmää miellytä. Kaikkialla muualla oli autoja, ihmisiä, tolppia tai huono valo. Kipitin siis Pyhäjärven jäälle sen kummemmin taustaa ajattelematta, kunhan valo istuu eikä näpit kerkeä jäätyä. Yhden kaatumisen, siristelyn, ja epätoivoisen hiuksien haromisen jälkeen luovutin. Aina ei voi onnistua, mutta olisi nyt ollut edes lunta taustalla! Tai hienot vaatteet. Mutta hei, ainakin tuli yritettyä!

Tästä laukusta on tullut yksi ehdoton suosikkini viimeaikoina! Minulla oli tämä H&M:n karvapallero odottamassa, milloin ostaisin laukun joka ei ole vaaleanpunainen, ja tähän se sopii täydellisesti. Laukun väri ja laatu on myös todella hyvä, eli ihan nappivalinta minulle! Tämä tulee varmasti näkymään asukuvissa ihan kyllästymiseen(lukijoiden, ei siis minun) asti. Tuulisen sään vuoksi en saanut kunnon kuvaa ihanista korviksista, mutta näitä tulen esittelemään varmasti  vielä lisää myöhemmin, sillä ne kiilasivat ehdottomasti lempparieni kärkeen!

Täytyy vielä mainita, että tämä H&M:n pörrötakki on vaan niin ihanan helppo heittää päälle kun lähtee ulos! Minulla on toinenkin lämpimämpi talvitakki, mutta se on käymässä pieneksi. Tänä talvena ei onnistanut takkia metsästäessä, ehkä ensivuonna?

4 kommenttia :

 1. Sulla on niin kovin kaunis tyyli :) Löysin blogisi vasta äskettäin ja tykästyin erityisesti vaaleanpunaiseen ulkoasuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, etten ole ainoa jota tämä vaaleanpunainen miellyttää :D

   Poista
 2. Sika kivat noi bootsit. Mageen väriset! Omaankin asuun toisi jotain piristystä, kun kaikki nilkkurit on mulla aina mustia... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itse juuri tuskastelin, ettei ole enää yksiäkään mustia nilkkureita! Kiitos :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!