CASUALLY CUTE

THURSDAY, FEBRUARY 16, 2017Minulla on kriisi, asukuvakriisi. Tuntuu, että pitkään aikaan en ole onnistunut ottamaan asukuvia, joihin olisin tyytyväinen. Vaikka kuvaaminen itsessään onnistuisi, minä en. Monet asut näyttää söpöltä sisällä, mutta tyhmältä ulkona. Aina jää jotain ruttuun ja rullalle, tai värit eivät istukaan yhteen luonnonvalossa. Hiuksia on kesytetty turhaan, sillä tuoreet kiharat lentää tulessa kuitenkin - pörröisistä vauvahiuksista puhumattakaan. Tällaisia päiviä taitaa olla kaikilla?

Tällä kertaa halusin kuitenkin esitellä teille tämän ihanan arjenpelastajamekon, jonka ostin syksyllä New Lookilta! Rakastan trikoomekkoja, sillä ne ovat mukavia ja helppoja jokapäiväiseen pukeutumiseen. Tämä mekko on vilahtanut Instagramini puolella aikaisemmin, mutta jostain syystä en ole sitä esitellyt sen kummemmin. 

asukuvat-2794valmis650
asukuvat-2806valmis
asukuvat-2801valmis
asukuvat-2822valmis

Tykkään käyttää mekkoja arkena, sillä niillä saa nopeasti asun kasaan sen kummemmin miettimättä. Kaiken lisäksi mekot ovat huomattavasti farkkuja söpömpi ja naisellisempi vaihtoehto, joten käyttäisin niitä mielelläni enemmän arjessa. Tämä New Lookin mekko on ollut todella kovassa käytössä, sillä se on mukava ja helpon värinen. Tämän voi  aamulla vain vetää päälle vaivaamatta mieltä sen kumemmin yhdistelemäll ylä- ja alaosia!

Mekko yltää oikeasti yli puolen reiden ja saa kantajan näyttämään enemmänkin lyhyeltä ja söpöltä, mutta jostain syystä kuvat antavat minulle lisäpituutta. Mäkeä kivutessa alas alempi kerros näköjään hivuttautui myös ylös, jättäen helman läpinäkyväksi. Tätä en tietenkään kovassa pakkasessa kuvatessa huomannut korjata ja nyt ärsyttää. Asukuvakriisi syvenee, iih.

Onko blogikuvan oltava aina täydellinen? Entä bloggaajan? Löydän aina paljon jotain parannettavaa. Mutta mitä sitten kun mikään ei enää kelpaa ja tuntuu, että pitää pyytää anteeksi? Anteeksi, että tänään en voinut tarjota ihan sitä parasta mihin pystyn. Kannattaako blogatessa aina julkaista vain sitä parasta, vaiko kirjoitella omaksi ilokseen? Tahtoisin aina vain parempia asukuvia, aina parempia asuja. Todellisuus on kuitenkin se, ettei lukija yleensä osaa, saatika muista, päässään verrata sitä uusinta bloggaajan kirjoitusta vanhempiin postauksiin. Keskivertolukija ei kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin, vaan katsoo kokonaisuutta. Todennäköisesti vain selaa läpi. Ehkä pääsen kriisistäni yli.

Dress: Newlook; Boots: Ebay; Jacket: H&M; Earrings: Zaful(gift); Watch: Michael Kors

6 kommenttia :

 1. Ihastuin niin tuohon laukkuun <3 Kaunis kokonaisuus niin sävyiltään kun elementeiltään. Kolmas kuva on niin ihana. Täynnä hyvää energiaa <3

  Ainakaan minä en olisi tajunnut mitään noista mainitsemistasi asioista jos et olisi niistä kirjoittanut. Tärkeämpää on pitää hauskaa sillä sopiva rentous tekee postauksista mukavempia lukea. Naamalle pöllähtänyt tukka tai jokin muu hauska asia ei välttämättä pilaa asukuvaa. Minusta ainakin on mukava tietää että bloggaajakin on ihan ihminen jolle sattuu ja tapahtuu, kuten muillekin. Mutta tietysti pitää tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Epätäydellinen" bloggaaja on lukijoille samaistuttavampi, joten siksi monille mukavaa luettavaa. Itse vain kun bloggaa, ei osaa katsoa tekstiä lukijan silmin, vaan keskittyy löytämään epäkohtia. Tästä ajattelutavasta minunkin pitäisi päästä eroon, niin postauksien kirjoittaminen muuttuisi heti vieläkin hauskemmaksi. :) kiitos paljon!

   Poista
 2. Mitä tapahtuu jos istuu liian pitkään kovalla tuolilla?

  VastaaPoista
 3. Upea asu!! Ja mun ylipolvensaapaskateus vaan kasvaa kun katon tätä asua XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ No hei, nämä on jo sen verran olleet käytössä, että löystyy varresta jo pelkästään katsomalla :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!