INSTAGRAMIN PARHAAT

WEDNESDAY, FEBRUARY 01, 2017Ihanaa alkavaa helmikuuta kaikille! Ajattelin pistää hyvän kiertämään ja jakaa hieman suosikkitilejäni Instagramista. Itselleni Instagram on paikka hyvälle mielelle, josta etsin kauniita kuvia ja kokonaisuuksia. Se on myös se paikka, mistä etsin ideoita asukuviin ja asuihin.

Minulla on itsellä kaksi tiliä, henkilökohtaisempi sekä useammin päivittyvä, joka kantaa blogin kanssa samaa nimeä. Blogin omaa pääsette seuraamaan tästä @starberylipgloss taikka aina blogin sivupalkista!

Aktiivisemmalla tunnuksellani seuraan lähinnä kauneus- ja muotiblogaajia, joista kaikilla on toista kauniimpia feedejä! Oma Instagram-feedini on hieman sekava ja hakee vielä tyyliänsä, mutta nautin muiden harmoonisista ja kauniista tileistä.Selma Favelan tili on harmooninen ja kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! Tykkään yleensä kuvista, jotka vilisevät yksityiskohtia, mutta tämä tili on ihanan rauhallinen. Väriteemaakaan en pane pahakseni, vaaleanpunainen iskee aina.


Torontolainen muotibloggaaja, jonka tili on täynnä kaikkea ihanaa ja tyttömäistä! Täällä ei ole pelkkää kahvikuppia, mutei pelkkiä asukuviakaan. Tämä on yksi tili, mistä ei kimallusta ja glamouria puutu. Kyse ei kuitenkaan ole mistään perinteisestä LV:n logokuosista, vaan täältä löytyy muotia monipuolisesti. Ihanan ammattimaisia asukuvia ja todella kaunis ympäristö!


Freddy Cousin-Brown on myös yksi lemppareistani youtuben puolelta, eikä ihme, sillä hänen tyylinsä on ihanan tyttömäinen ja prinsessainen! 


Muoti/lifestyle-bloggaajien Instagram-tili, jossa vilahtelee niin asu- kun matkakuvatkin! Teema on ihanan pastellinen ja koko tyyli on aivan unelmainen. 

Tässä on vain pieni osa inspiroivista tileistä, joita päivittäin selaan. Mikäli teillä on tämän tyylisiä Instagram tilejä, omia tai seurannassa, niin jättäkää linkkiä kommentteihin! Kurkkaan mielelläni uusia ja toivottvasti näistäkin joku löysi lisää seurattavaa! ♥

Ps, minulla on viikon loppuun asti auki lyhyt blogeihin liittyvä kysely, jonka tuloksia sovellan tulevan blogipostauksen yhteydessä. Vastaamaan pääsette täältä!  https://surveyplanet.com/588f0738cefcf04b4c04e5a1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!