KOREALAISTA KOSMETIIKKAA SUOMESTA - BEAREL.FI

SUNDAY, FEBRUARY 12, 2017


bearel-5778

Nyt sitä saa, nimittäin korealaista kosmetiikkaa Suomesta! Minulle tarjoutui mahdollisuus levittää korealaisen kosmetiikan ilosanomaa jälleen kerran, kun suomalainen verkkokauppa bearel.fi otti minuun yhteyttä. Minulta kysytään usein, blogissa ja sen ulkopuolella, mistä korealaisia meikkejä tai ihonhoitotuotteita saisi ostaa, onko pakko tilata Aasiasta asti? 

Koreasta tilatessa hinnat ovat edullisia, mutta tullissa hintaan lipsahtaa äkkiä 24% lisää. Odottavan aika on tunnetusti pitkä, ja viikkojen odottelun vuoksi jätin usein tilaamatta. Uusi kasvovesi kun on saatava pian, eikä kuukauden päästä. Korealaisesta kosmetiikasta voisin puhua vaikka kuinka pitkään, mutta minulta loppuisi todennäköisimmin tila kesken.


Bearelin valikoimaan kuuluu useita lempparimerkkejäni, muun muassa Innisfree, Mizon ja Tonymoly. Saapa sieltä myös Misshan ihanan vaaleaa bb-voidetta, joka on niittänyt mainetta myös suomalaisten keskuudessa. (Tässä tuote, josta rakkauteni korealaiseen kosmetiikkaan alkoi vuosia sitten - ja sitä on aina oltava varastossa vieläkin) Sain heiltä kokeiluun itselleni pari Mizonin tuotetta ja ison läjän näytteitä!


bearel-5786 bearel-5808

Mainitsin kuinka paransin ihoni-postauksessa, että Mizonin etanageelini oli päässyt loppumaan. No nyt sitä on ja muistan, miksi tähän tykästyin alunperin! Mizonin snail recovery gel cream on minulla auttanut ihoa korjautumaan finnien ja muiden epämiellyttävyyksien jälkeen, sekä tehnyt ihosta vähemmän punoittavan ja tasaisemman sävyltään. Tämä ei atooppista ihoani kosteuta tarpeeksi pelkästään, mutta tätä ei yleensä tee edes apteekin voiteet. En missään nimessä laske siis ihonhoitoani yhden tuubin varaan, vaan tämä onkin täydellinen osa täydentämään rutiinia paksumman voiteen alle.

Paketissa sain myös Bentonin sheet maskin, joka sattui oikein hyvään saumaan! Minulla on nimittäin viimeaikoina kylmän ilman ja huonohkon ruokavalion vuoksi mennyt iho hieman kurjemmaksi ja jotenkin karkeaksi.


bearel-5755 bearel-140311-3

Tämä kasvonaamio kuitenkin jättää kasvot ihanan pehmeiksi ja virkeän tuntoisiksi! Sheet maskit ovat muutenkin suosikkejani ihonhoidossa, sillä niitä ei tarvitse huuhdella pois, eikä näin ollen vedellä leikkiminen kuivata ihoa entisestään. Minun pitäisi panostaa ja käyttää naamioita rutiininomaisesti useamman kerran viikossa, sillä nämä tekevät ihmeitä iholle.

Näiden lisäksi sain ison läjän näytteitä, jotka ovat yksi lempparijutuistani korealaisessa kosmetiikassa! Näytteiden avulla olen löytänyt useita todella hyviä tuotteita, jotka ovat päätyneet myöhemmin päivittäiseen käyttöön. Korealainen ihonhoitorutiini on tutustumisen arvoinen ihan kaikille, varsinkin iho-ongelmista kärsiville. Parhaat käyttämäni tuotteet ovat olleet juurikin Koreasta, enkä malta odottaa, että pääsen löytämään uusia. Suomesta ostetuissa tuotteissa on myös yksi suuri etu - näistä löytyy takaa käyttöohjeet myös Suomeksi niille, joilta ei korea taitu. Näissä ei aina nimittäin ole tuotteessa itsessään mitään mainintaa englanniksi, varsinkin jos tuote tulee esimerkiksi Japanin kautta.

Tästä varmasti huokuu se, kuinka olen oikeasti innoissani. Minua on aina harmittanut, kuinka lempparikosmetiikkani on vaikeasti saatavilla, vaan eipä ole enää! Suosittelen kaikkia kurkkaamaan ja tutustumaan. ♥

Ps Bearelia pääsee seuraamaan myös Instagramissa!

6 kommenttia :

 1. Oon ollu itekkin ihan liekeissä tästä kaupasta ja nyt ootan vaan tilipäivää, että pääsen testailemaan muutamia juttuja! :D

  http://tarunmaailmassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiedän myös minne suuntaan heti, kun vaan tarvetta taas tulee ihonhoitotuotteille! :D

   Poista
 2. Näyttäspä sitä itekin yhtä hyvältä maski naamassa :D Oot söpis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos, yleensä kyllä näytän vähän tragikoomisemmalta... :D

   Poista
 3. Aivan ihana juttu kun kerroit tästä paikasta. Tilasin nyt kaikkea sieltä kokeiluun jos jokin helpottaisi omaa atoppista ihoani. Mies kyllä irvisteli etanavoiteille, että hän ei kuulemma pussaile sitten XD Sehän nähdää. Myös tuo aiempi ihonhoito postaus oli minulle todella hyödyllinen. Kiitos siitä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla! Toivottavasti löytyy mieluisia tuotteita ja apua niistä! :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!