20 FAKTAA MINUSTA

WEDNESDAY, MARCH 08, 2017Ihanaa naistenpäivää kaikille! Palasin Tokiosta kotiin lauantaina illalla ja pikkuhiljaa arki alkaa vyöryä ylitseni. Hyi. Haluaisin kovasti päästä bloggaamiseen taas kunnolla käsiksi, kirjoitettavaa ja jaettavaa kun olisi paljon. Minua odotti lomalta palatessa kuitenkin kamala vuori tenttejä, tehtäviä ja muita mukavia palautuksia, joten viikon saan vielä näitä rutistaa, ennen kun pääsen blogiin panostamaan.

Blogini ei ole minulle kovin henkilökohtainen, kirjoitan lähinnä minua kiinnostavista asioista - en niinkään itsestäni. Tykkään itse eniten lukea muotiblogeja ja muuta ei henkilökohtaista tekstiä muidenkin blogeissa, mutta listaukset ovat hauskoja. Ja faktat! Päätin siis hieman avata mysteeriä ja kokosin 20 satunnaista faktaa minusta. 

Olen kahdesta lapsesta vanhempi, eikä minulla ole koskaan ollut lemmikkiä isäni allergian takia.

 Muutin Tampereelle Oulusta elokuussa opiskelemaan, enkä tunne kaupungista ketään. Tästä johtuen olen viettänyt aikaa kavereideni kanssa viimeksi elokuussa.

 Olen introvertti ja viihdyn myös omissa oloissani, mutta rakastan ihmisten kanssa keskustelemista! Puhun paljon, nopeaa ja lähes kenelle tahansa, joka aloitteen tekee.

 Puhun enemmän englantia kuin suomea johtuen siitä, että poikaystäväni ei ole suomalainen. Arki hoituu siis englanniksi koulua lukuunottamatta. Ajattelin tehdä myöhemmin jonkun Q&A-postauksen tai boyfriend tagin aiheesta, kun tästä on kyselty!

 Tiedän muuttavani joskus ulkomaille, sillä meille ei kummallekaan ole Suomessa töitä liikaa tarjolla. Lisäksi koen, että minulta menee iso osa elämästä ohi, mikäli en pääse kokemaan sitä muuallakin!

► Vaikka tykkäänkin kirjoittaa asiakieltä, oikeassa elämässä olen kaikkea muuta kuin asiallinen. En ole kovin vakava persoona resting bitch facestani huolimatta, ja suurin osa asukuvistakin on tällaisia:
► Olen koulutustaustaltani korualan artesaani ja ylioppilas, tällä hetkellä opiskelen konetekniikan insinööriksi aikeina erikoistua lentokonetekniikkaan

 Opintojen ohella työskentelen vaateliikkeessä, aina kun kerkeän

 Lapsena unelma-ammattini oli pokemon-kouluttaja, taiteilija, laulaja ja vaatesuunnittelija. Hotellinkin halusin omistaa jossain vaiheessa

► Nykyinen ammattihaaveni ja -aikeeni on lentäjä. Tätä en yleensä kerro kellekään, sillä olen kuullut kuittailua tarpeeksi.

 Kuvaan myös lentokoneita aina kun siihen tilaisuuden saan, sillä tykkään kuvata selkeää tiettyä kohdetta. Ehdoton ykkönen tulee silti aina olemaan muotokuvaus!

 Rakastan myös avaruutta ja tähtitaivasta, ylipäätänsä taivas on yksi kauneimmista ja rauhallisimmista näkymistä ikinä!

 Tykkään opetella uusia taitoja ja kehittää vanhoja jatkuvasti, mutta tämä on johtanut siihen, etten ole koskaan mihinkään tekemääni tyytyväinen. Olihan tämä ihan hyvä, mutta seuraavaksi voin tehdä vielä paremman!

 Kuuntelen korealaista musiikkia paljon, mutten siksi, että olisin mitenkään suuri fani. Tykkään vain siitä miltä monet aasialaiset kielet kuulostaa, ja korealainen musiikki on kokonaisuudessaan viihdyttävää. Jos en kuuntele aasialaista musiikkia, kuuntelen Rammsteinia. Olen kamala sokerihiiri, mutten pysty syömään karkkia paljoa vatsani vuoksi. Kakut ja muut leivokset ovat jääneet elämästä pois lähes kokonaan erityisruokavalion vuoksi. Pehmeät karkit on parempia kuin kovat, aina ja ikuisesti. Viinikumit, toffeet, kaikki hedelmäinen.

 En juo kahvia ja lempparijuomani on ehdottomasti vesi

 Tiedän ulkonäköni/tyylini antavan tyhmän ja turhamaisen kuvan itsestäni monelle ihmiselle, mutta minua ei oikeastaan kiinnosta. Kuorrutan itseni kimalteella jos haluan, eikä pörröinen käsilaukku vaikuta älykkyyteeni.

 Tykkään kirjoittaa asiatekstiä ja olen mielestäni ihan kelpo siinä, mutta vapaamuotoisemman tekstin tuottaminen tökkii. Blogin kirjoittaminen tuntuu kömpelöltä ja kavereille sönkötän sellaista "siis niinku"-settiä, joka on täynnä kirjoitusvirheitä ja erikoisia lauserakenteita.

► Opiskelin japania aikaisemmin 5 vuotta. Mitään en osaa tai muista oikeastaan enää, sillä olen ollut opiskelematta useamman vuoden kuin mitä koskaan opiskelin alunperin.

 Minulla on ollut päässä lähes jokaista hiusväriä. Vaaleanruskeasta lähes mustaan, pastellisävyjäkin kokeilin läpi.(Huonolla menestyksellä) Luonnollinen ja henkinen hiusvärini on kuitenkin blondi, ja tähän tulen aina palaamaan takaisin.


Minulla on useita erilaisia postausaiheita ja valtavasti asiaa liittyen menneeseen lomamatkaan, joten tämä oli tällainen pikkuinen kevennys rikkomassa blogitaukoa. Kunhan olen saanut kouluhommia selätettyä hieman alta pois, pääsen vihdoin jakamaan matkailuaiheista kuvamateriaalia! Mitä mieltä olette tällaisista pienistä kevyemmistä postauksista?

10 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja niin kivoja faktoja!
  Ihanaa naistenpäivää ♥

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. En halua päästää sua kyl muuttamaan ulkomaille ; _ ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristiriitaiset on fiilikset ajatuksen suhteen, mutta tämä on toistaiseksi vain mahdollinen skenaario tulevaisuudessa. ;-; Saa nähdä, minne työt vie!

   Poista
 3. Ihana postaus!! Sekä koko tää sun blogi, on yks mun lemppareista :) Hei pakko kysäistä, mainitsit joskus että kuvaat kaikki kuvasi raakakuvina, kuvaatko sä ne samalla myös JPG muodossa? Ja säilytätkö molempia tiedostoja? :) Oon itse vasta innostunut raakakuvauksesta, ja mietityttää kaikki tällaiset :D

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon! :D Kuvaan kaiken aina raw+basic, eli varalta myös pienimmät jpg:t. Näille ei ole itselläni koskaan tarve, mutta kätevät esikatseluun jos kuvia pitää lähettää muille katseltavaksi/valittavaksi ennen muokkausta. Tälle tulee siis tarve jos kuvaan muille kuin itsellenikin, mutta asetus on päällä aina, etten unohda. Näitä sitten poistelen koneelta aina silloin tällöin tilaa viemästä :D

   Poista
 4. Ihanat kuvat♥ ja muutenkin ihania faktoja.
  Iteki opiskelin joskus japania, mut kaikki se mitä osasin sillon nii ei oo enää päässä xD Kaikki unohtunu kokonaan.
  Sanon vielä näin päivän myöhässä; Ihanaa naistenpäivää! :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin! ♥ Siinä käy helposti niin, mutta onneksi kielet palautuu nopeasti mieleen kun alkaa vain kertaamaan ja käyttämään!

   Poista
 5. Sä sait tästä tosi mielenkiintoisen ja hieman syvällisemmän, josta tykkäsin paljon! Monesti tällaiset on vaan pinnallista höpinää, mut sä menit kivasti syvemmälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Täytyy tunnustaa, että lätisin tähän vaikka ja mitä syvempääkin, mutta postaus meni liian pitkäksi. Karsintaa täytyi siis suorittaa hieman

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!