5 HUONOINTA OSTOSTA

MONDAY, MARCH 27, 2017Meille kaikille on tuttuja ne ostokset, jotka aiheuttavat jälkikäteen voimakkaita ihmetyksen tunteita. Aina ostaessa ei tiedä mikä yllätys käytössä voi odottaa, tai joskus tulee tehtyä vain ihan hirvittävä virhearvio. Minulle on näitä ostoksia kertynyt paljon, mutta suurin osa on kirppiskassissa vanhempieni luona. Tähän postaukseen kuitenkin kokosin tämän postauksen vastapainoksi viisi huippukohtaa, jossa joko tuote tai oma arviointikyky on pettänyt. 
.
Liian paljastavat vaatteet, eli suurin osa crop topeista. Luulisi, että tunnen itseni tarpeeksi hyvin tietääkseni, etten pidä avoimista kauluksista. Mutta ei, yllä olevan ja muita vastaavanlaisia naruolkaimisia crop toppeja ja muita vaatteita ostelin kaapin täyteen ajattelematta sitä, miltä ne tuntuu päällä. Tämä toppi on sievä, mutta sen lisäksi että se tuntuu olevan hieman jokaisella, se tuntuu epämukavalta päällä. Sitä täytyy nykiä ja asetella paikalleen jatkuvasti, ettei rintaliivit vilku. Eteenpäin kumartumiesta en edes mainitse! Kirpparikassiin.
.
Lähes kaikki Bik Bokista ostamani vaatteet mukaan lukien nämä topit. Näitä käytän nykyäänkin lähes päivittäin läpikuultavien paitojen alla, mutta jo ensimmäisen pesun jälkeen näistä roikkuu ties minkälaista lankaa ja nyöriä. Topit hajoaa ihan käsiin eikä näitä kehtaisi missään nimessä käyttää enää ilman toista paitaa päällä! Onhan nämä käteviä aluspaitoja, mutta jos valitsisin toisin, ostaisin muualta laadukkaampaa. Bik Bokista en koskaan osta mitään normaalihintaisena, sillä hinta ei missään nimessä vastaa tuotteiden laatua..
Epämukavat kengät. Näitä olen ostanut useamman parin siitä huolimatta, että jalat ovat anoneet armoa jo sovittaessa. Kirpputorilla on myyty niin usea kerran käytetty kenkäpari, että ihan hävettää. Jouduinpa kerran lähtemään jopa treffeiltä kotiin kengät kädessä kesken illan, kun pienet korkokengät hankasivat liian pahat rakkulat. En tiedä kumpaan sattui enemmän, jalkoihin vai sieluun. Kuvassa olevista New Lookin kengistä tilasin ensin vanhasta tottumuksesta koon 37, eikä se meinannut edes mennä jalkaan. Tästä pitäisi pystyä päättelemään, ettei niillä pitkälle kävellä. Silti yritin sinnitellä päivän näiden kanssa, ennen kuin tilasin isomman koon. Ulos en sentään lähtenyt, vaan kärvistelin kotona varpaat ruvella. Isompi koko sopii kuin unelma ja kerran jalkaan ängetyt pikkukengät saivat uuden kodin Sagalta!.
 Max Factorin nestemäinen huulipuna! Käytin tätä kerran ja häpesin joka hetkeä - se jättää selkeän rajan huulen sisäreunaan ja paakkuuntuu. Vaikea laittaa ja vielä vaikeampi poistaa. Monesta muustakaan nestemäisestä huulipunasta en ole nauttinut, mutta tämä vie voiton. Tämä on toistaiseksi ainoa pettymyksen aiheuttanut Max Factorin tuote, mutta jätti aikamoisen kammon nestemäisiä huulipunia kohtaan!.
Näiden saappaiden sisällyttämistä tähän postaukseen hieman emmin, sillä olen käyttänyt näitä paljon ja mielelläni. Niiden aiheuttama ärsytystaso kuitenkin ansaitsee maininnan. Ostin nämä syksyllä Nellyltä pitkän pohdinnan jälkeen, sillä halusin käytännölliset ja täydelliset ylipolvensaappaat. Noh kuinka kävikään, näissä ei ole tietenkään yhtään stretchiä ja ainoa ylhäällä kannatteleva voima on solmittavat nyörit. Ei siis puhettakaan, että näitä voisi käyttää hameen ja sukkahousujen kanssa. Kaksien housukerroksienkin kanssa näitä saa kaivaa nilkoista ihan jatkuvasti, joka tekee käyttökokemuksesta suorastaan raivostuttavan. Ymmärrän, jos käytössä löystyy (kuten mustat saappaani), mutta nämä olivat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien aivan liian suuret ja lörpöt. Ei jatkoon!

Tähän postaukseen minulla oli monen monta ehdokasta, vaikka pahimmat vahingot olenkin pistänyt jo kiertoon kirpputoreilla. Jostain syystä monen kohdalla tuli ihan paha mieli - enhän minä nyt näistä voi julkisesti pahaa sanoa, rahaakin maksoin. Ehkä loukkaan niiden tunteita. Joskus täytyy vain myöntää itsellensä, että tuli tehtyä virheostos. Jokaisesta huonosta ostoksesta viisastuneena osaan nykyään ostella järkevämmin ja kaikista tärkein, eli vähemmän. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥

8 kommenttia :

 1. Kiva postaus! :) nämä epäonnistuneet ostokset on kivaa vastapainoa perus ostospostauksille :)
  Harmi jos noi topit on noin huonolaatuisia ja epämukavia :( näyttävät niin kauniilta :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tykkää jakaa negatiivista asioita, mutta tällaiset on silloin tällöin ihan hauskoja ja opettavaisia kirjoitella! :)

   Poista
 2. Ihana postaus, vaikka ikävä tietenkin on huomata virheostoksia tehneensä :) Musta tuntuu, että itselleen on kyllä oikeasti vaikea myöntää sitä virhettä ostoksensa suhteen ja sen tunkee pakolla päällensä saadakseen edes sen yhden käyttökerran ennen kirppikselle viemistä :D

  Nuo BikBokin topit puolestaan näyttävät niin kauniilta, mutta mut säästi niiden ostamiselta se, että S ja L koko olivat sovittaessa melkeinpä samankokoiset eli aivan liian pienet :D

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on niin tuttua! Omatuntohan siinä alkaa solvaamaan, mikäli ei ole tyytyväinen uusiin ostoksiin. :D

   Nämä topit itseasiassa näyttää kuvassa ihan asiallisilta, mutta kaikki reunojen pitsit purkautuu ja koko toppi on roikkuu täynnä pieniä kuminauhan pätkiä. :(

   Poista
 3. Voin niin samaistua tuohon vikaan kohtaan! Itsekin ostin Nellyltä melkein samannäköiset ylipolvensaappaat, ja oikeasti hermo meinaa mennä, varsinkin jos hametta haluaisit käyttää niiden kanssa niin aivan toivoton ajatus! :( Ja mulla ei edes ole mitkään rimppakintut, vaan aika paksut jalat, joten oletin niiden pysyvän jalassa, mutta ei niin ei. Täydellisten ylipolvenkenkien metsästys siis jatkukoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olen tosiaan kuullut muiltakin vastaavista ongelmista. :( Itse toivon löytäväni täydelliset ylipolvensaappaat syksyksi, kun keväällä on turha yrittää enää etsiä.

   Poista
 4. Haha näitä kyllä sattuu kaikille! :D itselläkin on ollut tämäntyyppinen postausidea mielessä, mut sä toteutit tän tosi hyvin :)

  ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siitä vain toteuttamaan, tällaisia on hauska lukea!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!