FAUX FUR COAT

FRIDAY, MARCH 17, 2017


Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! Itse olen täällä ihan kevätfiiliksissä ja todellakin toivon, että auringonpaistetta riittää vähintään seuraavaan jouluun asti. Ellei ikuisesti. Palailen tällä kertaa viime viikonloppuisten asukuvien merkeissä, kun kävimme lounaalla poikaystäväni kanssa.

Olen halunnut liittyä pörrötakkikerhoon jo pitkään, mutta tämän takin hankkiminen ei ole osoittautunut helpoimmaksi tehtäväksi. Tartuin siis tilaisuuteen, kun Rosegalilta otettiin yhteyttä.

Aikaisemmin yhteydenpito kyseisestä firmasta loppui kuin seinään, mutta saamissani tuotteissa ei ollut valittamista. Hieman varovaisesti päätin antaa vielä mahdollisuuden. Kerkesin jo manata jääväni ilman pörrötakkia tälläkin kertaa, kun lafkasta ei taaskaan mitään kuulunut enkä postituksesta meiliä saanut, mutta muutama viikko myöhemmin tipahti saapumisilmoitus. Postitus oli siis huomattavasti nopeampi aikaisempaan kahteen kuukauteen verrattuna. Nyt on karvakasa!

Tämä on pörröinen isolla peellä, ja poikaystäväni sanoin, näytän hieman linnulta. Karvan pituudesta huolimatta materiaali on parempaa kuin odotin, eikä karva tunnu takkuunnuvan, vaikka kuvissa onkin hieman pystyssä jokaiseen suuntaan. Voisin melkein siis väittääkin, että saamani tuote on sama kuin verkkokaupan kuvassa.

Minulla oli tämän kanssa ihan asukriisi, sillä halusin ehdottomasti laittaa mekon. Kaikki muut mekot kuitenkin olivat yksinkertaisesti liian pitkiä saappaille, enkä Tokiostakaan sieviä nilkkureita itselleni löytänyt. Tämä mekko on käytössä lähes joka viikko, joten ehkä voin antaa itselleni anteeksi, että se täälläkin vilahti jo aikaisemmin.

Kaulakoru on myös Rosegalilta, ja tästä tykkään todella paljon. Ainoa mistä voisin hieman napista on se, etten saanut tilaamistani kaulakoruista kuin toisen. Tällekään ei mitään selitystä tarjottu, joten en ole ihan vakuttunut puljun aikeista. Sain yhteistyöpaketissa myös vielä yhden paidan, mutta tämä farssin poikanen ansaitsee oman postauksensa tulevaisuudessa.

Laukku on pieni kurkistus tulevasta ostospostauksesta, sillä tämä on yksi löytöjäni Tokiosta! Olen metsästänyt nuden tai beigen väristä laukkua pienen ikuisuuden, ja tässä nämä söpöt röyhelöt kiinnitti huomion. Tokion ostoksista kuitenkin lisää myöhemmin, ihanaa perjantaita kaikille! ♥

Faux fur coat: Rosegal (gift); Dress: New look, Necklace: Rosegal (gift); Boots: Ebay; Bag: Tokyo; Watch: Michael Kors

10 kommenttia :

 1. Aivan. Ihana. Takki. Ja ihana sinä ja sun blogi! Löysin tieni tänne ensimmäistä kertaa, enkä tosiaankaan epäillyt liittyä lukijaksi heti. Sellanen kutina, että susta tuun saamaan paljon inspistä!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla jos voin inspiroida jotakin! :)

   Poista
 2. Upea toi takki! Sulla on ihan mielettömän kiva tyyli ^^ Ostatko enemmän vaatteita netistä tai ihan perus kivijalkakaupoista?

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostan nykyään aika 50/50, vaikka mieluummin ostaisin aina ihan fyysisistä liikkeistä.(Ihan siis vain sen takia, että pääsee sovittamaan ja hutiostoksia on helpompi välttää) Yritän parhaani mukaan vältellä nettikauppojen selailua ettei tulisi houkutuksia, joten ne harvat heräteostokset yleensä tulee tehtyä myymälöistä. Mikäli kuitenkin tiedän etsiväni jotain tiettyä tuotetta, etsin aina netistä ensin, koska valikoima on loputon ja silloin on lupa ostella!

   Poista
 3. Aaaivan ihana asu, jälleen!! :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana asu ♥ Tuo pörrötakki on kyllä täydellinen :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vain odottelen, että ilma on tarpeeksi lämmin ohuemmalle takille :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!