EPÄONNISTUNEET ASUKUVAT

WEDNESDAY APRIL 05, 2017Ne kaikista kamalimmat. Rumimmat hirvitykset. Näitä on suurin osa asukuvistani, mutta vain parhaat (vai pitäisikö sanoa vähiten huonot?) yleensä päätyvät blogiin.

Viimeaikoina on ollut paljon puhetta aidoista blogeista. Minulle ei ole ihan auennut millaista blogia tällä haetaan, sillä koen aitouden olevan kovin subjektiivinen käsite. Mikä tekee blogista tai jopa blogikuvasta epäaidon? Kuvanmuokkaus, lavastaminen, liika yrittäminen ja jonkun toisen esittäminen? Manataan kuinka bloggaajat esittävät elämän olevan täydellistä, siis hyi epäaitoa, feikkejä ihmisiä! Itse tykkään jakaa vain parhaita paloja ja positiivisia asioita, sillä maailmassa on tarpeeksi negatiivisuutta. Ihan aidosti sanottuna en ole kerennyt blogia päivittelemään koulustressiltäni. Harjoittelupaikka puuttuu, deadlinet tulee päälle kuin jyrä, opintopisteitä ei tipu ja keskiarvo on laskeva suora. Tällaisilla ajatuksilla en halua kuitenkaan blogiani täyttää, sillä haluan pitää tämän minulle positiivisena ympäristönä. Nyt kun aidot kuulumiset on kuitenkin hoidettu alta pois, siirrytään aitoihin asukuviin!Kun homma on hallussa, sen pitää näkyä kauas.
Hetki jolloin ymmärsin, että kohta sattuu nilkkaan.
"Miltä tää näyttää?" "Ihan hyvin sä vedät." Eikä edes palele!


Jätkät kattoo autosta. Ei voi keskittyä nyt.
Sallin notkeat nilkat keräsivät runsaasti kehuja.

Kiitos ja anteeksi. Seuraavaksi lupaan onnistuneita asukuvia.

10 kommenttia :

 1. Siis nää postaukset on vaan aivan parhaita :D ja noi kuvathan on upeita, mitä nyt muutamasta ei-niin-loppuunmietitystä ilmeestä tai asennosta :D mä toteutin samanlaisen postauksen itekin ihan vähän aikaa sitten, löydät sen täältä jos kiinnostaa: http://pannariblogi.blogspot.fi/2017/03/niita-toisenlaisia-asukuvia.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! Käyn kurkkaamassa sunkin postauksen! :)

   Poista
 2. Haha, nää on just niin hauskoja! Itsekin aloitin bloggaamisen muutama kuukaus sitten ja vaikka asukuvissa on vielä opelteltavaa, on niistä saadun inspiraation ja luomisen tunne ihan mieletön! Ihana muuten toi vikan kuvan laukku (Ted Baker?) :)

  http://blogladyattire.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä viimeisen kuvan laukku on itseasiassa Sanrion laukku, mutta ostin sen Tokiosta kun se ulkoisesti tosiaan näyttää aivan Ted Bakerilta! Lukuunottamatta siis vuorta, jossa on Hello Kitty-kuvio. Hehe

   Poista
 3. Eikä, ihan mahtavia! :D

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. haha, tällaiset postaukset on kyllä aina hauskoja! Blogeissa kun yleensä näkyy vaan se siloiteltu ja huoliteltu puoli bloggaajasta, niin kiva saada vähän kontrastia tällaisen humoristisemman "behind the scenes" tyyppisen postauksen muodossa :D

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niinhän se on! Vaikka itse tykkään siloitella kaiken kuvamateriaalin viimeisen päälle, enkä mitään epäsiistiä tykkää julkaista, behind the scenes jutut on usein hauskoja kevennyksiä. Kiitos!

   Poista
 5. Tulee näistä sun asukuvista ja tyylistä mieleen Gossip Girlin Ivy Dickens :D eli näyttelijä Kaylee DeFer, teissä on jotain samaa näköö!

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!