KAULUSPAIDAN TOINEN MAHDOLLISUUS

 TUESDAY, AUGUST 22, 2017

Löytyykö teiltäkin sellaisia vaatteita, joihin rakkaus on syttynyt uudestaan vuosien käyttämättömyyden jälkeen? Minulta löytyy muutama näitä, ja nyt viikonloppuna ajattelin kokeilla tätä ja antaa uuden mahdollisuuden tälle Zarasta aikoinaan ostetulle paidalle. Käytiin poikaystäväni kanssa lempikahvilassamme (Pella's cafe, parhaat valikoimat gluteenitonta!) sunnuntaina ja halusin ehdottomasti ulkoiluttaa uutta laukkua ja pitkästä aikaa leveämpää hametta. Minulla on ollut kausi, jolloin olen pitänyt paljon tiukkoja hameita ja olin kerennyt jo unohtamaan tämän olemassaolonkin!

En kuitenkaan millään löytänyt tähän asuun sopivaa paitaa, kunnes kaivoin kaapin perältä tämän vuosia vanhan ja unohdetun Zaran hailakan vaaleanpunaisen puseron, joka on meinannut eksyä kirpputorillekin useamman kerran. Päätin antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden, mutten rehellisesti ottaen tiedä, pidänkö tämän vaiko en. Paidan ja hameen yhdistelmästä tulikin todella pikkutyttömäinen, mutta ihan söpö. Tässä tosin on yllättävän paljon mustaa minulle. Miten on, onko paita pitämisen arvoinen, vaiko aika luopua?

Shirt: Zara; Skirt: New Yorker; Bag: Barcelona; Shoes: H&M; Watch: Guess

Ps, huulissa on testissä edellisessä postauksessa esitelty Sleekin mattapuna!


12 kommenttia :

 1. Tosi hyvä asu! Ostin vastaavan mekon myös ulkomailta itselleni, tästä saakin vähän vinkkiä ja ideaa ettei tarvitse vain toppien kanssa pistää sitä hametta käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, jos tästä oli inspiraatioksi!

   Poista
 2. Aivan ihana asu! Mulla on käynyt sama juttu joidenkin vaatteiden kanssa ja joskus niinkin, että olen jo myynyt kirpparilla jotain pois kun vaikka vuoden päästä iskee harmitus, että sehän oliskin pitänyt säilyttää :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Minulla kävi muutama vuosi sitten niin, että möin lähes käyttämättömän laukun kirpparilla, koska se ei vain sopinutkaan tyyliini. Pari vuotta sen jälkeen ostin uuden lähes samanlaisen, muttei kuitenkaan niin hienon, koska alkoi kaduttaa! :D Nyt kyseinen laukku on taas menossa kirpputorille. Saa nähdä, kaduttaako vielä toisen kerran.

   Poista
 3. Oot todella kaunis! 😍 ja ihana asu.

  VastaaPoista
 4. Upea asu! <3 Anna paidalle vielä joksikin aikaa mahdollisuus! :-) Mullekin monesti käy niin, että olen heittänyt paidan pois / antanut siskolle ja jonkin ajan päästä alkaa kaduttaa kun sitä ei olekaan enää saatavilla :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin ajattelinkin, mutta jos en tämän vuoden aikana päädy paitaa paljoa käyttämään, ehkä sitten uskallan luopua.

   Poista
 5. Musta toi on ihana paita, niin suloinen<3 kokonaisuuskin toimii mun mielestä loistavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidan harkita vielä jonkun aikaa, ennen kuin pistän paidan kiertoon :D

   Poista
 6. Tosi nätti paita ja ihana kokonaisuus!

  Sara V

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!