KIIREISEN AAMUN MEIKKITUOTTEET

MONDAY, OCTOBER 30, 2017


.
Yritän aina herätä niin ajoissa, että saan laittautua rauhassa ilman paniikkia. Aina se ei kuitenkaan syystä tai toisesta toteudu tai jään aikataulusta jälkeen ihan vain laiskoteltuani. En kuitenkaan halua koskaan näyttää epäsiistiltä tai jättää meikkaamatta kokonaan. Minulta löytyy meikkilipastosta erillään pöytälaatikossa kokoelma meikkejä, jotka helpottavat kiireisiä aamuja. Tässä postauksessa esittelen hieman suosikkejani näistä arjen pelastavista enkeleistä!

Minulta löytyy suhteellisen laaja meikkikokoelma, mutta nämä ovat sellaisia, jotka ovat helppoutensa vuoksi jääneet päivittäiseen käyttöön. Tykkään käyttää arjessa meikkejä, joilla saa hyvän lopputuloksen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Sellaisia tuotteita, jotka eivät vaadi paljoa tarkkuutta ja keskittymistä.BB-voiteet ovat täydellisiä arkimeikkiin, sillä ne asettuvat kuivalle iholleni täydellisesti ilman loputonta häivyttämistä ja hinkkaamista. Ne eivät myöskään kuivu nopeasti iholla, joten meikkisienellä kerkeää töpötellä ihan omaan tahtiin ilman, että syntyy kamalia rajoja. Tällä hetkellä käytössä on Peripera Peri's ink, joka on pohjasävyltään ihanan keltainen ja koostumukseltaan juokseva, sekä It's Skinin Baby face moisture bb, joka on hieman paksumpaa. 

Toinen suosikkini on cushionit, joita itseltäni löytyy Misshan The original tension pact. Tällä on helppo töpötellä meikkipohja äkkiä kasvoille kastelematta ensin beauty blenderiä tai muuta! Mukana kulkevalla sienellä saa todella hyvää ja tasaista jälkeä, joten tämä on myös täydellinen, mikäli joutuu meikkaamaan esimerkiksi autossa tai muussa kulkuvälineessä.En ole koskaan ollut pohjustusvoiteiden ystävä, sillä näillä länsimaalaisilla ihohuokosia häivyttävillä silikonitököteillä on ollut lähinnä vain niitä tukkiva vaikutus, joka aiheuttaa mustapäitä paljon. Tämä Misshan BB-boomer on kuitenkin osoittautunut ihan nappiostokseksi! Tällä saa ihanan hehkun iholle nopeasti sormilla levittämällä. Tämä on sellainen tuote, joka antaa hieman toivoa niinä aamuina, jolloin meikkipohja vain lätkitään äkkiä naamaan ja toivotaan sievää lopputulosta.

Kiinnityssuihkeita olen kokeillut muutamia, mutta mikään ei ole toistaiseksi voittanut Macin Fix+ -suihketta. Tätä suihkautan aamuisin kireessäkin pari kertaa meikin päälle ja se saa meikkipohjan näyttämään heti luonnollisemmalta. Jos on tullut huiskittua puuteria hieman ronskimmin niin tämä pelastaa hieman. Tämän suihkeen ajatushan ei ole pidentää meikin kestoa, vaan kosteuttaa ja sulauttaa sitä luonnollisemman näköiseksi. Juurikin sitä, mitä yleensä arkiaamuna kaipaan!Kulmakarvat on monelle se kiireisen aamun ongelmakohta. Vaaleatukkaisena on vaikea usein löytää tarpeeksi kylmän sävyisiä tuotteita, jotka eivät tekisi kulmakarvoista oransseja. Kokeilin tätä aikaisemminkin jo kehumaani Holika Holikan wonder drawing 1 sec. finish browcaraa ja yllätyin positiivisesti: tämä on sävyltään hyvin lähellä kulmieni omaa väriä! Muista kulmatuotteistani lähimpänä tätä olisi ehkä ABH:n pomade sävyssä taupe, joka tosin on kulmilla hieman vaaleampaa ja kellertävämpää. Tällä Holika Holikan kulmamaskaralla on helppo vain harjata kulmat kuosiin ja mennä! Tässä on kaksi erilaista puolta harjassa, toinen pidempi ja toinen lyhyempi. Pöytälaatikkooni ei mahdu paljoa meikkituotteita eikä mitään suurta, joten en voi säilyttää tässä lähettyvillä luomiväripaletteja. Nämä H&M:n yksittäiset luomivärit mahtuvat sen sijaan lokerikkoon tai laatikkoon täydellisesti ja toimivat hyvänä pohjana silmämeikille kiireessä. Suosittelen! Näissä on todella hyvä pigmentti ja tuotetta riittää pitkäksi aikaa.

Tämä Innisfreen puna&korostusväri tuli Jolsen random box tarjouksessa mukana ilmaisena lahjana, joten en koskaan odottanut sen yltävän päivittäisten suosikkieni joukkoon. Tämä on kuitenkin todella ihana tuote kaikessa luonnollisuudessaan. Pigmenttiä tässä kyllä on tarpeeksi, mutta sävyt ja heleä lopputulos tekee tästä ihanteellisen nopeaan meikkiin. Sen lisäksi siis, että tässä tulee kaksi tuotetta kerralla!Huulipunahamstraajana minulta löytyy punaa joka lähtöön, mutta nämä YSL:n huulipunat ovat ansainneet paikkansa arkikäytössä.  Näissä on kevyt koostumus ja vaaleita värejä voi huoletta pyyhkäistä huulille juuri ennen lähtöä. Varsinkin sävy 8 on sellainen my lips but better-sävy, joka tuo huolitellun ilmeen pikaiseenkin meikkiin. YSL:n huulipunat ovat laadukkaan tuntoisia, joten näillä on helppo saada hyvä lopputulos tiukalla aikataululla.

Kunniamininta menee vielä Etude Housen Soft touch auto liplinerille, joka on sekä sävyltään että koostumukseltaan aivan täydellinen. Tämä ei ole liian pehmeä ja mureneva, muttei myöskään niin kova, että sitä täytyisi huulen pintaan painaa. Tämä on ehkä useiten käytetty huulimeikkini, sillä se menee usein huulilla ihan yksistäänkin. Se menee täydellisesti myös edellisen mainitun YSL:n sävyn 8 alle täydellisesti! Plussa myös, ettei tätä tarvitse terottaa ollenkaan.

Vaikka olen panostanut kalliisiin ja laadukkaisiin meikkeihin paljon, kestosuosikeiksi on jäänyt suurimmaksi osaksi halpoja tuotteita. Tämä postauksen tuotteet ovat kaikki YSL:n ja Macin tuotteita lukuunottamatta hyvin edullisia! Vaikka arvostan laatua ja kekseliäisyyttä meikkituotteissa, olen huomannut, että nykyään suosin paljon käytännöllisyyttä. Vaikka lopputulos olisi millainen, tuote ei päädy arkikäyttöön, jos se on kovin työläs käyttää.

Millaisia suosikkeja teiltä löytyy kiireisiin aamuihin?
4 kommenttia :

 1. Ihanat kuvat, varsinkin toi toiseksi viimeinen :D<3 Ja jep, mäkin aina tuskailen noiden kulmatuotteiden kanssa kun kaikki tuntuu olevan ihan liian lämpimiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, metalliset heijastavat yksityiskohdat on pahimpia kuvata!! Ei mitään saumaa, että kuvaaja olisi voinut piiloutua heijastukselta. :D

   Poista
 2. Kivat kuvat ja hauska idea! Olisihan se tietysti kiva tehdä semmonen arki vs vkl meikki postaus itsekin, käytän hyvin erilaisia tavaroita naamaani ihan kun ei tule juuri nähtyä ketään ja tuijotettua tietokonetta se 8 h päivässä :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun arkimeikin ja vapaa-ajan pakkelin erona ei aina välttämättä ole se, miltä lopputulos näyttää, vaan mitä tuotteita käytän. Viikonloppuna laittautuessa on nimittäin aikaa kokeila eri tuotteita ja kaivella niitä lokeroistaan. :D Arkena sen sijaan kulutan aina näitä samoja käytännöllisiä tuotteita, mitä pöydän laatikosta löytyy!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!