#TBSTYLE 2014: VIELÄKÖ PUKISIN?

WEDNESDAY, OCTOBER 04, 2017
Bloggaamiseni on jo vuosien ajan keskittynyt asukuvien ympärille, joten tykkään tehdä katsauksia taaksepäin tyylissäni. Tein aikaisemmin keväällä postauksen vuoden 2013 asuista ja tällä kertaa kokosin 2014 asukokonaisuudet yhdeksi postaukseksi. Vuonna 2014 olin ammattikoulun ja lukion toisella ja kolmannella luokalla, mikä tuntuu itsestänikin hupsulta. Tästä ei kirjoitettuna ole kauan aikaa, mutta kuvia katsellessa se tuntuu ikuisuudelta! Vuonna 2014 olin myös hyvin hukassa tyylini kanssa. Kuten edellisenä vuonna. Ja sitä seuraavana. Miltä näytti siis tyylini kolme vuotta sitten ja tärkein kysymys kuuluukin, vieläkö pukisin?


.
Paksut sukkahousut olivat  vuosia sitten vakiovarusteeni talvella, ennen kuin pitkät saappaat vakiintuivat säännöölliseen käyttöön. Tästä "yhdistelmästä" en pukisi enää mitään, paitsi ehkä vyön. Mitä oikein ajattelin?.
Tämä oli silloisia lemppariasujani ja tämä hame oli ehdoton suosikki koko kaapista. Hametta ei enää ole, laukku on kirppiskassissa, mutta paita on löytänyt uuden elämän! Tämä sifonkinen kauluspaita on yksi niitä, jotka kirpputorikohtalolta pelastin ja löysin käyttöön vuosien jälkeen uudestaan.

Tätä hametta itseasiassa metsästin kissojen ja koirien kanssa sen jälkeen, kun sen vilaukselta we♥it:ssa näin. Tätä asua en enää uudestaan pukisi, sillä oloni olisi hyvin lapsekas, mutta sen sijaan saattaisin kehua jonkun toisen päällä. 


.
Sama hame ja vyö edustaa näköjään useassa kuvassa, mutta ei ihme, sillä ne kuuluivat sen hetken suosikkeihini! Kissasukkahousut minulta löytyy vielä, sillä en ole raaskinut niitä kaikessa söpöydessään poiskaan heittää! Reikiä niistä löytyy myös. Tämä paita on kaappini vakkareita nykyään, sillä se menee kaikessa mustavalkoisuudessaan lähes mihin tahansa asuun. Rusetin tosin hukkasin muutossa! 

Jokaisen asun osan voisin ehkä uudestaan ja erikseen pukea, mutta erilailla yhdistettynä. Tämä on kokonaisuutena söpö, mutta ei sovi enää tämän hetkiseen tyylini.


.
Tämä H&M:n pitsihame oli toinen suosikkini ja sen kulutin ihan loppuun asti. Ted Bakerin shopper bagin jos voisin herättää eloon, käyttäisin sitä varmasti vielä. Tämä H&M:n neule minulta löytyy vielä ja nyt syksyn tullen olen taas ottanut sen käyttöön. Hameeseen en enää sitä yhdistäisi, mutta sen sijaan mustien tai valkoisten housujen kanssa se on todella ihana! Mutta tämä kokonaisuus? Liian imelä, en pukisi.

Näissä kahdessa kuvassa näkyy myös kokeiluni hiusväreillä, tässä on haalistunut violetti. Onneksi vuoden 2014 syksyllä leikkasin hiukseni lyhyemmäksi, joten kaikki kuollut latva sai jäädä pois!


.
2014 myös innostuin myös japanilaisesta Gyaru-tyylistä hieman uudestaan, joten tilasin mekon, viitan ja nämä vaaleanpunaiset nilkkurit. Tämä viitta ja karvalakki löytyy vielä, mutta saa nähdä, tuleeko enää käyttöä.

Tämän vaaleanpunaisen mekon olin jo myymässä pois useampaan kertaan, mutta otinkin sen Barcelonaan mukaan. Se osoittautui täydelliseksi kesämekoksi sandaalien ja lierihatun kanssa! Nyt se odottaa pesukorissa, mihin kohtalo vie. Mutta ei, kumpaakaan asua en todellakaan tällaisenaan pukisi. Ei jatkoon!


.
Nämä oli maailmani mullistavat asukuvat, nimittäin tämän kuvaussesion jälkeen päätin alkaa panostaa kuvaamiseen kunnolla. Opettelin muotokuvaamiseen liittyviä seikkoja ja kuvanmuokkausta. Toivoin myös 50 mm f 1.8 -linssin syntymäpäivälahjaksi tuona talvena, eikä sen jälkeen enää paluuta ollut.

Asuna tämä on ihan ok, ei ehkä tämän hetkistä tyyliäni. Tätä Asoksen takkia toki rakastan vieläkin, mutta se alkaa valitettavasti käymään todella pieneksi. Reikäkin siihen on ilmestynyt!

Bonuksena vielä filtereillä kyllästettyjä Instagramini ensimmäisiä asukuvia vuodelta 2014!
.
En pukisi. Keskimmäisestä takista tykkään, mutta vyö on löystynyt liikaa ja napeista taitaa puuttua useampi kriittinen.

Kokonaisuudessaan sanoisin tyylini kehittyneen hyvään suuntaan vuodesta 2013. 2014 loppua kohden en muistele enää vaatteitani kauhulla, vaikka tyylini on tästä kehittynyt eteenpäin vielä paljon. Useita on samanlaisia elementtejä jäljellä, mutta kokonaisuudessaan koen, että pukeutumistyylini on aikuistunut paljon. Joku sanoisi tylsistynyt ja joku toinen sanoo, että lapsekkaita asuja minulta löytyy vielä paljon, mutta koen tyylini vakiintuneen vihdoin!

Vuonna 2014 näkyy myös kiire ja stressi koulussa - kaikki asukuvat on otettu sisällä itse. Viimeiset sisällä otetut asukuvat taitavatkin olla tässä postauksessa, seuraavana vuonna panostin jo blogikuvaamiseen ihan erilailla!
4 kommenttia :

 1. Musta noi kaikki asut on ihania! Oot sellanen söpöyden multihuipentuma :D toi viitta on ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😂💕 Minua enemmänkin hirvittää katsoa näitä kuvia, jos ei muuten niin hiusväriviritelmien vuoksi!

   Poista
 2. Mun mielestä kaikki asut on ihania ja sopii niin hyvin sun tyyliin! Selkeästi sama tyyli itsellesi on pysynyt uskollisena ja kaikki asut hienoja :)

  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Paljon tässä on tyyli matkan varrella muuttunut, mutta tietynlaiset elementit ovat ehdottomasti säilyneet :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!