TED BAKER JA LEMPPARINEULE

MONDAY, OCTOBER 23, 2017
Lähdimme käymään poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa Tampereella asumisen aikana Lempäälän Ideaparkissa ja lauantaina, ja sain hyvän syyn käyttää ihanaa Ted Bakerin trenssitakkia taas. Minulla vierähtänyt virallinen lomaviikko töissä ja sen jälkeen väsyneenä kipeitä jalkoja parannellessa, joten oli mukava käydä hieman jossain piristävässä ja uudessa paikassa. Itselleni en ostanut kuin sen mitä H&M homelta lähdin hakemaan, vaikka houkutuksia oli monia! Lähtö Hongkongiin on kuitenkin ihan lähellä ja kulutan mielelläni rahojani siellä.

Minulla oli ajatuksena pukea päälle jotain helppoa ja mukavaa, joten päädyin tähän H&M:n neuleeseen. Tämä on sellainen arkiaamun pelastaja, sillä se on väriltään ihan minua! Tästä onkin muodostunut yksi suosikkejani ja siihen on tainnut yksi reikäkin jo ilmestyä.  Hongkongissa on muuten sitten ankara valkoisten housujen metsästys, sillä nämä farkut alkavat jo, noh, menettää ryhtiänsä. Muitakaan valkoisia alaosia ei minulta löydy, joten näihin oli tälläkin kertaa turvauduttava. Toivon löytäväni reissusta jotain kivoja perusvaatteita, jotka voisin ottaa Suomessa heti käyttöön, vaikka Hongkongissa onkin lämpöasteita huomattavasti enemmän.

Viime talveksi hankitut saappaat ovat vieläkin häkkivarastossa jossain piilossa, joten näitä nilkkureita on tullut kuluttettua paljon. Joka päivä. Hetkeäkään en siis kadu, että nämä hankin!

Vaikka viime aikoina ei ole riittänyt aika eikä energia bloggaamiseen, olen luonnostellut jotain julkaistavaksi matkan aikana. Matkaa pääsee seurailemaan taas henkilökohtaisesta Instagramistani @sallielina tarinoiden puolella!

Coat: Ted baker; Boots: Boohoo; Sweater, necklaces: H&M; Bag: Sanrio10 kommenttia :

 1. Oii, pidä kivaa Hongkongissa! Täytyy heti myös sanoa, että toi neule tai oikeastaan koko asuyhdistelmä on tosi kivan näköinen. :3

  https://jabuvaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oletpas upea jälleen kerran!<3 Mun huomio kiinnittyi välittömästi noihin koruihin, niin kaulakoruun kuin korviksiinkin, aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nämä kaulakorut oli pakko ostaa ihan kokeeksi, kun minulta ei yhtään pieniä ja siroja kaulakoruja löytynyt ennen. Nyt olen ihan koukussa niihin! :D

   Poista
 3. Toi trenssi on todella kaunis ja komppaan kans Elliä, nuo korut on aivan ihanat 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä trenssi oli kyllä ihan mahtava ostos! Kiitos :)

   Poista
 4. Ihana asukokonaisuus! Noi kengät ja toi laukku = <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 💕 Tykkään siitä että tämä laukku näyttää ihan Ted Bakerilta, vaikka onkin ostettu Sanrion kaupasta ja sisällä komeilee Hello Kitty-vuori :D

   Poista
 5. Ompa ihana asu! Hyvältä näyttää! :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!