THE INCREDIBLE PORE MASK + ALENNUSKOODI

THURSDAY, NOVEMBER 09, 2017

Olen tässä muutaman viikon testaillut uusia kasvonaamioita ja tällä kertaa haluaisin hieman jakaa kokemuksiani. Olen käyttänyt pelkkiä korealaisia ihonhoitotuotteita pitkään, kunnes MayBeautylta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, haluaisinko kokeilla heidän tuotteitaan. Tottakai!

MayBeauty on monelle tuttu useiden blogien kautta ja olen pitkään ollut aidosti kiinnostunut kokeilemaan heidän tuotteitansa. Olen aina avoin uusille ihonhoituotteille ja erityisesti kasvonaamioille! Olen oikea naamioiden suurkuluttaja ja niitä on tullut kokeiltua lukuisia.

Suosikkini MayBeautyn tuotteista on ehdottomasti the Incredible Pore mask. Olen vähentänyt ihohuokosia pienentävien ja puhdistavien tuotteiden ostamisen minimiin sen jälkeen, kun aloin käyttämään kemiallisia kuorintoja. En enää yritä päästä mustapäistä eroon mekaanisesti ja oikeastaan luovutin jopa savinaamioidenkin kanssa. Tämä the Incredible Pore Mask kuitenkin antoi minulle uutta toivoa!

Mikä on sitten the Incredible Pore Mask? Kyseessä on savinaamio, joka puhdistaa ihohuokosia ja ylimääräistä talia iholta, jättäen ihohuokoset pienemmän näköisisiksi. Erilaiset savinaamiot ovat keränneet paljon suosiota öljyisen ihon ja suurien ihohuokosten hoidossa. Olen kokeillut useita erilaisia, mukaanlukien kulttimaineeseen nousseen Innisfreen savinaamion, mutten koskaan oikein ollut fani. Ennen tätä!

Puhutaan hieman ainesosista. Mistä koostuu the Incredible Pore Maskin teho? Ainesosaluettelo MayBeautyn sivuilta:


Kaolin, Water, Glycerin, Dipropylene glycol, Bentonite, Prunus armeniaca(Apricot) kernel oil, Camellia japonica seed oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Polysorbate 60, Butylene glycol, Propylene glycol, Nelumbium speciosum flower extract, Iris versicolor extract, Gnaphalium leontopodium flower extract, Jasminum officinale (Jasmine) flower extract, Lilium candidum flower extract, Rosa centifolia flower extract, Freesia refracta extract, Sodium hyaluronate, Betaine, Aloe barbadensis leaf juice, Soluble collagen, Tremella fuciformis (Mushroom) extract, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, Sorbitan sesquioleate, DMDM Hydantoin, Perfume, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA

Kaolin on yksi yleisimpiä savinaamioissa käytettäviä aineosia. Se imee itseensä todella hyvin epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia ollen kuitenkin hellävarainen, mikä tekee siitä ihanteellisen puhdistaviin kasvonaamioihin. Glyseroli on yleinen kosteuttava aineosa, joka löytyy isosta osasta kosmetiikkaa. Bentoniitti on toinen luonnonsavi, jota käytetään savinaamioissa. Näiden lisäksi naamiosta löytyy useita kasvipohjaisia aineosia ja muita kosmetiikkatuotteissa hyvin tavallisia aineita. Kuivattavia alkoholeja ei ole, vaan listalla on sen sijaan yksi rasva-alkoholi (setearyylialkoholi), jota löytyy useista kosteusvoiteista. Naamiosta löytyy myös Aloe Veraa sekä hyaluronihappoa, joka on kosteuttava ainesosa. 


Ps, tehty Eetelä-Koreassa!

The Incredible Pore Mask tulee pienissä yksittäisissä 10 g pakkauksissa, jotka on todella kätevä ottaa esimerkiksi matkalle mukaan. Nappasinkin näitä muutaman meikkipussiin mukaan, että voin jatkaa testaamista Hongkongissa! Naamio levitetään kasvoille käsin ja annetaan kuivua noin 20-30 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Se kuivuu yllättävän kuivaksi ja kovaksi, mutta on myös tehokkaampi kuin muut kokeilemani savinaamiot.

Minulla on todella kuiva iho, joka ei liikaa kiillä päivän mittaan. Kuivan ihon lisäksi minulta löytyy teini-iän aknen jäljiltä suuret ihohuokoset, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia. Epäreilu kombo. Käytän säännöllisesti BHA-kuorintaa, mutta  pidin taukoa sen käyttämisestä, jotta pääsen näkemään MayBeautyn tuotteiden oikean tehon..
Naamion pesemisen jälkeen kasvot ovat mattapintaiset, mutta ei missään nimessä nahkean ja liian pestyn tuntoiset. Kuiva ihoni ei lähtenyt hilseilemään pesun jälkeen normaalia enempää, mikä oli suuri helpotus! Puhdistavat kasvonaamiot voivat olla joskus kuivalle ja herkälle iholle liikaa, mutta tämä ei ärsyttänyt lainkaan. Kerran koettu punoitus johtui siitä, että uppouduin muokkaamaan kuvia ja unohdin naamion kasvoille liian pitkäksi aikaa ja vahingossa hieroin kasvoja kuiva naamio naamassa. Muulloin kasvojen punotus ei ole ollut normaalista puhdistuksesta poikkeavaa. Puhdistavan kasvonaamion jälkeen täytyy aina muistaa myös huolellinen kosteutus, varsinkin jos iho on luonnostaan kuiva tai herkkä!

Ihohuokoseni näyttävät naamion jäljiltä huomattavasti puhtaammilta ja iho on pehmeä. Varsinkin ensimmäisellä käyttökerralla ero oli suuri, mutta tässä vaiheessa on käyttänyt naamiota jo useammin, jolloin puhdistettavaakaan ei ole niin paljoa enää.

Tämä naamio yllätti minut positiivisesti ja aion ehdottomasti jatkaa sen käyttöä ihonhoitorutiinissani.  En tietenkään tule tänne vain kehumaan tätä tuotetta, vaan minulla on teille myös tarjottavaa. Koodilla salli30 pääsette nimittäin kokeilemaan the Incredible Pore Maskia itse 30% alennuksella!  Koodi on voimassa myös joulun ajan, joten tämä kannattaa pitää mielessä joululahjoja pohtiessa. (MayBeautyn tuotteet eivät ole myöskään testattu eläimillä, enkä saa alennuskoodin käytöstä kuin todella hyvän mielen, jos jotakuta askarruttaa!)

Onko teillä kokemuksia puhdistavista savinaamioista?
10 kommenttia :

 1. Mulla on ollut pariinkin otteeseen saman merkin mustapäänaamioita ja niistä olen ainakin tykännyt ihan kamalasti. Noi Pore Maskitkin vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kieltämättä kaikista kokeilemistani tuotteista, mutta tämä yllätti eniten! :)

   Poista
 2. Oi, tykkään kovasti ja tilasinkin juuri tuotteita kosmetiikkapainoitteisiin joulupaketteihin. Toimii myös miehille! Mukavaa vaihtelua markettikamalle (y)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä varsinkin on hyvä joululahjaidea, sillä näitä yksittäisiä pakkauksia voi jakaa useaan lahjapakettiin! Yhdelle hoitokerralle kun ei jää paljoa hinta varsinkaan alennuskoodin kanssa :)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoisen kuuloinen tuote, pitää ehkä ottaa tää kokeiluun kun tossa jo eka kommentoija myös kehui valmistajan tuotteita! :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Maybeautyn tuotteet on ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, varsinkin kun yhdelle naamiolle ei jää paljoa hintaa! :)

   Poista
 4. Uu kuulostaapas kivalta! Mä oon tänä syksynä vähän kunnostautunut ja käyttänyt naamioita useammin kuin koskaan, mutta tota ei olekaan ainakaan vielä tullut kokeiltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omakin naamionälkäni on kasvanut tänä syksynä, mutta ihokin on kyllä parantunut paljon. :D Paljon kivempi laittaa meikkiä, kun pohja on tasainen ja kosteutettu!

   Poista
 5. Vaikuttaapas mielenkiintoiselta, pitäisikin testata tuota! Ainakin MayBeautyn mustapäänaamio on ollut tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MayBeauty kieltämättä tarjoaa useita mielekiintoisia tuotteita! Tämäkin on omasta mielestäni täysin kokeilemisen arvoinen. :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!