HILJAISELOA: MITÄ KUULUU OIKEASTI?

WEDNESDAY, DECEMBER 06, 2017Miten olisi ihan vain perinteisiä kuulumisia tällä kertaa hiljaiselon jälkeen? Olen pitänyt kuukauden mittaisen, tahattoman (mutta pakollisen), blogitauon. Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisiblogata tai että minulla ei olisi ideoita, päin vastoin. Minulla ei ole ollut aikaa. Yhtään. Edes itselleni. Hongkongin reissu oli mukava, mutta aikataulutukseni koulun kanssa jäi pahasti laahaamaan jälkeen.  Sen lisäksi minulla oli myös myyjäiset, joihin lähetin korujani myytäväksi. 

Koulu on tällä hetkellä vienyt ihan kaikki mehut, ja kun mehut ei riitä, kohta vie järjenkin. Aikataulu näyttää pahalta: 2,5 viikon sisään meillä on viisi tenttiä, yhdeksän raportin palautusta ja ryhmätöitä, kaikki normaalien luentojen ja kotitehtävien lisäksi. Olen skipannut koulupäiviä (ja lounaita), jotta kerkeän opiskella tehokkaammin. Vaikka tällä viikolla kävin eilen vain istumassa kuuden tunnin luennon ja sen jälkeen kolme tuntia pyörittelemässä koepaperia atomi- ja ydinfysiikan tentissä, aika ei vain riitä. Olen jättänyt jo yhden tentin välistä ja voi olla, että jätän toisenkin ja menen suoraan uusintoihin. Aika ei vain riitä siihen, että opiskelisin kaiken. En malta odottaa, että tämä on ohitse hetkeksi viikon päästä!  Suuntautumispolun valintakin tulee tehdä siihen mennessä. Tarvitsen todellakin onnea, mikäli aion selviytyä tästä kaikesta kunnialla! En malta odottaa, että pääsen bloggaamaan, salille ja laittamaan ruokaa valmisruokien puputtamisen jälkeen. Blogi on pyörinyt mielessä, mutta se pieni vapaa-aika mitä ennen nukahtamista itselleni suon, on mennyt pitkälti maatessa meritähtenä sohvalla. En tahdo ottaa bloggaamisesta stressiä, sillä se on jotain, mitä tulisi tehdä, koska pidän siitä. Ei siksi, koska on pakko. Syntymäpäiväkin oli ja meni, enkä ole kerennyt ikääni edes korjaamaan blogin ulkoasusta.Joululomallakaan ei saa ihan liikaa lepäillä. Joulua nimittäin mennään viettämään yhdessä perheeni luokse Ouluun. Sen jälkeen vietetään päivä kotona ja lennetään Barcelonaan poikaystäväni perheen luokse uudeksi vuodeksi! En ole koskaan ollut Etelä-Euroopassa talvella, joten saa nähdä, osaanko pakata edes hieman sinnepäin. Töitä ja rästihommiakin pitäisi saada tehtyä.

Tänään päätin kuitenkin pitää ihan perinteisen laiskan päivä, vaikka projektien ja raporttien deadlinet kummitteleekin. Tänään saa levätä! Tahdoin leipoa pipareita itsenäisyyspäivänä, kuten aina aikaisempina vuosinakin, mutta piparitaikina oli Sokokselta loppu. Täytyy siis vain tyytyä nauttimaan glögiä, sinistä kuohuviiniä ja poikaystäväni tekemää espanjalaista ruokaa. ♥Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!
4 kommenttia :

 1. Huh kuinka paljon kouluhommia! <3 Tsemppiä ihan hurjasti! Muista rentoutua välillä, sillä hommista ei tule mitään, jos ei pidä pieniä rentoutushetkiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi kohta helpottaa näiden hommien suhteen, niin saa rentoutua hieman enemmmän :D

   Poista
 2. Voi kuinka tuttua toi kiire onkaan... Mullakin painaa aika pahasti just nyt kaikki mahdolliset deadlinet päälle ja rukoilen vaan että saan kaikki palautettua ajoissa :D Tsemppiä siis sinne paljon<3 Kyllä täällä ruudun takana jaksetaan odotella kiireisempien aikojen yli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä sinnekin! :D Haha, toivottavasti jaksaa, useampi lukija liukenee heti paikalta kun katoaa hetkeksi... :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!