18 MIELENKIINTOISTA POSTAUSIDEAA MUOTIBLOGGAAJALLE

SUNDAY, JANUARY 14, 2018

Jokainen bloggaaja tietää sen turhautumisen,  kun pää on ihan tyhjä eikä oikein tiedä mistä kirjoittaisi. Minä yritän välttää tällaisia kirjoittamalla kaikki ideat aina ylös vihkoon, mutta aina ei järjestelmällisetkään keinot auta. Muotiblogeissa ihmisiä kiinnostaa yleisesti inspiroiva sisältö, eli kannattaa aina miettiä, mitä blogipostaus tuo lukijalle. Uusi lukija klikkaa postauksen todennäköisemmin auki, mikäli otsikosta selviää, että blogipostaus voisi viihdyyttää tai hyödyttää häntä. Vaikka tavalliset asukuvat on monen muotiblogin sielu ja sydän, kannattaa mielenkiintoisiin postausaiheisiin panostaa niiden lisäksi, jotta joukosta erottuminen on helpompaa.

Julkaisin tasan vuosi sitten 17 mielenkiintoista postausideaa muotibloggaajalle vuodelle 2017 ja nyt vuoden 2018 kunniaksi kirjoitin vielä 18 ideaa lisää!

1 Kuinka tyylisi on kehittynyt?
Tb-style-postaukset on aina kivoja, joten miksi ei pohtisi oman tyylin kehittymistä vuosien varrella hieman syvemminkin?

► Mikä tekee sinun tyylistä omasi?
Millaiset elementit toistuu tyylissäsi, millainen on värimaailmasi tai mitkä materiaalit tuntuvat omilta? Jos koet edustavasi jotain tiettyä rajattu tyylisuuntaa, kerro miten oma persoonallisuutesi näkyy siinä!

 Vaatekaappi laihdustuskuurilla
Meillä on monella aivan ylitsepursuava vaatekaappi, joka kaipaa silloin tällöin kevennystä. Mitä vaatteita karsit pois, millä kriteereillä ja miten tällaiset ovat alunperin sinne päätyneetkään? Tällaisen postauksen myötä voi olla myös helppo pistää pystyyn blogikirppis ja löytää uusia rakastavia koteja omasta kaapista karsituille vaatteille?

 X inspiroivinta henkilöä
Montako tyyli-idolia sinulla on ja kuka inspiroi? Oli sitten kyseessä sitten julkkis, toinen bloggaaja tai satunnainen Instagram-tili, tällaiset postaukset on hyvä tapa tuoda inspiraatiota sekä itselle että muille.

 Pukeutumissyntisi
Mitkä on sellaisia asioita, joidenka tiedät näyttävän tai tuntuvan huonolta, muttet vain jaksa aina vaivautua korjaamaan? Onko se liian pienet kengät, jotka näyttää kuitenkin niiiiin hyvältä, vaiko silittämätön  ryppyinen kauluspaita, jonka voi tarvittaessa peittää takilla kuvissa? 

 Kuinka yhdistää X
Ajankohtaiset aiheet blogeissa kerää aina klikkejä, joten tällä hetkellä muodissa olevat vaattet ja asusteet kiinnostavat lukijoita varmasti. Tällaisessa postauksessa voi esimerkiksi esitellä miten kevään muotiväriä voi käytttää tai kuinka neulemekon voi yhdistää arkena.

 X teeman mukaista asua
Tämä on postausaiheena hieman saman tapainen kuin edellinen, mutta laajempi. Erilaisia juhlatilaisuuksia löytyy ympäri vuotta, joten teema-asuja voi postata mihin usean kerran vuodessa. Miten olisi vaikka 5 asua kesähäihin vieraana tai 3 asua keltaisen kanssa?

 Käytetyimmät vs suosikit
Lähes kaikki meistä on varmasti huomannut, kuinka ne ihanimmat löydöt ja rakkaimmat mekot eivät välttämättä ole niitä vaatteita, jotka päätyvät ahkerimpaan arkikäyttöön. Miten suosikkivaatteesi eroavat käytetyimmistä ja kuinka voisit käyttää lemppareita useammin?

 Vinkkisi vaateostoksille
Mikäli sinulla on tiedossa esimerkiksi hyvä tapa kerätä pisteitä ja alennuksia, taikka todella hyvä verkkokauppa, jaa se! Monella muodista kiinnostuneella on tietoutta esimerkiksi materiaaleista tai oikeanlaisten farkkujen valitsemisesta, jotka voisivat hyödyttää lukijoita vaateostoksilla.
.
10  Muotibloggaajan parhaat työkalut
Miltä näyttää on bloggaajan työkalupakki? Millä muokkaat kuvasi, millaisia somisteita käytät blogikuvissa, mitä kameralaukusta löytyy asukuvia varten ja mikä on lemppariobjektiivisi asukuviin?

11  X kokoelmani
Esittele esimerkiksi laukkukokelmasi, neulepaitasi tai kaikki, mitä olet lempparimerkiltäsi saanut hankittua.

12  Mihin muotivillitykseen lankeamista kadun?
Moni muotiin tuleva vaate ja asuste alkaa vaikutta hyvältä idealta kun niitä tarpeeksi näkee kaupoissa, mutta harva vakintuu osaksi omaa tyyliä. Mikäli sinulla on jotain, mitä et käyttänyt enää ikinä muovillityksen laantuessa ja nyt se pölyttyy kaapin pohjalla muistuttamassa menneestä, jaa se!

13  Kiireisen aamun asuvalinnat
Tässä postauksessa voi jakaa vinkkinsä kiireisiin aamuihin ja luottovaatteensa, jotka saa asun kuin asun näyttämään huolitellulta.

14  Oman kaapin in/out
Perinteisen in/out-postauksen sijaan, jossa arvostellaan trendejä muiden kuvilla, pohdi hieman sitä, millaiset asiat ovat olleet nousussa tai laskussa omassa kaapissa. Onko viime aikoina noussut esiin uusia suosikkeja tai yllättäviä materiaalivalintoja?

15  Closet tour
Vaatekaapin voi esitellä joko videona tai kuvina. Kuinka olet lajitellut vaatteesi, millainen värimaailma kaapissa vallitsee ja millaisia säilytysratkaisuja sinulla on?

16  Arkiasut viikon ajalta
Monet asukuvat ovat todella mietittyjä ja siloiteltuja, mutta kuinka pukeudut arkena esimerkiksi töihin tai kouluun? Nämä asut voi esittää esimerkiksi flat lay-kuvina viikon päätteeksi, koska moni meistä ei kerkeä varsinaisia asukuvia päivittäin ottamaan.

17  Travel essentials
Millaisia vaatteita pakkaat mukaan matkalle? Millaisissa vaatteissa matkustat?

18  Tyylitavoitteesi vuodelle 2018
Täsä postauksessa on helppo hieman kartoittaa sitä, mihin suuntaan tyyliäsi haluat viedät vuoden aikana. Mitä löytyy ostoslistalta, onko vaatteita mistä tulisi jo luopua ja haluatko pukeutua enemmän esimerkiksi hameisiin?


Vaikka otsikko sanookin muoti, muutaman sanan vaihtamalla näistä saa myös ideoita esimerkiksi. kauneusblogiin. Näitä ideoita tulen soveltamaan itse ja toivon, että näistä olisi inspiraatioksi jollekin muullekin! Muistetaan pitää hauskaa blogatessa ja stressitasot mahdollisimman matalina. Mukavia hetkiä bloggaamiseen! ♥

13 kommenttia :

 1. Hei vitsi tää oli kiva postaus, löydän tästä varmasti inspiraatiota omiin postauksiin silloin, kun inspiraatiota ei tunnu löytyvän!😊

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti tästä on hyötyä! :)

   Poista
 2. Hyvä ja hyödyllinen postaus! Kiitos vinkeistä, näistä löytyi kivasti ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kuulla, jos näistä jäi ideoita mukaan! :D

   Poista
 3. Tosi kivoja ideoita! :) tosi kiva muutenkin että jaksat aina tehdä näitä hyödyllisiä vinkki postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina en ole hirveästi harmiksi näitä kerennyt miettimään, mutta yritän saada taas rutiinista kiinni. Kiitos! :)

   Poista
 4. Vähänkö hyviä ideoita tässä postauksessa! Tämä täytyykin pistää talteen sitä varten kun inspis on hakusessa 😊 Todella hyvä postaus ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti näistä on inspiraatioksi, kun sellaista tarvitsee :)

   Poista
 5. Täytyy pistää myös itselle ylös, kun on aiheet välillä vähissä kuten myös kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on silloin tällöin myös aiheet ja kuvat vähissä, mutta kieltämättä tällaisen postauksen kirjoittaminen auttaa selkeyttämään ajatuksia paljon! :D

   Poista
 6. Oi mahtavia ideoita! Nää täytyy ottaa muistiin, tuosta löytyi vaikka mitä kivaa mitkä toteuttaisin itsekin mielelläni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näistä ideoista syntyy blogitekstejä! Kiitos paljon! :)

   Poista
 7. todella hyviä ideoita, pitääkin laittaa tää postaus talteen!:)

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!