ASUT 2017: VIELÄKÖ PUKISIN?

THURSDAY, JANUARY 11, 2017Minusta on todella mukava katsella taaksepäin ja miettiä oman tyylin ja maun muuttumista. Viime vuonna asukuvia tuli otettua ennätysmäärä, vaikka parina viimeisenä kuukautena en päässytkään kuvailemaan. Tästä johtuen kasasin niistä muutaman suuremman kollaasin, ettei postauksesta tulisi valtavan pitkää. Tänä vuonna muutos tyylissäni ei ollut ihan niin suuri kuin viime vuonna, siis ainakaan omaan silmään. Minusta tuntuu, että tyylini alkaa vihdoin vakiintua ja selkiintyä ja pidänkin lähes jokaisesta vuoden aikana kuvatusta asusta! Miltä näytti siis vuosi 2017 asukuvissa?Se täydellinen talvitakki                                Faux fur coat                            Kevään viimeinen talviasu


Tämän kollaasin asuista voisin toki pukea jokaisen, mutta lukuunottamatta ensimmäistä ja viimeistä, mikään näistä ei innosta minua enää. Vuoden toinen asu aiheuttaa minussa kaikenlaisia kysymyksiä, päällimmäisenä ehkä "miksi?". Näistä kuvista näkee, että mustat saappaat oli ihan suosikit! Nyt niissä on kärjissä reiät ja varret löystyneet niin, että niitä on vaikea enää käyttää, vaikka haluaisinkin.

Ted Baker coat                                          Bloggaajailta ja uudet housut                 Off shoulder

Röyhelömekko                                           Ted Baker ja sinivalkoista             Rusettihousuriippuvuus


Tästä kollaasista pukisin kaikki! Viimeinen on jotenkin todella casual minun mieleeni, mutta senkin voisin pukea uudestaan ehkä lomalle. Lomamatkalla toivottavasti ei tarvitse tuota takkia. Tästä kollaasista löytyy monta vuoden suosikkiasua, enkä malta odottaa, että pääsee taas käyttämään kesävaatteita ja korkokenkiä!


   Uusien kenkien koeajo                                             Ted Baker ja Lempparineule


Tässä kollaasissa moni vaatteista on sellaisia, mitkä minulla on päivitäisessä käytössä tällä hetkellä talvella. Joten kyllä, pukisin ja puen vielä!  Loppuvuodesta en kerennyt ottamaan asukuvia, eikä sääkään sitä oikein sallinut. Tampereella on ollut hyvin harmaata, märkää ja ikävää koko talven, joten elättelen toivoa että pääsisin pian vihdoin taas kuvailemaan!

Suosikkini kuvatuista asuista on toisen kollaasin sinivalkoiset asut, eli bloggaajaillan asu ja tyllihame. Lemppareihin kuuluu vielä alimman kollaasin keskimmäinen asu vaaleanpunaisten rusettihousujen kanssa. Mitkä on teidän lempparit?


Ps, vuoden 2016 tyylikatsaukseen pääsee klikkaamalla tästä!4 kommenttia :

 1. No siis, mähän voisin pukea kaikki näistä! Miksi mulla ei ole tällaista tyylisilmää, sä näytät upealta! :D Tai siis, jos mulla olisi tällaisia ihania vaatteita, pukisin ne päivittäin mielelläni päälleni, mutta mulla on paha tapa ostella kaikkea "ihanaa" heräteostoksina, enkä koskaan osaa ajatella minkä kanssa kyseisen vaatteen pukisin. Sitten se jää kaappiin, kun en osaa yhdistää sitä.... Ja siis mun lemppari näistä on ehdottomasti tuo röyhelömekko siroihin mustiin korkokenkiin ja laukkuun yhdistettynä, nyt tuntuu pahalta, ettei tuollaista varmaan enää mistään löydy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Minulla oli paha tapa myös ostella heräteostoksena kaikkea kivaa, enkä oikein koskaan satsannut sellaisiin "tylsiin" perusostoksiin ja sittenpä mietin, miten yhdistän nämä kaikki kirjavat statement piecet yhteen kun niitä oli lähinnä kaappiin kertynyt... :D Tuo röyhelömekko oli todellakin löytö, sillä niitä oli yksi jäljellä ja hintaa oli poistomyynnissä alle 10€, kun Hämeenkadulta suljettiin Gina Tricotin liike.

   Poista
 2. Smaa kommentoimassa kuin Nena Sofia, nää on täydellisiä kaikki ja todellakin pukisin päälle uudelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Olen kieltämättä itsekin huomattavasti vähemmän häpeissäni, kuin aikaisempien vuosien asuista... :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!