CROPATTU HELMINEULEPAITA

TUESDAY, JANUARY 16, 2017
Ihanaa tiistaita kaikille!  Palailen vihdoin pitkästä aikaa uusien asukuvien merkeissä ja voi, kuinka olenkaan odottanut tätä. Ensimmäistä kertaa kuukausiin maa ei ollut täynnä loskaa (silloin kun olen Tampereella), eikä sitä myöskään satanut taivaalta lisää, joten sain napattua hieman kuvia ulkona.

Käytiin poikaystäväni kanssa perinteisesti lounaalla lauantaina ja tahdoin ehdottomasti laittaa tämän Barcelonasta ostetun helmineuleen. Kun näin tämän Stradivariuksessa ensimmäistä kertaa, petyin kovasti, sillä malli on lyhyt ja hihat pitkät. Tämä oli kuitenkin laitettu mallinukelle päälle, missä se näytti korkeavyötäröisen hameen kanssa aivan mielettömän söpöltä, joten en voinut olla ostamatta. Halusin tämän alunperin valkoisena, mutta koska nuden värisistä farkuistani rikkoutui vetoketju, minulle jäi vähemmän housuja sen pariksi kuin vaaleanpunaisen neuleen. Tässä on todella lämpöinen korkea kaulus, jonka kanssa ei tarvitse kaulahuivia. Toki tämän kanssa täytyy laittaa alle jotain, ellei halua vilautella alaselkää istuessa, mutta siitäkin huolimatta se kiilasi lempineuleideni kärkeen heti!

Nyt kun ilma ei ole viime aikoina ollut enää niin märkä, pystyn taas käyttämään tätä vuosi sitten hankittua Selected Femmen takkia ilman huolia siitä, että loskaa roiskuisi helmaan. Näitä Boohoon nilkkureita olen kuluttanut koko talven, mutta ne ovatkin aivan täydelliset käyttööni: ne sopivat yhteen niin pitkien kuin lyhyiden takkien kanssa eivätkä kerää kuraa samalla tavalla kuin vaalea mokkanahka.

Tykkään kuinka tämä takki näyttää niin naiselliselta ja huolitellulta lähes missä tahansa asussa! Tämän kertaisesta asusta tuli todella yksinkertainen (ja hyvin musta!) omaan tyyliin, mutta helmet ja hanskojen pitsi ja rusetit tekee tästä hieman tyttömäisemmän. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään tästä asusta ja tulen varmasti käyttämään sitä koulussa kiireisinäkin aamuina.

Coat: Selected Femme; Sweater: Stradivarius; Trousers: H&M; Shoes: Boohoo; Gloves: Ebay

2 kommenttia :

  1. Aivan ihana tuo neule, tuo kaulus on niin muhkea ja helmet ihania 😍 Tosi tyylikäs asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tuo kaulus on aivan ihana näin kylmällä ilmalla ♥

      Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!