BLOGI MUUTTAA

MONDAY, FEBRUARY 26, 2018
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, tällä kertaa minulla on jännittäviä uutisia! Minua lähestyttiin Nouwilta ja kysyttiin mukaan heidän portaalinsa. Olen pitkään kaivannut jotain uutta bloggaamiseen, koska motivaatio alkoi hiljallen laskea. Bloggerissa bloggaaminen tuntui kuivalta ja vanhanaikaiselta, koska ehkä noin puolet asioista toimi kuten pitääkin. Blogin muutto kuitenkin tulee hieman yllätäen itsellenikin, sillä en ollut varma milloin kerkeän sen siirtää ja laittaa valmiiksi. Pari päivää mietin ja siirsin blogini eilen illalla.

Miksi siirryin portaaliin? Lainaan vastauksen tähän suoraan uuden blogini ensimmäisestä tekstistä:
Miksi vaihdoin alustaa ja liityin blogiportaaliin? Blogger on ärsyttänyt ja turhauttanut minua alustana jo pitkään ja blogi-innostus oli pitkään pohjalukemissa. Blogger on alustana tönkkö, vanhanaikainen, vaikeasti muokattavissa ja toimi huonosti. Eniten ärsytti blogin toimimaton kommenttiboksi, missä kommentteihin pystyi vastaamaan vain mobiiliversiossa! Kaikki pienimmätkin ulkoasun muutokset veivät tunteja naputtelemista ja siristelyä koodien kimpussa. Siitä lähtien, kun minua nouwilta lähestyttiin, inspiraatio kirjoittaa on noussut huomattavasti. Nouwissa blogi on helpommin kustomoitavissa ja ylipäätänsä tuntuu paremmalta. Olen todella otettu, että minut kutsuttiin tänne huippuhyvien bloggaajien joukkoon!

Kiitos kaikille, jotka ovat minua bloggerissa vuosien varrella ryhtyneet seuraamaan! Toivottavasti kaikki vanhatkin lukijat löytävät tiensä Nouwin puolelle, missä minua kannattaa seurata Bloglovinin, Nouwin, sähköpostin, blogkeenin tai blogit.fi kautta!

Uusi osoite on siis https://nouw.com/starberrylipgloss, tavataan siellä!
1 kommentti :

  1. Tervetuloa Nouwille, mäkin oon siellä nykyään :) Pistänkin sut heti seurantaan siellä <3

    VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!