VUODEN 2017 LEMPPARITRENDI

WEDNESDAY, FEBRUARY 07, 2018


Kamala, kuinka edellisestä postauksesta on taas vierähtänyt aikaa! Minulla on ollut vaihteeksi sellainen aikataulu, että hyvä että hengittää on kerennyt. Viime viikonlopunkin jälkeen olisin tarvinnut perään theti toisen, että selviän siitä. Stressaavat asiat kuitenkin sikseen, sillä tulin tällä kertaa jakamaan tänne kivoja juttuja. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, kommentteihin on vastattu heti kun on keretty!

Joka vuosi kauppoihin ilmestyy uusia villityksiä, joista onneksi suurin osa ei ole minun mieleeni. (Miettikää sitä rahanmenoa muuten!) Ne jotka ovat, hukkuvat nopeasti seuraavan trendin alle. Harvoin siis muotivillityksistä mitään jää vaikuitesti osaksi tyyliäni, muutamaa lukuunottamatta. Vuonna 2017 ostin ennätysvähän vaatteita. Mikä oli kuitenkin sellainen teema, mikä nousi näistä vähistäkin hankinnoista esille?

Vuosi 2017 oli ehdottomasti helmien vuosi! Rakastan sitä, että helmillä saadaan vaatteesta heti paljon naisellisemman näköisen, mikä sopii tyyliini täydellisesti. Pidän yksinkertaisista neulepaidoista, mutta kun niihin lisätään helmiä, kiinnostusprosenttini nousee heti. Helmien ompeleminen muutamaan vanhaan neuleeseen on antanut niille aivan uuden elämän ja ilmeen!
Jo blogissa vilahtaneiden helmipaitojen lisäksi ostin Hongkongista Zarasta kolme paitaa, joissa kaikissa on yllätys yllätys helmiä. Tiesin tarvitsevani ihan peruspaitoja neutraaleissa väreissä, mutta en osaa laittaa rahaa omasta mielestäni tylsiin vaatteisiin. Sen sijaan, että olisin pysynyt alkuperäisessä suunnitelmassa, kävelin ulos kolmen helmipaidan kanssa. Onnistuin löytämään sekä mustan että valkoisen t-paidan helmikoristeilla ja lisäksi vielä mustan pitkähihaisen. Zarasta harvoin ostan vaatteita, sillä hinta ei yleensä kohtaa laatua, mutta tällä kertaa mikään näistä vaatteista ei ollut yli 20 euroa. Mustat paidat olivat peräti kympin! Näistä on tullut jo ihan vakkareita minulle, joten etenkin kesällä näitä tulee varmasti näkymään asukuvissa!

Pidän yksinkertaisista vaatteista, joissa on joku pieni sievä naisellinen yksityiskohta. Olen aina ollut esimerkiksi rusettien ja pitsin perään, joten helmikoristeiden löytäminen tiensä kaappiini ei sinänsä tullut yllätyksenä.

Aikaisempia postauksia liittyen aiheeseen:


Mikä on teidän suosikkitrendinne vuodelta 2017?


6 kommenttia :

 1. Helmet on kyllä söpöjä paidoissa ja muissakin vaatteissa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne piristää vaatteen kuin vaatteen ilmettä todella nopeasti! :)

   Poista
 2. Mä tykkään kans tosi paljon tästä helmitrendistä vaikka en oo yhtään sellaista vaatetta ostanutkaan vaatehuoneeseen! :D Mun mielestä esim. helmillä koristeltu baskeri vois olla tosi kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baskeria olen miettinyt ja voi juku, nyt varmaan joudun taas askarteluhommiin... Kiitos ideasta! :D

   Poista
 3. Helmipaidat on todellakin ihania! Itsellä ei ole vielä yhtäkään, mutta ehdottomasti haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta parasta näissä on se, että helmiä on helppo ommella mihin tahansa vaatteeseen ja tuunailla itse!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!