The cotton candy girl

Hi there!

Minua itseänikin pännii tämä vaihteleva bloggaus-tahti, mutta en ole halunnut väkisin vääntää kun ei ole ollu mistä kirjoittaa.(Toisin sanoen en saanut kuvia siirrettyä puhelimesta jostain mystisestä syystä) Näin tässä kuitenkin Pauliinaa muutama päivä sitten ja sain vihdoin jonkinlaista kuvamateriaalia. Jollain tapaa ehkä juuri mun tuuria, nimittäin kun päästiin kaupunkiin, alkoi ukkostamaan ja satamaan vettä. Jee. Tyydyttiin siis räpsäisemään pikaiset asukuva ja juoksemaan sisälle turvaan.

Halusin ehdottomasti päästä käyttämään tuota uutta ihanan vaaleanpunaista, kevyttä ja niin hattaraista hametta!(Joka ehkä kuvissa näyttää enemmänkin valkoiselta kuin purkkaisalta)

I'm a bit irritated too what comes to my too lazy blogging, but I haven't had anything to write about.(Well, actually I couldn't add the photos from my phone due to an unknown reason)
I met my friend Pauliina few days ago and now I finally got some photo to post. As we got to the city to take some photos, it started to rain and thunder... We took some outfit  pics quickly and went back inside.


Herpa derp. Jostain syystä näytän aina hieman alaviistosta otetuissa kuvissa ylimieliseltä ja kuin yrittäisin parhaani mukaan nielaista liian kylmää palaa jäätelöä. :P

Top: Gina tricot
Skirt: Ebay
Shoes: Shibuya109
Belt: Ebay
Bag: Offbrand from Paris

Blurry Derpina


Nyt nokka kohti Italiaa ja sen jälkeen Jyväskylään! Nähkäämme taas (todennäköisesti) heinäkuun puolella ahkerammissa ja kuvaisammissa merkeissä!

Today I'm heading to Italy and after that, to Jyväskylä. See you again next month!(hopefully a bit more active and with more photos)

Because RAWR! That's why!

I'll just leave this here ♫♪♥


See you soon, my dear readers.  ♥

6 kommenttia :

 1. Ihana hame ja asu muutenkin. :)Paljonko tuo hame maksoi? Haluan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Jäin tänään selailemaan monia blogeja, mutta tää postaus, sun kuvat pysäytti. Oot uskomattoman kaunis, ja tuo koko asukokonaisuus on niin kepeä! Rakkautta ja ihanaa kesää sulle!

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!

Starberry Lipgloss @Instagram