Animecon X 2013

Hi there!

Palailin tässä eilen illalla takaisin kotiin animecon reissultani Kuopiosta. Oli kyllä kerrassaan kannattava reissu, koruja meni, rahaa tuli ja rahaa meni kun pääsin shoppailemaan Matkukseen sekä lauantai huipentui romanttiseen elokuvailtaan(... tai siis eh, niin romanttiseen kuin supermies voi olla) ♥♫

Päätin mennä Animeconissa molempina päivinä loleissa, koska en osannut päättää laitanko whip magicin vain etoilen, joten päädyin molempiin. Sunnuntain asusta en saanut kuvaa(eikä se loppujen lopuksi ollut kovin kummoinenkaan että siitä olisi kuvamateriaalia kannattanut ikuistaa), mutta lauantaina minut saattoi bongata taidekujalta tämän näköisenä:

I'm finally back home from animecon that was held in Kuopio. It was a great little trip, I sold jewelry, did some shopping at Matkus shopping center and had a romantic movie night(well, as romantic as superman can get) ♥♫
I decided to wear lolita on both days at animecon because I couldn't decide which one to wear, whip magic or magical etoile, so I wore both. I didn't get any outfit photos from Sunday, but in the end the coordination wasn't even that special at all. On aturday, I looked like this:
Minulla oli pienoinen hiuskriisi aamulla, koska suunniteltu kampaus ei toki kiireessä onnistunutkaan, joten lopputulos vaikuttaa ehkä hieman kuolleelta rusakolta. Pitkästä aikaa virittelin itselleni myös otsatukan!
En kerennyt kiireessä sovittaa asua etukäteen, joten aamulla jännäsin miltä näyttää, mutta ehkä ainoa häiritsevä tekijä on mustat rintsikan olkaimet mitkä voittekin bongata sifonkisen paidan alta.(En toki ottanut huomioon, että valkoisesta sifonista tosiaan näkyy läpi, koska en ole aikaisemmin omistanut mitään mustilla olkaimilla varustettua. Pyh)

Reissun pääasiana oli toki taidekujalla myyminen.

I had a little hair crisis that morning, because the hairdo I planned failed and the new one looked more like a dead rabbit. I also arranged myself some kind of bangs! I was in a hurry so I hadn't had time to try my outfit on earlier, so I was a bit anxious how it would actually look. I'm pretty happy how it turned out, expect for those black bra straps...
Of course the main part of the trip was selling at artist alley.

 (Kyllä, tein kyltin pimeässä hotellihuoneessa yöllä kiireessä ja siltä se hieman vähemmän tai enemmän vaikuttaakin :D)

Suuri kiitos kaikille jotka pöydästäni ostivat ja vierailivat, sain myytyä melkein kaiken!

Nyt minulla on viikko taas kotona oleskelua(ja tylsyydessä ahdistumista) ilman kummempia suunnitelmia, jonka jälkeen taas reissuun kohti eteläisempää Suomea viikoksi.
Nyt kun katson tulevan viikon säätä(joka on muuten toinen niistä ainoista kokonaisista lomaviikoista mitkä vietän kokonaan kotona), voin sanoa että odotin ehkä kesältä hieman enemmän.(Tai oikeastaan aika paljonkin) Eh, kaipa sitten hengailen sisällä.

That's all this time, bye!


8 kommenttia :

 1. Sun asu on aivan ihana, näytät niin söpöltä! :)

  VastaaPoista
 2. Go go tyttö! Siehän sait niitä ihan hirveesti myytyä, ottaen huomioon sen mitä sunnuntaina oli jäljellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Oon tosi tyytyväinen tulokseen ja uskoisin että olisin myynyt paremminkin, mutta liukenin paikalta sunnuntaina jo puolen päivän aikoihin kun kyyti lähti kohti Oulua. :P Kannattava reissu kerrassaan!

   Poista
 3. Ihana mekko ja matkalaukku <3 Kumpa olisin ollut animeconissa, olisin ostanut jotain tuolta myyntipöydältä <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Ensi kerralla sitten! Toivotaan että saan taas pöydän, nyt meni niin hilkulle kun nukuin 4h pommiin että sain peruutuspaikan. :P

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!

Starberry Lipgloss @Instagram