Baby this ain’t my style

Harvemmin teen inspiraatiopostauksia taikka postauksia ilman omia kuvia, mutta silmän ruokaa ei voi koskaan olla liikaa. ☉u☉♪
Nyt kun kevät on tulossa ja aurinko paistaa(ja tänään sopivasti oli taas -12 ja viikonloppuna tuiskutti lunta ofc) inspiraatio laittautua ja pukeutua kivasti alkaa pikku hiljaa heräillä ja kesävaatteiden osto saa alkaa!

Olen kärsinyt tyylikriisistä nyt hieman alle 2 vuotta. 9. luokan lopussa havahduin siihen, että jos lolita ei olekaan enää minun se tyylini, niin mikä sitten on? Vieläkään en ole saanut siitä selvää.

Pidän useista erilaista tyyleistä, mutta niitä kaikkia yhdistää pastellisävyt, tyttömäisyys ja söpöt yksityiskohdat.  Nykyään vateostoksilla huomaan miettiväni liiankin usein "pidän tästä, mutta pitäisivätkö muut?" jolloin monesti liian erottuvat ja "oudot" vaatteet(jotka kuitenkin miellyttävät omaa silmää) jäävät helposti ostamatta. En vain osaa tuntea olonia itsevarmaksi, jos tuntuu, että jokainen silmäpari katsoo ja arvostelee.

Kokosin pari kollaasia we♥it:ista ja fashiolistastani.♪


I rarely do any inspiration posts or blog posts without any own photos but this time I'll make an exception. Now that spring is coming and sun is shining again I'm starting to get back my inspiration to dress up.
I've had a huge crisis with my style these past 2 years now. I realized that if lolita isn't the style for me what could it be? I love many different styles but they all have something in common: they are girly and pink.
I made a couple of collages with my favorites from my fashiolista and we♥it. Check them out♪Asioita jotka tekevät minut samalla iloiseksi että surulliseksi:

Painon nousu. Olen aina ollut alipainoinen, välillä vähän, välillä enemmän, välillä vahingossa ja välillä erittäin tarkoituksella. Nyt kuitenkin muutamien viime kuukausien aikana ensimmäistä kertaa vuosiin päässyt normaalipainon puolelle juuri ja juuri ja saanut painon pidettyäkin siellä. Harva ihminen nykyään iloitsee lihoamisesta(tosin voin kehua että osa tästä on lihasta), mutta minä tunnen oloni paljon paremmaksi ja paremman näköiseksikin normaalipainon alarajoilla kuin merkittävässä alipainossa. c:
Havahduin siihen yksi päivä, etten olekaan enää kokoa xs, vaan s ja joissain tapauksissa m.(ghetto booty öhöhö?) Tuntuu ihanalta vihdoinkin ostaa huoletta vaatteita, ilman että pitää pelätä että pienin koko on aina loppu.
Saan vihdoin hyvällä omalla tunnolla ostella paljon uusia vaatteita!
Ja tästä pääsekin niihin surullisiin asioihin. Nimittäin pitää ostaa uusia vaatteita, koska aikaisemmat eivät mene päälle. Tuntuu surulliselta pistää pois vanhoja lempivaatteita, mitkä ostin vasta viime kesänä. ;__;
En ole vielä valmis luopumaan vaaleanpunaisista farkuistani mitkä repesivät kun laitoin ne jalkaan, enkä vanhoista bikineistä, enkä varmasti ihanista shortseista mitä viime kesänä ostin.

2 kommenttia :

 1. I really love your blog, I just wish you'd write more in english so I'd be able to understand it all T-T I really love your clothes style and I keep wondering where you buy it from! It would be really cool if you put links or something in your fashion posts +.+
  xoxo
  Serainie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for your comments!
   I usually mention in every post where are the parts of my outfit from but sometimes I forget. I made a post about my favorite places to buy online and I hope it helps! I used to write mostly in English but when the amount of viewers from other countries decreased I started doing shorter translations. (otherwise longer texts would turn out too long and hard to read with double amount of text)
   But now I now that there's still some readers that need more translations and I can focus on writing a bit more in English. :>

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!

Starberry Lipgloss @Instagram