Inside my make up bag♪ + Instagram

Minun piti tehdä sata ja yksi postausta, mutta jaksaminen mihinkään on ollut vähän kortilla nyt Top-jakson ja lukion ollessa päällekäin. Such school. Much sleep. So tired. Wow. Postaustauko on venynyt melkein kuukauden mittaiseksi, koska postattavaa olisi enemmän kuin aikaa.

Mutta ihan ekaksi! Haluaisin mainostaa, koska sain vihdoinkin kiukuttelevan Instagramin toimimaan bluestacksin kautta! Olen siis omistanut kohta 2 vuotta ja nyt vielä kuukauden verran  windows-puhelimen 7.8 käyttöjärjestelmällä, joten en siihen ole koskaan saanut virallista instagramia. Instassa tilin olen omistanut jo pitkään, mutta nyt vasta pystyn lisäilemään itsekin kuvia.
Klikatkaa itsenne seuraamaan! (ノ・o・)ノ~♪


En ole aikaisemmin oikein puhunut kosmetiikasta blogini puolella, vaikkakin vaahtoan siitä irl aika(liian) usein. Minulla on jonkinlainen pakkomielle kosmetiikkaan, mikä ehkä tulee hyvin esille tässä postauksessa. Tai sitten ihan vain tykkään siitä, vaikken mitään upeita meikkejä osaakaan loihtia. :c

I was supposed to do a lot more new blog entries but in the end I couldn't manage to do them in time because of school. :I I've had almost a month long break from blogging because I have more things to blog about than I have time. But this time I'm writing about cosmetics. I haven't blogged much about make up although I love it. I have a funny little obsession for cosmetics even though I'm not yet able to do any fancy make ups. I'm trying my best to keep this post short and simple, so I'll make the translations a bit shorter.(But don't worry, you won't miss anything relevant)


Rakastan huulimeikkejä.♥  Tässä taitaa olla kaikki mun huulipunat ja -kiillot, lukuunottamatta yhtä Gina Tricotin huulikiiltoa, Kikon huulikiiltokynää ja wet&wild pinkkiä huulipunaa. Tykkään eniten pinkeistä, lämpimän vaaleanpunaisista ja oranssin sävyisistä huulista, kuten kuvasta ehkä huomaa. :3 Lemppareita on kaikki kuultopunat ja muut suht kevyet ja muutkin kosteuttavat, koska minulla on erittäin kuiva iho ja huulet ympäri vuoden.(;_;)
Haluan huulimeikkejä aina vain lisää ja lisää, yritän parhaani pysyä poissa beautynet korean sivuilta etten menisi vararikkoon täysin. Pahinta kuitenkin on huomata omistavansa 10 samaa väriä mut hei, ne purtilot on erilaisia, tää uusi on saletisti parempi! Haluaisin kokoelmiini syvempiä punaisia, yhden neonpinkin, kunnon oranssin, violettiin vivahtavan vaaleanpunaisen, sekä jonkun oikein tumman viininpunaisen.

Näistä en osaa sanoa mitään yhtä tai edes kahta(tai edes viittä) lempparia, mutta viime aikoina eniten on ollut käytössä alimman kuvan kaksi koreapunaa, Holika holikan heartful moisture lipstick ja Etude housen jelly lips talk.

I'm in love with lipsticks.♥ These are most of my my lipsticks and lip glosses.(except for a few) I like mostly pink, orange and coral shades which you may see from the picture. :3 My favorite types are all kind of moisturizing, light and glossy lipsticks because I'm a victim of very dry and chapped lips all year round. I can't pick any favorites from these but right now my most frequently used ones are my Holika holika Heartful moisture lipstick and Etude house Jelly lips talk.(last picture)

Olen aina ollut vähän huono luomivärien suhteen, kunnes nyt olen alkanut panostamaan niihin ja niiden laatun. Ennen ostin aina kun sain mahdollisimman halvalla ja se hieman kostautui laadussa. :D Tuo ebayjättipaletti on niitä peruja, mutta toisaalta käytän sitä välillä vieläkin koska osa väreistä on ihan hyviä. Alempana on Viva la Divan paletti, jonka ostin Kick'sistä vuoden alussa. Tykkään Viva la divan luomiväreistä, ne on hintaansa nähden oikein hyvää tavaraa. Yksittäisiä luomivärejä keräilen silloin tällöin kokelmiini, lemppareiksi on jäänyt Kikon ja Viva la divan napit. Pienempiä paletteja harvemmin enää ostelen, suurin osa on tällaisia (nyt jo nuhjuisia) halpispaletteja, lukuunottamatta Isa Doran paletteja jotka on joko hit tai täysin miss. Tuo creamy nudes( pyöreitä värejä suorakaiteen mallisessa) oli täysin floppi, mutta rakastan sen viereistä pikkupalettia. Se kulkee aina mukana ja on hieman reissussa rähjääntynyt, vaikka sainkin sen vasta jouluna.

Tästä jäi näköjään puuttumaan Kikon vaaleanpunainen ja persikka luomivärikynä sekä Cliniquen minipaletti, mutta jääkööt nyt.

I have always been lazy with eye shadows until now I started to invest in better quality ones. I used to buy the cheapest ones and that really showed in quality. Right now my favorite eyeshadows are from Viva la diva because they are good quality and also affordable. (second picture and the three round ones) I also like Kiko's eyeshadows but they aren't available in Finland. :c I buy single eyeshadows every now and then but I like small palettes the most.(especially Isa Dora's eyeshadow quartet which I always have with me)


Rajauksien kanssa olen aina ollut tylsä ja rajoittunut. Harvemmin kokeilen mitään uutta ja erilaista, tosin nyt vaihdoin hieman rajauksien tyyliä monen vuoden jälkeen. Tykkään eniten nestemäisestä eyelineristä, koska tussikajaalien kärjet tuppaa kuivumaan äkkiä ja silloin jälki on suttuista ja kömpelöä. Levitykseltään lemppari on tuo Rimmelin, koska tykkään sivellinmäisestä päästä(ei se kuminen nakkitöpö), mutta tuo L'orealin super liner pysyy jopa suihkussa.(vaikka vedenpitävyyttä ei edes lupailla, kai?) Kajaalikyniä olisi tarkoitus ostaa kultaisena, ruskeana, valkoisena, harmaana ja vaaleanpunaisena.(mitä glitterimpi, sen parempi)

I rarely try anything new with eyeliners - I've been sticking to one style for years until now I changed it a bit. I like liquid liners the most because the tip of the marker ones tend to dry too fast and it becomes clumsy to use. I have a goal to have more variety in color: brown, pink, white, grey and gold. The more glitter it has the better.


Ripsiväreihin minulla oli ennen erityinen kiintyminen, mutta nyt olen oppinut ymmärtämään, ettei mikään tee ihmeitä ripsilleni. Näitä on kuitenkin tullut hamstrattua, joskin osa turhia ostoksia tarjouksista, jotka ovatkin osoittautuneet liian huonoiksi minun kriteereilleni. Loppuja vain en raski heittää pois. Tällä hetkellä näistä päivittäisessä käytössä ja ehdottomat lempparit on Max factorin False lash effect 24h waterproof ja Clump defy. Ilman false lash effectiä en lähde mihinkään, koska se on ainoa maskara, joka pitää taivutuksen mun ripsissä. Oikeasti. Laitan sitä jokaisen ripsivärin alle, en edes haaveile pitäväni mitään ripsaria ilman. Tuo Estee Lauderin ilmaisputeli on myös ihan jees tavaraa, mutta pitäydyn useimmiten Max factorin vakkareissa. Maybellinen illegal lenght ja One by one ei myöskään ole hassumpia, hieman vanhoja ehkä tosin ja roskis kunnossa.(tästä kuvasta puuttuu yksi lemppari, False lash effect fusion)

I used to be addicted to mascaras but now I've learned that there's no miracle mascara for my lashes. Still, I've bought a tons of unnecessary mascaras that have turned out to be too weak for my criteria. My favorite ones are Max Factor's  False Lash Effect 24h waterproof and Clump defy. There is no mascara that keeps my lashes curved like waterproof FLE and due to that I use it under every other mascaras! Gotta love that.♪
Poskipunista pidän myös hirmuisesti, vaikkakin niissä ne sävyerot ei näy niin selvästi. :P Haluaisin kovasti voidemaisia ja nestemäisiä poskipunia, mutta ne ei levity kunnolla, koska poskieni iho on liian huono ja epätasainen. ;_; nagst
Aurinkopuuteria ja highlighteriä tms. käytän aina, mutta niihin en hirvästi jaksa erityisesti paneutua, ostan sen mikä näyttää ja maksaa kivalta. Harmiksi tuo Innisfreen korostusväri muuttui puuterista voiteeksi yhtäkkiä(???) ja en saa sitä käytettyä enää kunnolla, mutta ehkä joku päivä.
Tällä hetkellä suosikkina taitaa olla Kick'sistä viime viikolla ostettu poskipuna, joka ei kerennyt kuviin.

I'm also really into blushes. I'd  like to have liquid and cream blushes but they tend to be really hard to apply on my skin.( I have a bad, dry and uneven skin, sadly ;_;) I use bronzer and highlighter almost all the time but I'm actually not that interested in which one I use if it looks nice and is affordable. Sadly, that Innisfree highlighter turned form pressed powder to cream(???) and it's really hard to apply on my skin now.
Right now one of my favorites must be my new blush from Kick's which isn't in photos. :>


 Omistan vahvat ja tummat kulmakarvat luonnostaan, mutta ne on niin harvat ja kasvaa mihin suuntaan sattuu, joten joudun paikkailemaan niitä aina aamulla ihmistäytyessä. Teen kulmaet ensin joko Oriflamen tai kikon kulmavärillä ja levitän siveltimellä, viimeistelen ja rajaan  Etude housen kylmakynällä.(+harjalla) Epäonnekkaina päivinä turvaudun myös vahaan.

I have pretty strong and dark eyebrows naturally but they are pretty thin and uneven without make up. I use my Kiko or Oriflame brow color palette as a base and finish it with Etude House Drawing brow pen. On unlucky (brow)days I also use wax.


Meikkipohjatuotteet on mulle huonoihoiselle atoopikolle todella tärkeitä, mutta oikean meikkivoiteen löytäminen suomesta on melkein kirjaimelliesti pain in the ass, koska olen valkea kuin lakana. Max Factorin vaaleimmat sävyt on liian tummia, Estee Lauderin muuten perfect meikkivoide on hieman liian tumma. Puuteri on yleensä mikä tahansa, jossa on vaalea sävy(tai läpikuultava) ja peili mukana kunhan hinta on kohillaan. Tällä hetkellä käytössä on Kick'sin puuteri, sitä ennen kulutin noita Fit me:tä useampia. Pohjustusta käytän harvemmin, koska joudun vuoraamaan naaman kosteusvoiteella ennen meikkivoidetta ettei naama tipu pois.
Silloin kun käytän, niin käytän L'orealin studio secretsiä, joka on lähes täydellinen. Luomivärin alla käytän aina Kick'sin pohjustusvoidetta.

Make up base products are important for me(as I have a bad skin) but finding a matching make up foundation in Finland is pain in the ass because my skin is totally white. :I I rarely use primer underneath(except for eyes) because I have to moisturize my skin so well to prevent it from drying during the day. But when I use primer, I use Studio secrets from L'oreal.


I didn't have many brushes before I ran into 20% discount on all Coastal scent brushes. I picked a few natural hair brushes to add into my collection and I really pleased with them. c:

Sivellintilanne oli erittäin köyhä ennen ryhdistäytymistä ja pretty.fi:n alennuksia, josta kahmin matkaan useampia Coastal Scentsin aitokarvaisia siveltimiä, tykkään. c:♪ Sitä ennen kaikki siveltimet oli sieltä täältä kahmittuja halpiksia, lukuunottamatta paria Make up storen sivellintä.

Nyt kun katson näitä kuvia, tämä kaikki tuntuu kauhein vähältä. Eikö niitä ollut viime katsomalta enemmän? Itseasiassa osa jäi kuvista pois, mutta eiköhän näitä ole ihan tarpeeksi. Kohta. Vielä vähän, vielä ihan vähän. Jooko?

6 kommenttia :

 1. Sullahan on valtavasti ihania meikkejä *o*!

  VastaaPoista
 2. Really great post! I can totally relate to the pale thing - it can be so hard to find a foundation that matches my skin too! L'Oreal true match has a quiet light one you could check out. Otherwise I really recomend BB creams since asians strives for lighter skin their bb creams are often pretty pale! I buy mine from http://www.bbcreamshop.eu/en to avoid taxes from non-eu countries and fake ones from ebay xd Ypu could try check it out :3
  So happy you write more in english now so the rest of us can understand too ^o^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks!
   L'Oreal actually seems to have a bit yellowish tone in their perfect match foundation and the lightest shade is too dark for me.(I have a pink undertone in my skin) Infallible has a good shade for me and I remember liking it but it wasn't good enough so I kept searching for a perfect one. :P
   I actually have used almost 10 different BB creams(I buy from an ebay shop called Asian secrets and also BeautynetKorea) and Missha is the only one with right shade(13, milky beige) and I really liked the ones I tried, but again - I'm on the hunt for the perfect one. :D BB creams tend to be too light in coverage for me even though I like how they moisturize my skin.(even if it starts to shine during the day)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!

Starberry Lipgloss @Instagram