See you again soon

Tulin ilmoittelemaan itsestäni vähän ikävämmissä merkeissä pitkän tauon jälkeen. Matkustelin koko kesän ja nyt olen sen jälkeen koulun alettua tehnyt jo blogipostauksia melkein valmiiksikin, mutta nyt en tällä hetkellä pysty panostamaan blogailuun hetkeen vaikka matskua olisikin pilvin pimein. Tällä hetkellä minulla on elämässäni vähän ikävämpiä muutoksia ja kiirettä tulevia kirjoituksia ajatellen joten päätin että jättäydyn tauolle hetkeksi blogimaailmasta kunnes kaikki häslinki on ohi ja elämä tasaantunut.(henkilökohtaista, toivosisin ettei jatkokysymyksiä esitetä)

Yritän kuitenkin postailla jo ennen kirjoituksia muutamasta aiheesta, mutta pitemmät ja kattavemmat postaukset saavat odottaa hetken. Mutta niinhän sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa eikö niin?

En usko että kellään kovin kova ikävä tulee sillä välin, mutta muistutanpas vielä että minua voi seurata myös näiden kautta blogitauonkin aikana:

Instagram
Ask.fm


I just came here quickly to make an update of what's going and this time I don't really have good news. I spent my whole summer travelling and since school has started I've already made some blog posts almost ready to be published. But right now I cannot concentrate on blogging as I have some unfortunate changes going on in my life.(personal things, I wish that no one would ask more questions) I'll be back soon when the situation has calmed down a bit and I'm not busy anymore. You can still follow me during this hiatus via Instagram or Ask.fm.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!

Starberry Lipgloss @Instagram