Thinking it pink in new cardigan and shoes

Aloitin tässä muutama viikko takaperin elämäni kestävimmän shoppailulakon, jonka rikoin heti viikon sisään. Olen täysin toivoton rahan käytön suhteen. ◕‿◕

 Olin kipeästi uusien nilkkureiden tarpeessa, koska yhdet levisi lopullisesti käsiin ja toiset möin pois. Näin ollen kun nämä käveli Yumetenbolla vastaan, en epäröinyt hetkeäkään ostamista vaan löin ne samantien ostoskoriin ja luottokorttitietoja kehiin. Otin koon 24 kuten yleensä, mutta tällä kertaa vähän harmittaa etten ottanut sitä 23,5(37) mikä oman jalan pituus on, koska koot olivatkin hieman reilut. Noh, loppusyksystä ja keväällä päädyn kuitenkin käyttämään näitä kaksien sukkahousujen tai sukkien kanssa, joten hätä ei ole tämän näköinen! Värivalinta oli toki ilmiselvä kun vihdoin vaaleanpunaista kengistä oli tarjolla. Hih.En kestä sitä, että Suomessa vatekauppojen tarjonta keskittyy talvella ympäristöön maastoutumiseen, eli tarjolla on vain mustaa ja hyvällä tuurilla harmaata ja valkoista. Itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että talvi on tarpeeksi masentava ilman masentavaa pukeutumista. Onneksi löysin H&M:ltä rekillisen vaaleanpunaista kaiken mustan joukosta. Vaikka (krhhmm)ostolakossa olenkin, en voinut vastustaa kiusausta kun näin näitä neuleita vielä muutaman jäljellä! Rakastan neuleita ja vaikka tämä onkin ohut ja läpikuultava, aion pärjätä sillä talvella tuulessa ja tuiskussa. Ihan vain periaatteen vuoksi, koska se on vaaleanpunainen.
Pitää olla tarkka ettei napa vilustu.

Olen kehittänyt itselleni obsession Ted Bakerin luomuksiin. Tällä hetkellä minulla on vasta tuo iso kassi päivittäisessä käytössä, pienempi vaaleanpunainen shopper bag vuoden vanhempaa mallia ja mintun värinen meikkipussi. Halusin villiintyä Ted Bakerin liikkeessä Lontoossa täysin, mutta koska lompakko ei antanut periksi niin päädyin vain pariin ostokseen. Näiden pakkasenkesto ei ole kovin hyvä, enkä sitä uskalla uhmatakaan joten tässä nyt mietin mitä ihmettä hommaan talvipakkasille. Miksi ihastun aina kaikkeen muoviseen?


Pimeässä kuvaaminen on kurjaa. Yäk. Rakeet ei ole yhtään sympaattisia. Vaan ei. Onneksi olen hankkimassa tähänkin asiaan parannusta, mutta shhh siitä myöhemmin lisää kunhan asia on ajankohtaisempi.

Briefly in  English: I've been on a (worst) shopping ban for a while now. I've been violating my shopping ban rules since week one, I just can't help it. I'm completely hopeless.
I needed new ankle boots as one pair broke and an other pair I sold. When I ran into these Yumetenbo ankle boots I didn't hesitate to buy them. I love the design and the color choice was quite obvious. 
I also bought that pink cardigan from H&M. I hate it when only clothing available here in winter is black, gray or white. Fortunately I ran into this pink cardigan, you can never have enough cardigans right? It's a bit thin and see-through but I don't mind as long as it's pink.

Lately, I've gotten a little bit obsessed with Ted Baker. So far I have only gotten myself two bags and a make up pouch. I wanted to shop till I drop in Ted Baker's store in London but my wallet didn't allow such thing to happen. I use this large bow shopper bag daily but as the plastic will crack on cold weather, I have to figure out something else to use in winter. Why do I always fall in love with everything made of plastic?

14 kommenttia :

 1. Oiii miten ihanat kengät ja söpö asu <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ostoksia :) Mäkin niin rakastan ted bakeria ^^"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Tottakai voi aina kysyä, kuvien hame on vähän yli vuoden takainen ostos myöskin H&M:ltä! :)
   Jaahas puhelimella en näköjään pääse kommentoimaankaan oikeilla blogger-tunnuksillla.

   Poista
 3. Voinko myös kysyä mistä sait tuon valkoisen pitsi hameen?

  VastaaPoista
 4. Ted Baker on ihanin <3. Oon parin vuoden aikana onnistunut haalimaan jo melkoisen kokoelman kaikkea, joka kasvaa vaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Minäkin yritän kasvattaa kokoelmaani aina kun mahdollista! :D

   Poista
 5. Aww the boots are sooo cute <3

  ~ Sann
  www.Piixel.nl

  VastaaPoista
 6. Oletpa tosi aikuisen näköinen! Viimeksi kun eksyin tänne olit tyyliin 15... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :D Nyt näytän kuulemma entistä vanhemmalta kun kävin tukkalääkärillä eilen. Siitä enemmän ensikerralla, to be continued.

   Poista
 7. Toi ted bakerin kassi on maailman ihanin!!


  http://melidas.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!