The cold never bothered me anyway

Inhoan syksyssä sitä ainaista märkää ja pimeää, joten voitteko kuvitellakaan, millainen riemu siitä repesi kun huomasin että aurinko paistaa ja lumi on maassa? Parasta talvessa. Minulla on hyvin epäsäännöllisiä koulupäiviä, saatan olla 11 tuntia koulussa ja seuraavana päivänä vähän yli tunnin. Onneksi yksi lyhytkin koulupäivä sattui aurinkoiselle päivälle, niin pääsin riemusta kiljuen kuvaamaan ulos talvipakkaseen. Aikomuksena oli kuvata asukuvat kaikki ulkona, mutta koska pakkasta oli -12 ja pudotin kaukolaukaisimen lumihankeen, se päätti simahtaa ennen aikojaan ja jouduin menemään sisälle herättelemään sitä ja sulattelemaan kohmeisia sormia. Joten ehkä voin sanoa, että se kylmyys häiritsi sittebkin hieman. ppffftt
Tämä karvalakki on muuten mun vakiovaruste pakkasella - sen lisäksi että se on super katu-uskottava(heh) ja lämmin, tykkään hirveästi siitä miltä se näyttää nyt lyhyempien hiusten kanssa.

I hate when the weather is wet and dark in autumn so can you understand the joy of realizing that it has snowed and the sun is actually shining? The best things about winter. My schedule in school is really irregular as sometimes my schooldays can last for 11 hours but the next day I have only one class. Fortunately I had one of those shorter schooldays on a really pretty and sunny day this week and I could finally take some outfit photos outside. I was supposed to photograph the whole outfit outside but it was -12 C and I dropped my camera's remote control in the snow so I had to go inside to warm it up. So maybe I should say the cold bothered me a little bit after all.Takki: Asos
Hattu, kaulus, kengät: Ebay
Paita: Gina tricot
Hame. kaulakoru: H&M


Syksyn kirjoitusten jälkeen minun piti ahkeroitua opiskelemaan Japania itsenäisesti, mutta toistaiseksi se on jäänyt siihen että olen saanut kaivettua vanhat oppikirjat esille ja todennut olevani jo aivan ulapalla koko kielestä.
Sen lisäksi että minun pitäisi ahkeroitua opiskelemaan vapaaehtoisia asioitakin, mulla on tiedossa kahdet joulumyyjäiset. Molemmista yritän kirjoitella ja laittaa kuvia korutarjonnasta myöhemminkin, mutta ainakin jouluaiheisia leivoksia olisi tulossa ja nallekarkkeja. Paljon nallekarkkeja. Niitä en ole aikaisemmin tehnyt, mutta nyt väänsin alusta alkaen käsin  fimosta yhden malliksi ja tein siitä muotin. Ensimmäinen muottierä  ei tietenkään ollut ihan sitä mitä hain, sillä vihreä muuttui aika ärpäkän radioaktiiviseksi kuivuessaan. Virheistä oppii ja ainakin ne kokonaan kuivuttuaan muuttui läpinäkyvimmiksi mitä kuvanottohetkellä luulinkaan. Pysykää kanavalla, miniherkkuja tulossa lisää!8 kommenttia :

 1. Aww you look so cute in that coat :D

  ~ Sann
  www.Piixel.nl

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten nätti oot!! ❤ Niin kauniita kuvia! *___*
  Tykkään kans enemmän talvesta, mitä siitä nollakelin loskasta, märästä ja pimeydestä. Tykkään päästä pulkkamäkeen! :D Pakkaselta on myös helpompi suojautua, kun se kylmyys ei mene heti ns. ytimiin asti, vaikka on tässä ollu näpit vähän jäässä joinain päivinä. Nyt kyllä harmiksi täällä näyttää siltä että lumi sulaa ja mennään taks +6 asteen tietämille. :(

  Ootko opiskellu paljonkin japania? Ite opiskelin kans joskus mooonta vuotta sitten alkeita ja ymmärrän perus jotain sanontoja ja sanoja, mutta en osaa muodostaa lauseita, en muista kaikkia hiraganoja, puhumattakaan katakanoista.. Tarkotus on ollu jatkaa opiskelua itsenäisesti, mutta tuossa hyllyssä noi kirjat vaan kököttää ja kerää pölyä. x) Tsemppiä opiskeluun!

  ~ Frillycakes ~


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! c: ♥
   Kylmyydeltä voi suojautua, mutta kosteus kietoutuu vaatteiden alle ja menee tosiaan luihin ja ytimiin, yh. :I

   Japania opiskelin 5 vuotta joskus, aloitin siis 5. luokalla ja kävin kurssit järjestyksessä 1,2,3,4 ja vielä kertauksena 3. Nyt on päässyt taidot ruostumaan sen verran, että hiraganoilla vielä kirjoitan, mutta kanjeja unohtunut satoja ja katakanoja en osaa kunnolla enää. Itsenäinen opiskelu on vain niin vaikeaa - siis koska sen voi aina tehdä myöhemmin. "no kohta mä opiskelen" Harmi sinänsä, koska minulla oli oikein hyvä pohja oppia se kieli sujuvasti, koska aloitin opiskelun lapsena. :D Vielä joku päivä minä ryhdistäydyn!

   Poista
 4. Your coat is simply so adorable! I discovered your blog today, and I love your style :)!
  x Angela // the-style-doll.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!