Christmas

Joulu oli ja meni ja kohta olisi myös aika erota armaan joululomani kanssa. Vietimme yhdessä ikimuistoisia hetkiä pelaten pokemonia ja suklaata syöden, mutta onneksi voin kohta alkaa odottaa jo hiihtolomaa. Hih. Tämä joululoma oli hyvin odotettu ja ehkä myös ansaittukin, valitettavasti tosin kohta taas arki tulee läpsimään avokämmenellä kasvoille ja sama rääkki jatkuu.

Tänä vuonna en jouluna toivonut mitään muuta erikoista kuin pokemon Alpha Sapphirea, pelikonsolia siihen ja perinteistä joulun viettoa mummulassa. (sekä mummun lihapullia ja  sitä että joulupukki ei tulisi, koska naamioituneet ihmiset on enemmän kuin pelottavia t: Salli 18v) Kun minulta kysyttiin mitä haluan lahjaksi, heitin vastaukseksi puoliksi vitsillä "vaaleanpunaista".

 Ja kuten kuvista näkyy, toive meni perille salaisille joulupukeille. Minulla olisi tänä vuonna mitä todennäköisimmin muutto pois kotoa ja olen enemmän kuin vain iloinen että sain kaikkea tarpeellista! Vaaleanpunaisena toki, mikä tekee kaikesta vielä mieluisampaa.

Naked-palettia olen halunnut jo pitkään ja nyt vihdoin sain sen! Valitsin 2. paletin, koska siskoni sai kolmosen ja ykkösen vastaavia lämpimämpiä sävyjä mulla onkin jo yhdessä pienemmässä vanhassa paletissa. Tämä ei ehkä ollut joulun yllätyksistä suurin, koska tilasin sen itse.("Tilaa sulle ja Alisalle ne luomivärit kun oot siinä nyt ja tiedät oikeat") (•ᴗ•)♫♪
 Jos kysytte onko tämä kaiken sen hypetyksen arvoinen, niin on! Ainakin jos osaa käyttää, minulla on menossa hirveä harjoittelukausi nyt että saan hyödynnettyä jokaisen sävyn kunnolla. Omia lempparisävyjä on ehkä Half Baked, Booty call, Chopper, Verve ja YDK.

Tuosta nallepaidasta täytyy mainita sen verran, että on muuten maailman paras pörrönallekarvapaita. Valtava, pörröinen, söpö, lämmin, täydellinen. Ja ehkä vielä kerran valtava, joten saa nähdä näkyykö minua sentään koulussa tuo otus päällä.

Sain myös uuden kätevän kameran jalustan, mikä ei kuvissa tietenkään näy, koska se oli käytössä. Omaa jalustaa minulla ei ole koskaan ennen ollut, vaan käytin äitini vanhaa tripodia 80-luvulta. Tämä mötikkä ei yllätysyllätys ollut ihan mukana kannettava versio painonsa puolesta, joten uusi ja oma oli kovasti tervetullut.

Pokemonia olenkin nyt sitten pelannut ihan non-stoppina jouluaatosta lähtien ja koko pelin pelasinkin läpi(delta episodea myöten) kuudessa päivässä. Sinänsä vähän harmi että hoppuilin, koska mitä nyt sitten pelaan into piukeana yötä myöten? Legendaarisia voisin keräillä kourallisen lisää ja eeveen evoluutioita olen hankkimassa jokaista, sekä treenata uuden mahtitiimin eliittinelosen rematchia varten.

Pokemonia pelaan oikeastaan aikalailla sen takia, että sain sapphiren ja gba sp:n lahjaksi kun täytin 7. Sen jälkeen pelejä olen haalinut emeraldin, fire redin, red resque teamin, pin ballin, heart goldin ja nyt tämän. En koe mitään viehätystä uusista pokemoneista, joten pelaankin vain 1-3. generaatioiden pokemoneilla, koska niiden parissa kasvoin. Ah sitä nostalgian määrää kun tämän Alpha sapphiren nyt napsautin käyntiin. 

Tilasin itselleni joululahjaksi puoliksi paniikkiheräteostoksena Lime Crimeltä pohjustusvoiteita ja huulipunan. Olipa kerran torstaiaamu, jolloin lime crimen black friday alennukset paiskattiin päin minun naamaa. Olin harkinnut pitkään jo tilaamista, joten näin tilaisuuden koittaneen ja opettajan valvovaa silmää vältellen(ja puoliksi hyperventiloiden) klikkailin itselleni nämä internetsin syövereistä. Huulipunaa valitessa arvoin pitkään parin sävyn välillä, mutta päädyin sitten tähän Cosmopopiin mitä olen pitkään himoinnut. Täydellisempää vaaleanoranssia huulipunaa saa etsiä! Mulla oli onneksi jo tähän sopiva, hiukan tosin tummempi, Holika Holika huultenrajauskynä joten täydellinen combo oli valmis.
Nuo luomivärien pohjustusvoiteet on vain ehdottomasti ykkösiä. Sen lisäksi että molemmat kirkastaa luomivärien värejä, tuo violetti tuubi tekee myös vedenkestäväksi. Kasteltu, hinkattu, testattu, todettu.Uusivuosi  sitten menikin aikalailla löhöilyn merkeissä maalla poikaystävän luona laiskotellessa. Yhtään taiteellista rakettikuvaa en kerenny napsia ja vuoden vaihdekin meni mama awardseja katsoessa. Tämän vuoden puolella eksyttiin tosin kerran iltaa viettämään keskustaan.


In English:
I'll do just a quick translation this time too because there's not much relevant things to miss for non Finnish readers in this post. (again, haha) My Christmas holiday is almost over and it's time to go back to ordinary life. This year I didn't wish for anything special for Christmas.(except for Pokemon Alpha Sapphire and 3DS) People asked me what I want for Christmas and my answer was "pink", which was half joke of course. But as you can see, my wish reached my secret santas and I got a lot of pink things. I'm most probably moving away from home this year and all of this is highly necessary.
I also got Urban Decay's naked 2 palette which I've wanted for long time already. It's absolutely amazeballs and my favorite shades are Half baked, Bootycall, Verve, YDK and Chopper.


Surprise surprise I've been playing my new Pokemon non-stop since Christmas eve and I completed the whole game including Delta episode in 6 days.I also ordered myself a Christmas present from Lime Crime's Black Friday sale. I've wanted to order from Lime Crime for ages and that was the perfect chance. I chose one unicorn lipstick and two eye shadow primers. The lippie is Cosmopop and it's definitely the best light orange lipstick ever. Fortunately I already had a lip liner(Holika Holika pro beauty pencil tint) in matching color(just a bit darker) to match with this, so I have the perfect combo! The primers are amazing, they make the eye shadow itself a lot brighter and the lilac tube also makes it waterproof.

I spent my new years eve at my boyfriend's house just chilling and watching Mama awards. c:
That's all this time, bye!Kuinka teidän joulu ja uusivuosi on sujunut? (•o•)♫♪

5 kommenttia :

 1. Ihana läjä vaaleanpunaista kamaa! ;u; Osaispa omatki vanhemmat löytää noin söpöjä juttuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kieltämättä yllätyin itsekin! Nämä kaikki ihanuudet on tosiaan kerätty ympäri Suomea sukulaisten ja perheen toimesta, mutta ne sointuu kaikki ihanasti yhteen - ihan vain koska kaikki on valeanpunaista. :D

   Poista
 2. Minkälainen sun Pokemon tiimi on Alpa Sapphiressa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä luottotiimiin kuuluu: Tero(Gardevoir, 71lv ja tero on tiimin tyttö), Joli(Swampert 77lv), Chu(Raichu 71 lv), Nugget(Bellossom 73 lv), Mr Snuggles (Mightyena 67 lv, jäänyt vähän vähälle huomiolle kun olen kehittänyt eeveetä) ja Von Pulu(Swellow 72lv) Näillä menin pelin läpi, nyt koulutan Ninetalesia, Arcaninea, Quilavaa, Umbreonia, Eeveen kaikkia muotoja, Clefarya ja Jigglypuffia. Legendaarisia olen keräillyt toistaiseksi vasta 9. Juonen pelattuani läpi olen keskittynyt lähinnä keräilemään harvinaisuuksia Dexnavilla. :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!