Fluffy&Floral

Päivän asua tällä kertaa. Tai siis viimeviikon asu ehkä enemmänkin. Yhdet ylioppilaskirjoitukset on selvitty, vielä kaksi koetta edessä. Penkkaritkin oli ja meni eilen ja kivaa oli, kuvia laitan kunhan kone tunnistaisi tiedostoja puhelimen kansioista. Nämä(kin) kuvat oli tarkoitus postata aikaisemmin, mutta bloggerilla on jotain minua vastaan ja se käärii kaikki kuvat harmaaseen verhoon ja kuvien muokkauksen kanssa on saanut säätää ja arvailla lopputulosta. Lumikin oli vielä valkoista ennen bloggeriin latausta. Auto enhance on pois päältä mutta silti joka kerta lopputulos on yhtä sumea ja pimeä. Ken tietäisi mitä se tällä kertaa kiukuttelee.

Mutta tosiaan, tilasin vuoden alussa kawaii gyaru shopista itselleni Liz lisan pitkähihaisen mekon. Olen pitkään haikaillut yksinkertaisempien Liz lisan mekkojen perään ja olin ihan myyty heti kun näin tämän myynnissä. Mulla on joku juttu kukkaprinttiin ollut jo jonkun aikaa ja tässä on kaikenlisäksi vielä suht neutraalit värit ja pitsiä yläreunassa. Loppujen lopuksi tämä osoittautui hieman isohkoksi, joten laitan vyöhön yhden reiän lisää kunhan muistan ja pienennän mekkoa hieman parista saumasta. Tästä pienestä koko-ongelmasta huolimatta tämä on kyllä yksi lempparimekoista ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön! Nauttikaa vähämeikkisistä kirjoituspäiväkuvista, hihi.


Tässä on jotain muutakin uutta päällä, nimittäin tuon (teko)karvareuhkan tilasin ebaysta vähän joulun jälkeen. Olen kuluttanut ahkerasti mun maailman parasta karvalakkia joka päivä ja ajattelin että tarvitsen hieman vaihtelua. Tässä on siis huppu, kaulahuivi ja käsineet samassa ja tuolla taskuosissa kulkee kätevästi pikkusälää(mm bussikortti) aina menossa mukana kylmälläkin. Neule ja saappaat on blogin puolella jo tutut yumetenbon.


Tuntuu vähän siltä, että olisi tukan värjäys edessä. Ehkä myös harjaus näiden kuvien perusteella, mutta syytetään vaikka huppua siitä. Tykkään tästä punertavan vaaleasta, mutten oikein tiedä mitä haluaisin seuraavaksi. Pitkäksi yritän joka tapauksessa kasvattaa, nyt kun tämä letti tuntuu vihdoin kasvavan edes vähän ilman että latvat murenee samaa tahtia. Asiallisia ehdotuksia otetaan vastaan, mutta kaljua, keesiä, tattikampausta, rastoja, siiliä tai edes sivusiiliä on turha ehdottaa.


I ordered my new Liz Lisa dress from kawaii gyaru shop last month. I've been drooling over more simple Liz Lisa dresses for a while now and when I laid my eyes on this one, I fell in love immediately. Lately, I've been obsessed with flower print and this dress has lace also. It turned out to be a bit loose on me so I think I'll alter it a bit. I apologize that these photos turned out gray and dark - I don't know what blogger does to my photos because they aren't definitely like this in Photoshop. I've already checked the settings if auto enhance is on but it's not.
My cardigan and boots here are from Yumetenbo.

6 kommenttia :

 1. Onpas söpö asu! Kukkakuosit saa odottamaan kevättä entistä enemmän.
  Kuvien tallentaminen PNG muotoon pitäisi auttaa tohon kuvien harmauteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen aina tallentanut kuvat jpg-muotoon ja ongelma ilmeni vasta tässä postauksessa, mutta kokeilenpas joka tapauksessa jos auttaisi!

   Poista
 2. Voi ku oot niin nättinä <3 ihanuus kuvia ^___^
  Hmm..emt mitä vois tukalle tehdä, mä tykkään siitä noin, semmonen sivulle vedettävä otsatukka kyllä vois sopia :)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3
   Pitääpä miettiä kaikenlaista, sivuotsis oli joskus ja tykkäsin paljon siitä miltä se näytti, mutta sitä sai kyllä heilutella pois naamalta vähän väliä. :D

   Poista
 3. Teippipidennykset tai sinetit! Nätisti kerroksittain leikatut hiukset niiden seuraksi, joita voisi kihartaa kivasti ^_^ Väriä en vaihtaisi, mutta astetta paria vaaleammat raidat voisi kirkastaa väriä hieman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pidennyksiä joskus himoitsin, mutta samasta syystä mistä en ripsien pidennyksiäkään hankkinut, en hiuksiinkaan mitään liimaile. Minulla nimittäin on hyvin ohut ja herkkä hiuslaatu, joten voin hyvin kuvitella että pidennyksien voimasta tukkaa tippuisi tupottain. :( Samasta syystä myös hiuksien lämpökäsittelyn ja vaalentamisen olen jättänyt - siinä vaiheessa kun löysin yli 20 haaraisen hiuksen päästä, heräsin siihen mitä minun hiukset kestää ja mitä ei.

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!