Pink&Polka dots ♫♪

Tässä yksi päivä vihdoin näytti ilma sen verran kesäiseltä(vähäsateiselta), että uskaltauduin jäämään ulos kuvaamaan asukuvat. Minulla on ollut hamekausi nyt jonkun aikaa ja haluaisinkin haalia kaappiini enemmän erilaisia hameita, sillä nykyinen laivastoni koostuu lähinnä vesirajaa hipovista miniräteistä. Maxihameita on myös, mutta midi-mittaiset helmat houkuttelisi ihan hirveästi! Minulta löytyy tämä yksi ainoa polvimittainen hamonen, jota kyllä kulutan ahkerasti aina sopivien ilmojen sattuessa.
Takki, vyö, sukat: Ebay
Hame: Cubus
Kengät: Kirpputorilta
Toppi on BikBokilta ja kuuluu yksiin suosikkeihini - harmiksi joudun nykyään ahtamaan itseni siihen runsaan väkivallan saattelemana, että vetoketju menisi kiinni. Jos joku tietää mistä voisin ostaa vastaavanlaisen uuden niin ilmiantakaa kyseinen liike! (ei kaarituellista, mutta topattu crop top siis)
Melkein samantien kun pääsin ulos, alkoi hervoton vesisade. Ja ihan kuin se ei olisi riittänyt, seuraavaksi sain niskaani taivaan täydeltä valtavia rakeita. Yritin suorittaa kuvaamisen loppuun sisällä, mutta hieman jäi harmittamaan etten saanutkaan niitä ihanan aurinkoisia pärstäkuvia postauksen päätteeksi. Sisällä lopputulos tuntuu monesti olevan hieman passikuvamainen nimittäin, auts.Minulla on ollut pieniä (ja suuria) tarkennusongelmia kameran kanssa, mutta toivottavasti se ei näy näistä kuvista liian selkeästi. Mutta viat sikseen, tein nimittäin pienehkön(tai suurehkon) heräteostoksen aikaisemmin tällä viikolla:
Tabletista olen haaveillut pitkään, sillä e-kirjojen lukeminen ja kielten opiskelu netissä helpottuisi huomattavasti. Nyt minulla sitten napsahti päässä, ja sen kummemmin jahkailematta hyppäsin seuraavan bussiin ja hurautin Giganttiin. Ostopäätöksessä ei kauaa mennyt, sillä tämä oli oikein hyvässä tarjouksessa. "No jos minä nyt tämän sitten ostaisin." "Juu. Musta vai valkoinen?" "Laitetaan vaikka se valkoinen." Toki se raha onkin sitten muista tarpeellisista hankinnoista pois, mutta hetkeäkään en ole katunut kuin kalliiden bussimatkojen osalta.
En ole aikaisemmin omistanut applen tuotteita, joten halusin päästä myös testaamaan miltä ios tuntuu käyttöjärjestelmänä.Briefly in English: 
The spring was really cold and rainy and summer hasn't been any better - Photographing outside the house has been more like luxury for me.  One day a while ago I finally managed to pull myself together and went outdoors to take some outfit photos.  When I got everything ready and started taking photos, I got a surprise rain shower. And because that wasn't clearly enough, it started to hail also. I didn't get my sunshine filled selfies in the end but I tried to continue shooting indoors. Despite the sudden weather change and quickly taken photos, I like this outfit. Jacket, socks and belt are from Ebay, shoes are second hand and skirt is from Cubus. This crop top is one of my favorites but unfortunately it's so small that squeezing into it is a huge struggle every time! 
I also made a small(or not so small) impulse buy earlier this week. I have been thinking about getting something like this for a long time but now I finally did it. As soon as I walked into the store and saw that iPad air,  I had made my decision. This makes  studying online and reading e-books really easy. I haven't regretted buying this even though I should have used the money on something else.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!