The first snow

Ihan ensimmäiseksi haluaisin kiittää kaikkia edellisen postauksen saavuttamasta suosiosta! Ihana jos se koettiin informatiiviseksi ja siitä oli hyötyä jollekin. Kuvanmuokkaus-postausta toivottiin useampaan kertaa minulta, joten sen idean olenkin pistänyt korvan taakse jo. Mikäli teillä on lisää toiveita, kysymyksiä ja ideoita niin kuulen ja toteutan mielelläni. Kuvanmuokkaukseen liittyvää blogitekstiä pitää jo alkaa työstämään pikkuhiljaa, jotta saan sen lähiviikkoina ulos.

Nyt itse asiaan, eli käytiin tässä muutama päivä sitten Pauliinan kanssa kuvailemassa ulkona asukuvia. Sen verran hyvä tuuri kävi, että aamulla oli satanut lunta ja lumisade lakkasi juuri sopvasti päiväksi. Ensilumi tämä ei ehkä ole, mutta ensimmäinen kameralla ikuistettu lumi tälle syksylle. Ihan mielettömiä määriä lunta ei tuolloin vielä ollut, mutta tämä vähäinenkin määrä kyllä piristää maisemaa kummasti!

Pääsin ensimmäistä kertaa ulkoiluttamaan uutta H&M:n pörröneuletta. Olen halunnut sellaista söpöä pörrö(ulko)takkia, mutta tältä erää joudun tyytymään tähän vain sisävaatetuksena. Pointsit siitä että tässä on vuori sisällä, eli karvalanka ei sähköistä ihan kaikkea sen alla!


Skirt: New Yorker, Shirt: Vila, Belt&Cardigan:H&M

Pro tip: alakulmasta kuvatut kuvat imartelevat jalkojen pitutta, mutta voivat näköjään tehdä aivan hävyttömän kepposen hameen pituudelle. Katsoin kauhuissani kotona koneelta miten lyhyeltä tämä hame näyttääkään! Eihän se todellisuudessakaan pitkä ole, mutta ihan saman mittainen kuin muutkin hameeni. Ehkä pitäisi vain valittamisen sijaan keskittyä tuntemaan tyytyväisyyttä siitä, että tämäkin pätkä onnistui vihdoin näyttämään kilometrikoivelta. Eheheh

Vaikka edellinen postaus koskikin asukuvien ottoa yksin, tällä kertaa kiitos kuvien napsimisesta kuuluu Pauliinalle! Vaikka asukuvien ottaminen yksin onkin kivaa, kyllä se pakkasessa yksinkertaisesti menee nopeammin kaverin kanssa. Eilen testasin ja vielä tarkeni ottaa yksinkin kuvia ulkona melkeinpä tunnin verran pelkässä mekossa, bring it on Suomen talvi! Täällä ei palella.

6 kommenttia :

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!