MAKE IT PINK&BLACK

Edellisessä postauksessa lupailinkin erikseen vielä asukuvapostausta vapulta Helsingistä! Sunnuntaina matkani jatkuin lentokentän kautta takaisin kohti Oulua ja matkustamisen vuoksi halusin pukea päälle jotain suhteellisen mukavaa.


Junalla tai bussilla matkustaessa voin pukeutua vaikka perunasäkkiin kiireen yllättäessä, mutta jostain syystä lentokentälle laittaudun. Pidän lentokenttien ilmapiiristä, ihmisiä tulee ja menee määränpäihinsä ja olo on kuin seikkailulle olisi lähdössä. 

Selviämisseikkailuksi meinasi muuttuakin, kun toiseen suuntaan lähdössä koneeseen jonottaessa rikoin puhelimeni tiputtamalla sen taskusta. Passilla onneksi pääsi sisään ja luurikin lähti hellästi nyrkillä nujauttamalla takaisin käyntiin(ja vielä porskuttaa).
Etsittiin tovi, tai kaksi,  Sagan kanssa kunnollista asukuvailupaikkaa, mutta se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Keskipäivän aurinko porotti taivaalta kuin kiusallaan ja jokainen varjopaikka oli jonkinlaisessa remontissa. Katseiden saattelemana saatin kuitenkin vihdoin kuvat otettua, omistani kiitos Sagalle!Shirt: Gina Tricot; Skirt, coat, cardigan: H&M; Bag: Ted Baker; Shoes: Ebay

Tykkään ihan hirveästi söpöistä sukkahousuista, sillä niillä on helppo saada jotain pientä kiinnostavaa asuun. Nämä rusettisukkikset on nousseet jopa kissasukkiksien ohi suosikeiksi! 
Tämä hame on itseasiassa H&M:n lastenosastolta, mutta naistenosastolla vastaavalla hintaa oli 5€ enemmän. En yleensä pukeudu kokonaan trikooseen, kovin montaa trikoohametta minulla ei itseasiassa olekaan. Tämä on vain todella kätevä matkustaessa, sillä mustassa ei näy ylimääräinen lika, mitä matkoilta mukaan tarttuu, ja malli on mielöttämän mukava.

Huomasin, että harvemminpa laitan asukuvia aivan naturelleilla hiuksilla! Omistan painajaismaisen hennon, tikkusuoran, ohuen ja liukkaan hiustyypin, minkä vuoksi pyrin yleensä kihartamaan hiuksiani edes jonkinlaisen volyymin luomiseksi. Nyt kuitenkin kiire ja tuuli astuivat kuvaan, joten hiustenlaitto sai siltä aamulta jäädä. Yleensä julkaisen myös vain ne onnistuneimmat otokset, mutta loppuun voisin jättää yhden tällaisen helmen minkä Saga minusta ikuisti:

Hauskoja painajaisia.

Itse henkilökohtaisesti pidän mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä. Tai oikeastaan vaaleanpunaisen ja minkä tahansa yhdistelmästä, mutta mustaa isken peliin silloin kun haluan kontrastia( tai harhakuvan normaaliudestani).  Tässä asussa oloni ei ehkä ole kovin aikuinen, mutta joskus on kiva olla ihan vain söpö. 

Tällä hetkellä minulla on työn alla matkakuvat Japanista, mutta koneellani on tilaa vain puolet siitä mitä kaksi muistikortillista vaatisi. Ei myöskään toivoa, että ulkoiselle kovalevylle mahtuisi enää tiedostoakaan -  tästä on siis tulossa ikuisuusprojekti. Sillä välin täytyy siis bloggailla jostain aivan muusta, mutta onneksi ideoita on enemmän kuin aikaa. Hauskaa juhannuksen jälkimeininkiä kaikille!

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla että joku muukin on samaa mieltä! Jos minun makuani pitäisi kuvailla elokuvan nimellä, se olisi Fifty shades of... pink.

   Poista
 2. Vaaleanpunainen toimii kyllä aina! Muutenkin aivan ihana ja mukavan näköinen asu sulla <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kaunoinen <3 sä oot vaa nii nätti ^_^ <3

  VastaaPoista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!