OUTFIT: ZAFUL TRENCH COAT

MONDAY, DECEMBER 05, 2016Lauantaina lähdettiin syömään poikaystäväni kanssa ja samalla sain kuvat perjantaina saapuneen Zafulin paketin sisällöstä!  Ilma sattui mitä parhain, aurinko paistoi eikä pakkasta ollut liikaa. Oli ihana ottaa asukuvia taas pitkästä aikaa, varsinkin kun nykyään minulla on parempi linssi ja kuvaaja. Pitkästä aikaa esiinnyn täällä myös housut jalassa! Näistä on tullut ihan lempparihousut, jotka näyttää hyvältä minkä tahansa kanssa. Tällä kertaa esittelyssä on kuitenkin tämä uutukainen ihana trenssitakki, jonka sain käsiini muutama päivä sitten!


 Coat: Zaful , Sweater: H&M, Scarf: Gina tricot, Boots: Nelly, Watch: Michael Kors

Tykkään omistaa erilaisia takkeja, sillä niitä tarvitsee Suomessa ehkä eniten kaikista vaatteista. Tämän trenssitakin valitsin Zafulilta yhteistyöpakettiin ja ennakko-odotuksista huolimatta yllätyin positiivisesti. Värikin on aivan täydellinen lämpimän beige! 

Katselin takista muutamia kuvia muiden blogeista, joten minulla oli hieman käsitystä siitä, millainen se tulisi olemaan. Edullisen hinnan vuoksi odotin ties millaista materiaalia ja laatua, mutta tuote pääsi yllättämään täysin! Vuoritettu tämä ei ole, joten ehdottomasti ei ole talvikelien takki. Tämä kuitenkin menee täydellisesti Suomen kesään tällaiselle vilukissalle. Vaikka paketti seikkaili matkalla kauan, tuotteet oli postitettu ihan muutaman päivän sisällä tilauksesta huolimatta siitä, että toisen tuotteen kohdalla luki 7-15 arkipäivää. Näiden kokemuksien perusteella suosittelen!

Paketista paljastui myös ylläoleva ihana laukku, mutta ajattelin, että se ansaitsee ihan oman postauksensa! Tässä siis vain pieni kurkistus siitä, mitä tulen esitelemään seuraavaksi.

10 kommenttia :

 1. Ihailin tota asua jo instassa <3 Niin kaunis ja just niin sua <3

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi kuinka upeat kuvat susta ja ei vitsi miten toi asu on upea!!! Niin kaunista! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania asukuvia! Sulla on tosi mielenkiintoinen blogi ja hyvää luettavaa! Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet lukijat on aina tervetulleita! Kiitos paljon :)

   Poista
 4. ihan hurjan kaunis ja hempeä asu, tykkään valtavasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tykkään itsekin kovasti tästä värimaailmasta, vaaleanpunainen yhdistettynä tällaisiin neutraaleihin väreihin ei voi mennä pieleen!

   Poista
 5. Oi miten kaunis asu ja täydelliset värit! <3

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy myöntää, että tämä on varmaan yksiä lemppareita tällä hetkellä, mikä väriyhdistelmiin tulee

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!