BE MY VALENTINE

TUESDAY, FEBRUARY 14, 2017Ihanaa ystävänpäivää kaikille! En ole koskaan ollut hyvä juhlistamaan ystävänpäivää, vaikka idea siinä on ihana. Ajattelin alunperin tehdä inspiraatioksi postauksen muutamista asuista ystävänpäiväksi, mutta ulkona oli liian kylmä ja helvettikin ehti siinä jo jäätyä - päädyin väkisinkin siis hylkäämään idean. Minulla ei Tampereella ole ystäviä, joiden kanssa tätä päivää voisin viettää, eikä poikaystävälleni suomalainen ystävänpäivä ole tullut tutuksi. Vietämme tätä siis ihan pariskuntajuhlana, kuten muualla maailmassa on tapana. Niin paljon siis kuin tiistai-iltana töiden ja koulun jälkeen väsyneenä jaksaa juhlistaa.

En ole koskaan ostanut ystävänpäivälahjoja parisuhteessa aikaisemmin, ja tänä vuonna havahduin asiaan hyvinkin myöhään. Rakastan ostaa lahjoja, mutta olen todella huono siinä. Tai vähintäänkin stressaantunut. Opiskelijakin olen, joten kalliita lahjoja ei ostella useaa kertaa vuodessa - eikä meistä taida kumpikaan oikein tietää, kuinka korkealla tai matalalla toisen rima niiden suhteen on. Pyörittelin päässäni ideoita yllätysleipomisesta, mutta alkuperäisen aikataulun mukaan meidän piti molempien palata yhtä matkaa kotiin, joten se siitä. Törmäsin kuitenkin facebookissa maailman söpöimpiin suklaisiin, eikä yllätystä tarvinut miettiä enää kahta kertaa!
Kipaisin eilen ostamaan Tallipihan suklaapuodista aivan ihania, joskin hieman tyyriitä, suklaita. Nämä ova ehkä suloisinta ikinä ja mainio vaihtoehto perussuklaarasialle! Kriiseissäni en viitsinyt ihan kliseisiin sortua, mutta suklaata oli saatava.  Mikäs siis parempaa kuin suklaa, donitsit ja muffinssit kaikki samassa paketissa! Olisin halunnut jakaa nämä jo eilen inspiraatioksi, mutten voinut ottaa riskiä salaisuuden paljastumisesta blogin kautta. Tallipihan suklaapuoti oli aivan ihana ilmestys kaikkine herkkuineen ja siellä tulen vierailemaan ihan varmasti uudelleen! Olen Tamperelaistunut hyvin huonosti, enkä tiennyt ollenkaan, että tällainen aarre oli Finlaysonin taakse piilotettu.

Tuntuupas erikoiselta, että minä kirjoitan ruuasta. Ruokakuvilla. Siis jaan ruokakuvia blogissani, ihan totta. Siis blogissani, jossa haluaisin vain kirjoittaa kivoista vaatteista ja kauniista kuvista. Mutta koskaan en ole ennen ollut näin innoissani suklaasta! En itse ole suuri suklaan ystävä, mutta tiedän toisen puoliskoni olevan. Ajattelen aina välillä, ettei lahjani ole riittävä. Minulla ei ole mitään hajua, mitä itse tulen saamaan, vai saanko mitään. Suhteessa, jossa toinen on opiskelija tai työtön ja toinen työssäkäyvä, syntyy helposti iso kuilu lahjabudjettien välille. Meillä molemmat haluaisivat aina panostaa täysillä ja näyttää sillä välittävänsä, mutta aina ei tarvitse panostaa rahalla. Ja onhan minulla kimaltavaa skumppaa. Ja korttikin!

Kuinka te vietätte ystävänpäivää tänä vuonna?

10 kommenttia :

 1. Siis aivan ihania kuvia! Tuli pieni makean nälkä noita suklaita katsellessa.
  Itsekin oon todella huono lahjojen ostaja. Koskaan ei tiedä mitä toinen tarvitsee vai tarvitseeko edes mitään. Tässä vuoden sisällä oon huomannu et paras lahja minkä toiselle voi antaa on pieni hemmottelu. Kukaan ei sano ei jos tuo aamiaisen sänkyyn tai tarjoaa illallisen.

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä juuri, aina ei tarvitse panostaa rahaa, vaan omaa aikaansa. :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Tallipihan suklaapuoti on kyllä sellainen paikka, missä on pakko itsekin joskus pyörähtää! Niin suloisia suklaita ♥ Hyvää ystävänpäivää sinulle!

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä paikasta kuulin kyllä huhuja jo aikaisemminkin, mutten ajatellut asiaa sen kummemmin. Facebookissa törmäsin niin ihaniin kuviin, että oli pakko mennä kurkkaamaan paikan päälle! Kiitos samoin! ♥

   Poista
 3. Näyttääpä kivoilta! Tollaiset pienet "löydöt" omasta lähiympäristöstä tuo aina kivan fiiliksen :)
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä samaa sinnekin! ♥ Tampereella on varmasti todella paljon löydettävää, nyt olen kulkenut lähinnä kouluun ja kotiin. Kesällä pitää koluta paikkoja läpi sitten oikein urakalla!

   Poista
 4. Ihania kuvia!! Oma ystävänpäivä vierähti tällä kertaa Levillä lasketellessa, kun toinen puolisko on armeijan leivissä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tämä on minulle ensimmäinen ystävänpäivä kumppanin kanssa yhdessä asuessa, joten aikasemmin on tullut ystävänpäivä vietettyä yksikseen aikalailla :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!