BEST OF JAPAN 2016

MONDAY,  FEBRUARY 20, 2017
Minulla jäi viime vuonna postaussarja Japanista kesken ja päätin nyt koota matkan huippukohdat yhteen postaukseen. Syynä tähän on se, että matka jatkuu Tokioon taas tämän viikon lopussa! Paljon on vielä tekemistä ja järjesteltävää ennen sitä, enkä oikeastaan kerkeä istahtaa alas ennen sunnuntaita.

Viime kesänä matka suuntautui Tokion lisäksi ensimmäistä kertaa Kiotoon ja reissussa tuli vietettyäkin melkein kaksi viikkoa. Tällä kertaa hiihtoloma on kuitenkin rajallinen, joten pääsen poikaystäväni tutustuttamaan vain Tokioon. Koskaan en olisi voinut unelmoidakaan, että ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatkamme suuntautuisi Tokioon asti! Meistä molemmat on onneksi todella matkustavaa tyyppiä, joten matkoja tulee olemaan tulevaisuudessa niin paljon kuin suinkin pystyy.

Kuvat puhuu enemmän kuin minä koskaan osaisin, joten en jää sen enempää selittelemään näiden kaupunkien upeutta. 


Japan 2016-6


Japan 2016-3
Japan 2016-57
Japan 2016-61
Japan 2016-12

Japan 2016-64

Japani on maa, jonne suosittelen jokaisen matkustavan jos mahdollisuus tulee. Sieltä löyyy kaikkea, sekä maailman suurimpana metropolinakin Tokio on turvallinen kaupunki. Kaikkialla on siistiä ja hygieenistä, aikataulut toimii ja ihmiset ovat ystävällisiä sekä avuliaita. Kertaakaan ei ole tarvinut panikoida, pelätä tai hermostua. Shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat, ruokaa ja viihdettä löytyy joka lähtöön, kulttuuria vieläkin enemmän. Kaupunkeina Tokio ja Kioto ovat aivan erilaiset, molemmat omalla tavallaan aivan ihania. Olen aikasemmin matkustanut vain huonoimpien ilmojen aikaan, mutta huonotkin ilmat ovat olleet parempia kuin Suomessa. Nyt mennään ensimmäistä kertaa keväällä, joten toivon, että osaan pakata oikein!

Tällä kertaa valitettavasti lähden rikkinäisen kameran kanssa, joten saa nähdä, kuinka paljon kuvamateriaalia kerkeän ikuistamaan ennen kuin suljin räsähtää rikki lopullisesti. Matkan aikana blogini ei päivity, mutta matkan kulkua voi seurata Snapchatista ssalliJ tai henkilökohtaiselta Instagram-tililtäni @sallielina.

Nyt sormet ristiin, että lämpötila pysyy siellä + 18 kieppeillä. ♥

8 kommenttia :

 1. Oi ihanaa matkaa teille! Just eilen mun poikaystävä alkoi puhumaan, miten hän haluaisi lähteä ensi keväänä Tokioon ja miten pitää alkaa säästää ahkerasti. Tän myötä mäkin ehkä innostuin vähän enemmän :D

  http://pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Minä toivon, että saan poikaystäväni innostumaan tällä reissulla niin paljon, että pitää päästä äkkiä takaisin. Kahden kaupungin reissu oli aivan ihana, eikä junamatkakaan kestänyt kuin pari tuntia!

   Poista
 2. Ihanaa matkaa! Mäkin haluan joskus Tokioon, kuulostaa ihanalta ja näkemisenarvoiselta paikalta!!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se todellakin on! Tykkään monenlaisista paikoista, mutta Tokio on aina ykkönen :D kiitos!

   Poista
 3. Kivaa matkaa! Mä haluaisin kans joskus käydä Japanissa, mä rakastan tuota arkkitehtuuria ja kasvillisuutta mutta myös kaupungin valoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tokiossa harmiksi ei palopommituksien jäljiltä ole paljoakaan vanhaa arkkitehtuuria jäljellä, mutta Kiotossa senkin edestä. Nämä kaupungit ovat kuin vastakohdat ja molemmat ihanan uniikkeja. Jos mahdollisuus tulee, kannattaa ehdottomasti käydä molemmissa! Vaikka Tokion on minulle lemppari, Kiotoon on silti iso ikävä

   Poista
 4. Ihana ulkoasu ja niin söpöjä kuvia sun blogi täynnä! Kyllä Japani ois sellanen paikka minne ehdottomasti ois joskus päästävä :)

  little-things-blogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Matkustamisen arvoinen paikka, suosittelen!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!